Komentari

bralina.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • beštijica

    Imaš predivnu kćer. Njoj za ljubav učini to. Pričaj o tome, viči, izbacuj to iz sebe. Ne daj se. Možeš ti to. :)

    avatar

    11.11.2005. (09:26)    -   -   -   -  

  • Juliere

    draga mamice, mi te svi volimo i ne zelimo da crne misli preplave tvoju glavicu... digni glavu prema suncu i pomisli svaki put na tvoju kcerkicu kada ti je lose...

    avatar

    11.11.2005. (10:14)    -   -   -   -  

  • Helix

    Podijelila si s nama nešto intimno pa se usuđujem komentirati. Naravno da nisi sama, ovo jest virtualno prijateljstvo, ali zaboga, živi smo mi, ako treba, učinit će se i korak dalje, mnogi već i jesu. Mislim da su važne riječi u ovom pismu: problemi se uvijek mogu riješiti, ja te stvarno jako volim!

    avatar

    11.11.2005. (17:38)    -   -   -   -  

  • camillica

    Draga Kašeta, kad sam u depri pijem kapsule Aktivin-H od Belupa, sadrži gospinu travu i ne mogu škoditi.

    avatar

    11.11.2005. (20:02)    -   -   -   -  

  • camillica

    Možda bi mogla otputovati kod kćeri ili da oni dođu kod tebe na par dana da te malo razvesele.Ako voliš čitati preporučam ti knjigu Zovem se crvena,autor Orhan Pamuk.

    avatar

    11.11.2005. (20:34)    -   -   -   -  

  • ocean

    Draga teta Kaseta ja te volin puno isto! Mama i ja ti sajemo jedan veeeliki pojubac :*

    avatar

    11.11.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  • ocean

    Evo san na telefonu s Peskafondon, jos jon ne funkcionira internet doma pa san jon reka da san van ostavija komentar, ona me onda zamolila da vas puno, puno pozdravin i recen da misli na vas, i da ce se javit ona..

    avatar

    11.11.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • lanterna

    ajme moja Kasetice, drago mi je da si tu na tipkama jer sam se jako zabrinula. Danas sam ti poslala mail. Vidis kako te kcer voli i nudi ti podrsku. Prihvati je. Kasetce, grozno je kada padnes tako duboko da mislis da nema smisla bilo sto mijenjati. Kada prestanes vjerovati u sebe. Depresija je prolazno stanje ako je se prihvatis. Upoznala sam te i znam da si vrijedna vlastitog truda i da u tebi ima toliko ljubavi i topline i humora i bisera. Vjeruj u sebe. Puno se pozdravljam. Pisi to zaista pomaze.

    avatar

    12.11.2005. (17:57)    -   -   -   -  

  • leo news

    dete,treba ostati svoj radi sebe, svojih, ali i za inat dušmanima...prošetaj do bača...

    avatar

    12.11.2005. (21:33)    -   -   -   -  

  • SAANjAA

    Kašeto, što da ti kažem...i sama sam u sranjima i ni sebi ne znam dati savjet. Sjeti se samo da svatko misli da je njegov problem najveći... Pusa iz Osijeka

    avatar

    12.11.2005. (22:48)    -   -   -   -  

  • borut

    Postigla si najvise sto se od covjeka-majke ocekivati treba. Imas divnog prijatelja u svojoj kcerki i hvala sto svoje tegobe zelis podjeliti sa nam. Slazem se sa svim sto ti je napisala. Sama sam prosla i jos prozalim kroz cudna stanja moje duse i bez pomoci medikamenata vjerovatno vi ne bi mogli reci da sam ja jaka osoba.

    avatar

    14.11.2005. (06:25)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Sad ću ja bez veze nešto pitati. Ne zameri. Jesi li ti majka u tom pismu ili je to pismo tvojoj majci. U svakom slučaju nije ti lako. Ja na te stvari gledam možda opet bez veze. Sve u životu su neki filmovi u našim glavama. U početku su OK, jer smo mladi i imamo svijet i život pred sosbom. Kasnije sve manje ima prostora i kao u nekom lijevku idemo nekako kao jedinim putem. Često i ne možemo čuti druge, a i da ih čujemo to bude kao nka buka, a ionako nam ni do nje. Vidiš tu su potrebni prijatelji. Znači oni do kojih ti je stalo. Zato kaše tu smo ako nas trebaš, a ako je tvoja mamica u pitanju pozdravi i nju, mada joj možda nebi drago bilo da si o njoj pisala. Bok i ostaj mi dobro.. Pazi na frizuru, al je najvažnija ona frizura u duši, a ti je imaš.

    avatar

    14.11.2005. (10:43)    -   -   -   -  

  • Psiho

    Potpisujem Mladena, mada mi se čini da ostale komentatorice ipak poznaju situaciju. Kemija u tijelu je pod utjecajem elektrokemijskih procesa u glavi. Snaga volje, odluka, htijenje, želja ... sve utječe na kemiju. Kemija pomaže u trenutku. Pristup životu može pomoći trajno. A pismo je genijalno, tko god ga napisao.

    avatar

    15.11.2005. (09:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...