Komentari

linee.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • BRANKO (ŠTIT) STOJKOVIĆ

  26.03.2014., srijeda
  LISABONSKI UGOVOR OSTAJE TAJNA ZA UNIŠTENI HRVATSKI NAROD

  Ivo Josipović i Ankica Lepej

  OVIH DANA U SDP-u I HDZ-u SE SAMO BORE TKO ĆE SJEDITI U EU PARLAMENTU I BAŠ IH JE BRIGA KAKO ŽIVI HRVATSKI NAROD.

  To govori sama činjenica da demokracija u nas je kao "trula zahodska daska", sad se pojavljuju neki lažni desničari i rodoljubi kao Ruža Tomašević HSP "Ante Starčević" i Milan Kujundžić "Hrvatska zora", te nove ljevičarske stranke; Hrvatski laburisti - stranka rada i stranka od Mirela Holy "Orah". Njima je svima cilj da se uguraju u Europski parlament i u Sabor RH. Interesantno je kako te skupine varaju i lažu vlastiti narod.

  Ruža Tomašević je najprije rekla: "Nećemo u EU u to blato" a prva je tamo pobjegla... Milan Kujundžić se slika pod zastavom EU-a a tu nam se prodaje kao neki desničar. Godinama se iste pogreške rade i nikoga za to nije briga. Kaše sinoć na HRT-u 1 u svojoj izjavi Mirela Holy kako je moguća koalicija sa SDP-om, pa što je onda odande ona izašla? Samo nas ti "šarlatani" i "diletanti" i "demagozi" uvlače dublje u krizu... Lažni desničar je i Tomislav Karamarko, koji je doveo 2000. godine, Stjepana Mesića na vlast i vratio "expres" bivše komuniste.

  Dakle, ta "hrvatska elita" je gotovo jednaka u svojim pogledima. Njih drže u javnosti korumpirani i zlikovačk i mediji. Drugi nitko ne može doći u politiku osim njih. Nikad nije jasno rečeno što Hrvatski narod ima od EU-a? Zašto se od Hrvata i Hrvatica skriva istina? Danas je "godinu i pol dana" od kako je Hrvatska ušla u Europsku uniju, a svakim danom sve gore živimo. Stranci nam postaju vlasnici Jadranskog mora, gradova i otoka na moru i nekretnina... Sve je to jedna izdajnička i urotnička politika... Europska unija je "nova Sodoma i Gomora" i liberalna propast za obitelj i čovjeka. Zapadni Bal-kan je postalo "smetlište civilizacije. I Crkva nas je odavno izdala i prodala preobučenoj UDBA-i. Pogledajte danas na svom TV-u emisiju o pokojnom Miki Tripalu, na HTV-u prvog programa - to vam partija (UDBA) priredila. Ponižavanju u Hrvatskoj nema kraja...

  ---------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar /25.03.2014. (Utorak)
  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  ——————————————–
  http://crostojkovic.blog.rs
  ——————————————–
  brankostojk ovic152@yahoo.com
  http://istinazanarod.blog.hr
  ———————————————-
  http://stojkovic1958.wordpress.com
  http://stitonosa1958.blo gger.ba
  http://crostojkovic1958.blogspot.com
  http://obiteljstojkovic.bloger.h r
  http://dijabolik58.blog.com
  ———————————————
  URED: Masarykova 8
  Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
  Članaka; 1980.

  avatar

  26.03.2014. (09:42)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...