Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Žan Žak Krestić

    Eto, ipak se isplatilo prodati 'Slobodnu' Paviću. Sad će Split konačno ponovo biti Orjunaški. Pa neće nama valjda nekakvi župnici flambirati javnost pričama o goloj Carli i heroju Gotovini! Željko, zapravo, ti si općedruštveno koristan! Stalno prvi ukazuješ na negativne pojave u našoj sredini. E, da je tebe Partija imala gdje bi joj bio kraj! Ako bi ga uopće ikad bilo...

    avatar

    21.11.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • Odoakar Muratbegović

    Ajmo se Željko kladit da će Latin danas napravit emisiju koja će u najmanju ruku relativizirati, ako ne bratniti Petrača?

    avatar

    21.11.2005. (20:01)    -   -   -   -  

  • Opet Đuro

    Ha, dobio sam 'kladu! Nakon Ladišića još jedna 'Nacionalova' akvizicija. Ispada da je Zagorac kriv što su mu oteli sina, tj. zato što je bogat, dok je Petrač nevin u svakom smislu: i kao organizator otmice i kao poduzetnik. On je jadan sve sa svijih 10 prstiju priskrbio! I gle tko emisiju organizira. Latin, Pukijev povjerenik, Đikić, predsjednikov biograf, Petračev branitelj!!! Jebote, na državnoj se televiziji svašta može. Recimo da Galiću otmu sina, sigurno bi Latin napravio emisiju u kojoj bi se Galića dvadesetak minuta pralo kao sumnjivca koji je na čudan način avansirao od dopisnika iz Pariza u glavnog urednika 'Globusa' i generalnog HTV-a! No, dobro je znati da se dečki oko prezidentisimussa trude. Sve je to ista ekipa, Peratoviću, protiv koje ti ovdje pišeš plahte tekstova: Perković, Đikićev mentor, šverceri kuna u BiH devedesetih, njihovi advokati, njihove novine osnovane udbaškim, Santrićevim novce...E, jebeš ovu zemlju. Zagorac jest lopov, ali, zar je Petrač stoga manje kriv!?

    avatar

    21.11.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • Gjuro

    Željko, jesi li se zapitao kao novinar koliko je potrebno da se napravi prilog kakav je na Siciliji napravila Nataša Leskovar? Koliko vremena, naime...Dakle, stari moj, pripremana je ova emisija, pripremana...Latin u bolnici, a oni putuju na Siciliju i pronalaze Silvanu, centar za izučavanje povijesti mafije etc. Vidite dragi pretplatnici kamo odlazi vaš novac: kad se jednoj struji u državi digne k*** da brani Petrača, odmah se nađe lovica za Siciliju i priču o heroini Silviji. Krasan je projekt ta 'Latinica'! Odgovor na pitanje današnje emsije: Ako je i Petrač dio mafije, onda ga/nju štiti vrh države, dio tiska, i, državna televizija!

    avatar

    21.11.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • Gjuro

    Da, zaboravio sam - ti si bio začudno iskren i čestit! Sa žaljenjem to konstatiram, ali priznajem - iznenadio si me. Čestitam!

    avatar

    21.11.2005. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...