Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • nema me

    mene jedna stvar zanima: kako je bilo kvadratni kilometar ljudi koji su bili hrvati, bili čak i u partiji, čak išli u crkvu, čak krstili djecu i pjevali hrvatske pjesme vilu i marjane pa nisu najebali ako je to bio tako represivni udbaški aparat? možemo li mi konačno reći da je ona ex države samo radila svoj posao, tj. branila se od onih koji su ugrožavali i na kraju je i srušili ( s drugom mesićem na čelu)? eto da ja sad kažem nešto protiv hrvatske, organizairam nki terorizam i da joj time ugrožavam ustavni poredak i da se hoću odcijepiti ili srušti aktualnu vlast pa što bi vi rekli da mene kao ubiju. vjerovatno ništa.

    avatar

    09.11.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • Đuro

    Jelena Lovrić nikada nije imala ugled u hrvatskoj javnosti objetivne, nepristrane novinarke, nego je taj ugled isforsiran omiljenošću među lijevim, projugoslavenskim novinarskim krugovima ove zemlje. Tvrditi da Perkovića napada desnica idiotski je - to bi bilo jednako kao da se tvrdi da je Mussolinija objesila lijevica! Perković ili jest ili nije kriv, ili je naručivao ubojsktva Hrvata jer su Hrvati, ili nije. Preoblem je što to treba utvrditi nezavisan sud (sudbena vlast!) a ne javnost, novinari, Jelena Lovrić, ili projugoslavenski EPH! Problem je u tome što se u Hrvatskoj udbašima ne može suditi, što se njima ne pristupa neovisnom sudstvu, što, na kraju krajeva, interpretacijom lijevo-desno, tj. ideološkim posredovanjem cijele stvari išćezava ta pretpostavka elementarnog građanskog prosedea: dokazivanja krivnje ili nevinosti pred nezavinim sudom! No, u tom je cijeli problem Hrvatske kao države - ona nije ni građanska ni demokratska! Jugoslavija se nije branila od terorista, jer većina ubijenih kao ni glavnina uhođenih nije dalje makla od svojih domova, bauštela, mesnica, frizeraja i što su već ti 'ekstremni emigranti' vani radili! Njihova je jedina krivnja bila u njihovoj nacionalnosti, hrvatstvu! Đurekovićeva je pak krivnja bila i u njegovoj obavješetnosti - on je znao gdje i kako JNA nabavlja naftu! Eto, što su hrvatski mediji - o životu u Jugoslaviji ne samo da nije moguće ništa objektivno saznati, jer današnja hrvatka nomenklatura s nostalgijom gleda na Jugovinuj, već se stvari i falsificiraju: kroz Miljenka Smoju ispada da je pitanje ponoćke bilo pitanje dosjetke i folklora te osobnoga izbora, a činjenica da nismo baš svi pobijeni dovoljan je dokaz liberalnosti bivšeg sustava! Možda bi 'creativa' shvatila situaciju da joj oca bace kroz prozor u istrazi u ojoj ga se sumnjići da s bratićem i školskim prijateljima namjerava oteti američki nosač aviona i napasti ratnu mornaricu! Ako primjer izgleda sulud, varate se: to je stvaran primjer sa suđenja sedamdesetih! Željko, molim te da ponešto više kažeš o dugovima Čička spram Perkovića. Nije to baš općepoznata stvar pa vrijedi posebnog teksta.

    avatar

    10.11.2005. (09:08)    -   -   -   -  

  • Imigrant

    Boze Vukusic bi i danas trebao biti u zatvoru, svejedno gdje: u Njemackoj ili Hrvatskoj, ali kad vec nije onda mu je barem trebalo zabraniti javne nastupe i "kopanje" po arhivima koje ta spodoba nikada nije smijela ni vidjeti. Jer ubojstvo J.Tatarina sluzbenika tadasnje jug.ambasade je opravdano i nakaznjivo, a ubojstvo kriminalca i izdajnika (utaja novca i izdaja tadasnjih vojnih tajni) S.Djurekovica je junacko djelo, zar ne ???

    avatar

    10.11.2005. (19:07)    -   -   -   -  

  • Đuro

    Evo, sluzbe su uspjele! Upravo se ovo, što piše Imigrant, namjeravalo postići: potpuna relativizacija kriminala i odgovornosti za ubojstva. Perković je nevin, za imigranta i Lovrićku, jer ga optužuje Vukušić, koji je kriv za smrt Tatarina! Gospođu Lovrić trebalo bi pitati zašto ona, kao neutralan, objektivan i nerpristran građanin nije pokrenula pitanje krivice bilo kojeg udbaškog satrapa, kada već to ne smiju činiti emigranti. Imigrant pak ima apsolutno krivo: Đureković nije osuđen ni na jednom sudu, osim na tajnom sudu partije i udbe, a ako Imigrant i njemu slični kane braniti takve sudove, onda bi i sami zaslužili samo jedan sud - onaj prijeki! Đureković je dakle izdajnik, pa ga ima pravo likvidirati takvo smeće kakvo je bio Arkan ili Giška, a izdajnik je jer je izdao vojne tajne Jugoslavije! I sve to Imigrant piše u slobodnoj Hrvatskoj. E, sad...Dragi moj gospodine, u ratu spram te usrane Jugoslavije poginulo je tisuće naših sunarodnjaka i preklinjem vas da u ovoj zemlji natopljenoj njihovom krvlju ne omalovažavate tu žrtvu. Ako to ipak kanite činiti, barem se potpišite punim imenom. Naravno da je junačko djelo svako ono djelo koje je bilo upereno protiv SFRJ. Ako vam to do dana današnjega nije jasno, a vi preselite u Beograd.

    avatar

    11.11.2005. (12:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...