Komentari

horor.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Uphere In My Tree

    Kako možeš napisat za Xenu da je sranje? Otkud ti to pravo!!??? Ne govorim to zato jer imam Njene postere na zidovima nego iz uloge objektivnog promatrača! To je kultna serija, po kojoj su nastale i videoigrice!

    avatar

    11.10.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • HorrorHR

    Prvi: legendaran, horror kreiran od strane Raimijeve ekipe, sa malim budzetom (sjetimo se efekata). Drugi: relativno rečeno remake prvoga ali sa mnogo više komičnijih elemenata (scene Asha kad se bori sa svojom rukom su antologijske). Treći: Super zabavan film, moderniji nešto od ova dva, cross over horrora i avanture. Kad bi gledao koji mi je najbolji, svi su tu negdje, jer svaki ima svoju čar, ali dajem prednost drugom dijelu čisto jer sam ga najviše puta gledao (cirka 7-8) i najviše sam se nasmijao.

    avatar

    12.10.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • .:: JURIELOV FILMSKI RAJ ::.

    Divna triologija zbog koje će mo uvijek pamtiti legendu imenom ASH ( Bruce ). Tko nije pogleda ne zna što propušta. Trojka je zaista dragulj koji će vam pružiti mnog smijeha no preporučam gledanje prijašnja dva nastavka, koji niti malo ne zaostaju za njome. Naravno Samu i Bruce-u oprostiti će mo beskrupulozno kapitalističko-feminističko smeće pod bijednim nazivom "Xena" ( fanove ne zaslužuju kometar ).

    avatar

    12.11.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...