Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • A N T I D O G M A T I Q ~

    u misli mi se javlja sjećanje na šabat u Tel Avivu (čak i liftovi rade automatski, da se ne bi ništa radilo.. ni kupovalo ;) )...nisu šašavi ti židovi....

    avatar

    26.11.2005. (17:20)    -   -   -   -  

  • borgman

    Thanks nothing day...drugi pol velikog zla.

    avatar

    27.11.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • k.

    sokrat je setao po krcatoj atenskoj trznici i razgledavajuci robu, veselo rekao, "bez koliko samo stvari mogu zivjeti!"...al' to je bilo davno, niko se vise i ne sjeca....

    avatar

    30.11.2005. (11:39)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    pih, propustio sam ga ove godine! no s druge strane, osim peciva i cigara, ne kupujem nista nikoji dan... jel se to racuna?

    avatar

    30.11.2005. (19:31)    -   -   -   -  

  • R.E.

    svrha je upozoriti na konzumerizam, kupovanje nepotrebnih proizvoda ili kupovanje zbog kupovanja.. subliminalna poruka koja vlada kapitalizmom je: kupuješ dakle postojiš! i sveprisutni stres liječi se shopingom.. they make us buy and buy.. ako si kupio pecivo ne, ali bez cigareta si mogao jedan dan.. :) slijedeće godine kupi i pecivo i cigarete dan prije :)) i sve ok!

    avatar

    30.11.2005. (22:24)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    uh kad sam procitao "bez cigareta si mogao jedan dan" odma mi je deset ogromnih usklicnika iskocilo iz glave...! da mogu jedan dan, prestao bih skroz, odmah, zauvijek...! ali onda sam vidio "kupi cigarete dan prije" i bilo mi je odmah lakse... ;)

    avatar

    01.12.2005. (14:03)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    btw, meni je "potrosac" jedan od najodvratnijih i najdegradirajucih naziva za drustvene jedinke iliti ljude... kao i njegov engl. oblik, consumer... ne bi to mozda bio toliki problem da nam ta uloga (potrosaca) nije glavna i maltene jedina bitna sto se tice Sistema, i Sistemlija... (ostale sistemski bitne uloge otpadaju jedna po jedna: radnik - masovna otpustanja pokazuju da toga treba sve manje; razmozavac - tekuca maltuzijanska depopulacija pokazuje da je to sad postala negativna uloga; i glasac - posto su izbori u svim naprednim zemljama sad vise uglavnom farsa, glasaci je postao kulisa a ne uloga koja nesto doprinosi toku drame...)

    avatar

    01.12.2005. (14:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...