Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Žan Žak Đuro

    Željko, k'o boga dragoga te molim, objasni ti svima nama slijedeću enigmu: kako to da je Stipe uzeo malog Perkovića za savjetnika, kad je stari Perković bio Šuškov intimus? Ima doduše i drugih zagonetki koje se tu pojavljuju, ali, preliminarno, rješimo tu prazagonetku: kakva je to čudna veza obitelji Perković sa svakom hrvatskom vlašću, štoviše, s isključivim nomenklaturama!? Ili sam trebao kazati: s naoko isključivim nomenklaturama?!

    avatar

    31.10.2005. (18:49)    -   -   -   -  

  • Pomoz blože djeci sa cerebralnom paralizom - 060 8

    Ajmo skupiti 18.000 kuna za djecu sa cerebralnom paralizom. Dođi na moj blog i saznaj na koji način se možeš pridružiti ovoj akciji. Hvala svima.

    avatar

    31.10.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • Jopet Đurađ

    Čudno, ali Peratović nikako da nam odgovori na ova pitanja: 1. Kako to da je predsjednik Mesić angažirao Perkovića juniora, kad je Perković senior radio sa Šuškom? 2. Koja je to moć obitelji Perković da ih moraju angažirati sve vladajuće nomenklature Republike Hrvatske, pa i takve koje se međusobno isključuju i potiru? 3. Kako je moguće da je Tuđman putovao po Europi u vrijeme kad su Gotovac i drugi robovali? Tko mu je dao putovnicu i s kojom nakanom? Kako to da je Udba tolerirala Tuđmanove inozemne sastanke s Bušićem i starim HSS-ovskim pukovnikom? 4. Koja je veza Šuška i Perkovića 1990.godine i prije? 5. Ako su Šušak i Perković bili u vezi i prije devedesete, kako to da Manolić angažira Perkovića u obavještajnoj zajednici? 6. Kako to da nema ni riječi komentara o tvrdnji da je cjelokupna prva postava hrvatske državne politike devedesetih na ovaj ili onaj način vezana u SDB, tj Udbu ili KOS? 7. Kako to da se i dan danas u Hrvatskoj kao čelni ljudi obavještajnih službi instaliraju rođaci Stane Dolanca, velikog meštra svih Udbaških hulja? 8. Kako objašnjavate činjenicu da o tzv. Krajačićevom intelektualnom kružoku, kako ga je u intervjuu za 'Feral' nazvao Josip Manolić, u Hrvatkoj nitko nikada nije kazao niti jedne javne riječi? 9. Što Peratoviću misliš o stvarnoj, a ne dogovornoj eskalaciji nacionalizama u bivšoj Jugoslaviji, naime o hipotetskoj odmazdi primjerice ustaša nad pripadnicima, suradnicima i doušnicima Udbe, točnije SDS-a? Itd.itd. Dečki moji, vi na ovom blogu vodite neke svoje osobne borbe, ratove koji nemaju nikakve veze s ničim bitnim u ovoj zemlji, a ni na jedno bitno pitanje njene novije povijesti niti znate niti možete niti hoćete odgovoriti. U tom smislu ovaj je blog posve irelevantna pisarija.

    avatar

    31.10.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...