Komentari

monsoon.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Cartmann

    Iako 90% čitatelja bloga najvjerovatnije zna engleski, znaš kakav smo mi narod, pa mislim da bi drastično više postigao ako bi ukratko na Hr objasnio što je pisac htio reći. Znam da može biti zamorno, ali ujedno je i korisno vježbati prevođenje i prepričavanje. :)

    avatar

    23.11.2005. (01:47)    -   -   -   -  

  • R.E.

    čovječe, nema te. jel te u'apsilo? :)

    avatar

    27.11.2005. (19:37)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Pitao si me nedugo di je Amgar. Paaa, covjek je u nekim privatnim previranjima, cak se i meni sad rjedje javlja telefonom. Koliko znam u svezi bloga, ne misli ga dalje pisati. A, sto je napisao, nije sam maknuo, vec ga nije osvjezio, nakon remonta od prije mjesec or so... Eto, toliko od mene, i o njemu! Pozdrav :)

    avatar

    27.11.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    @Cartmann: slazem se apsolutno da bi vise ljudima bilo interesantno da je prevedeno, i meni bi bilo draze sve to na hrvatskom citat, ali jednostavno trenutno nemam toliko slobodnog vremena za prijevod i prijepis svega sto procitam...ali obecavam da cu se popravit u slijedecem kvartalu (ako ne prevagne dalmatinski mentalitet, hehe)...:))) @flop: nije me jos zatvorilo, samo me prate, hvala na pitanju, malo sam bio na Karibima otvorit koju off-shore kompaniju dok je jos moguce i uzivat na suncu...@LAW: tnx for update, pozdrav njemu preko tebe i tebi direktno...idem sad malo radit, treba nadoknadit tjedan dana, slike s Kariba necu objavljivat da ne provociram, ipak je u Hrvatskoj vec zima i snijeg (a mogao bi pasti i u NY ovaj vikend, fuuuuj)

    avatar

    28.11.2005. (20:16)    -   -   -   -  

  • R.E.

    krasno, na Karibima kažeš? jesi otvori kompaniju sebi ili nekome drugom? nek si ti nama živ i zdrav...

    avatar

    28.11.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...