Komentari

draxblog.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • lost in zeina

    a on mi je baš simpa, nekak imam feeling da je inteligentan, a to volim :))

    avatar

    18.11.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • t i n i

    izgleda da ima škole kao svi ostali zajedno..hehehe

    avatar

    19.11.2005. (00:52)    -   -   -   -  

  • nothing to see here..

    Dobar je bio Trump večeras. Dao je otkaz najboljem kandidatu jer se samouvjereno odrekao imuniteta:)

    avatar

    19.11.2005. (01:22)    -   -   -   -  

  • Dani

    Slažem se... Dečko mi se onak na prvi pogled čin oke.

    avatar

    19.11.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • buloz i nebuloz

    Koji qrac onda sa tom školom ide u BB? Nije baš neki intelektualac kad se morao pojaviti tamo. Po meni, još jedna mainstream BB (big budala). Al to je samo moje razmišljanje jer BB ne gledam. Hrpa jadnika koju prate kamere tako da ih još veći jadnici mogu gledati preko TV-a???? Daj ajde, bolje vam je da pročitate koju dobru knjigu...

    avatar

    20.11.2005. (17:33)    -   -   -   -  

  • ljubavne i druge

    I ja sam iznenađena šta će neko takav u BB. Čini mi se da on tamo neće baš predugo ni biti. By the way rendom, treba se samo malo izorganizirati pa stigneš i biti sa prijateljima, obitelji, i raditi, i pisati blog, surfati po internetskim bespućima, spremati se za ispit, peći kolače,voditi ljubav, pročitati nešto jako dobro, pogledati dobar film, i pogledati BB.....i u 23,00 biti u krevetu!!!! :)

    avatar

    20.11.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • Dani

    Rendom, kaj ima loše u malo voajerizma, da se kadkada baci oko na BB? Zašto takve ljude nazivati jadnicima? Zašto osuđivati tuđi izbor? Ti fino čitaj knjigice i uživaj. Čitam ih i ja (možda čak više od tebe), ali volim škicnuti "jadnike" u BB kući, ali ne smatram da sam zato jadna.

    avatar

    21.11.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • buloz i nebuloz

    Mala isprika, jer nisam htio gledatelje nazvat jadnicima (to je bilo napisano u trenutku općeg nezadovoljstva uzrokovanog "big time" svađom sa užim krugom obitelji). Jednostavno, taj čitav BB projekt za mene je pijavica koja usisava zdrav razum i onda nam neke glupe Sanje kasnije postavljaju kao neke zvjezde po časopisima tipa Story ili Gloria. I kada se sjetim kako to izdresirani konzumenti(ce) kasnije gutaju dođe mi muka, pa ponekad nisam "svoj". Još jednom se ispričavam svima koji su se našli uvrijeđeni gornjim komentarom. A što se BB-a tiče... Nadam se da će onaj metroRom uzet pare :)))

    avatar

    21.11.2005. (13:24)    -   -   -   -  

  • Marija7

    U svakom slućaju Maroje je pozitivnija i prihvatljivija osoba od recimo Dominika koji je također naknadno ušao u kuću, i osobno smatram da ima šansi, osim ako ga stari stanari ne nominiraju, kako se oni već znaju "riješiti" novih stanara. Sretno mu bilo

    avatar

    25.11.2005. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...