Komentari

draxblog.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • jordan.mojblog.com

    tocno, dobro napisano

    avatar

    12.11.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • novac

    fenomenalan tekst. Odlično. Moram staviti link!

    avatar

    13.11.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  • ljetopisac

    moje iskrene čestitke. treba znati na tako lijep i sustavan način popljuvati aktualni mentalitet ovoga naroda. još kad bi oni na koje se kritika najviše odnosi išta čitali, a kamoli blogove, gdje bi nam bio kraj...

    avatar

    14.11.2005. (08:58)    -   -   -   -  

  • ~ashlee~

    Ej ,super ti je ovo.. Za 10 !

    avatar

    14.11.2005. (22:16)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    istina je uvijek bolna ;) STOGA DAJ JOŠ ISTINE !!!

    avatar

    14.11.2005. (23:48)    -   -   -   -  

  • Make over

    vrlo dobra teza

    avatar

    15.11.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  • Lubav više ne stanuje ovdje

    hahahahaha pripravnik u cro verziji, e da mi je taj cirkus gledati, jedino da se stvarno u show odaberu mladi sposobni kandidati koji imaju samo svoj talent, ne i veze i zaleđe; ako se ne varam Bill više ne radi za Trumpa

    avatar

    15.11.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • sovinist

    Evo morao sam te kopirati u cjelosti. Svaka ćast. Osim na ovom dijelu sa šovinizmom. Feminizam je sranje.

    avatar

    15.11.2005. (23:20)    -   -   -   -  

  • sovinist

    Evo morao sam te kopirati u cjelosti. Svaka čast. Osim na ovom dijelu sa šovinizmom. Feminizam je sranje.

    avatar

    15.11.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • PRIDE OR DIE - The Ultimate Fight

    loša su napravili koncepciju tog "Pripravnika", loše sprovedena ideja

    avatar

    16.11.2005. (02:22)    -   -   -   -  

  • idejalist

    Čuj, ovo je bilo oštro, ali na žalost točno. I kaj je najzanimljivije, suprotno od slike koju mi prosječni stanovnici RH imamo o sebi.

    avatar

    16.11.2005. (13:32)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    bravo, bravo, bravo, klap-klap-klap!!! TOCNO ONO STO JA DOZIVLJAVAM NA SVOM BLOGU sa time da ja ne nudim niti POSAO nego nacin da se nauci TREJDANJE OPCIJA (dakle investiranje ili nacin ZARADE daleko laksi od posla) PA NITI TO MALO RADA, TRUDA, UCENJA i CITANJA, VECINA NE ZELI ULOZITI U SEBE! Ima, ne mogu reci, jako mala grupa vrlo dobrih i perspektivnih trejdera ili cak i pocetnika - ucenika, zainteresirana za ovu temu ali ni izdaleko toliko koliko bi zemlja od 4-5 miliona trebala imati! Ne velim, citaju i dolaze na moj blog zbog novosti iz marketa, mnogi (70 K do sada) ali u zemlji u kojoj toliko mladih nema posla i zudi za novcem ocekivao bi covjek vise spremnosti i otvorenosti za ucenje o Marketu, investicijama, trejdanju i sl. Ja ulazem svoje vrijeme i trud da pomognem malo svojoj "skvadri" ali kad ona sama nije spremna na to. Dapace, cesto svrati pokoji lijevo orjentirani Komunista, Anarhista ili Skinheads i ostave tu i tamo pokoju pogrdnu poruku za mene i moj Blog! U sta se to izrodila mlada generacija u Hrv? Da im blog drzi sam Oracle iz Omahe - legendarni Warren Buffet i to na hrv jeziku, oni bi jos uvijek prezrivo frkali nosom jer - Boze moj - treba uciti i raditi na tome, LAKSE JE OTICI U KLADIONICE gdje se preko noci zaradjuje bogatstvo, kaj ne?

    avatar

    17.11.2005. (08:10)    -   -   -   -  

  • ljubavne i druge

    Eh, da....evo da i ja nastavim u optionmasterovom tonu....... tjednima tražim suradnike. posao je prekrasan, atraktivan, treba raditi ali se moze i jako dobro zaraditi. Naravno, neće novci preko noći doći, ali kad počnu dolaziti ......i ništa. I mladi ali i stari Hrvati se ubijaju od kukanja kako je teško, gadno, kriza, nema novaca, siromaštvo- a ne dao Bog da bi digli dupeta i potrudili se. A tek oni koji su na burzi!!!! Oni su definitivno bili inspiraciju za onu izreku: Posao traže a Boga mole da ga ne nađu. I kad se počne pričati o ekonomskoj krizi u Hrvatskoj, mewni se digne kosa na glavi: Ma kakva crna kriza??? Koliko radimo i predobro nam je. A da sam ja Vlada ili vlast, ovako bih uradila: Svima koji mogu makar metlu u rukama držati ukinula bih socijalnu pomoć, u svim sferama gospodarstva uvela javne radove i novce davala samo onima koji rade. Socijala bi se davala samo onima koji su apsolutno nesposobni za bilo kakav rad i osobama starijim od 70 godina.

    avatar

    17.11.2005. (11:32)    -   -   -   -  

  • turbododo

    Sve što si napisao je istina, ukoliko gledaš na taj način. S druge strane tko god je bio malo duže na zapadu, a pogotovo u Amerikama, Kanadama i sl. vidio je da mladi, po našem shvaćanju, i nemaju života. Ako je uspjeh takvih pripravnika da crnče po dvanaest sati, a uz to ni oni tamo nisu imuni na ulizivanja, dupelizanja, veze i sl. (samo je sve diskretnije i manje očito nego kod nas) i nemaju prijatelje, društveni život ni kafić na svakih sto metara onda čemu sve to??? Valjda da bi crnčili, varali bračne partnere i ne vidjeli djecu koju eventualno naprave i nešto postigli do 50 godine ( a nisu ni tamo svi uspješni da dođu do neznam kojih para). Onda ni naš svjetonazor gdje se većina nas trudi sve postigne sa što manje muke i nije tako loš, a ako usporediš nas i njih tamo, materijalno tu smo negdje (auti, mobiteli, i sl. materijalne gluposti) - običan smrtnik i tamo kupuje stan na kredit ili plaća stanarinu i sl, a socijalno je život ovdje (i ne samo u HR, već cijeli Balkan i Mediteran) daleko kvalitetniji. Primitivnih budala ima i u tim zemljama (i nacionalista, i homofoba i ženomrzaca . .....)

    avatar

    24.11.2005. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...