Komentari

urlmogbloga.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • podravec

    net je postao standardizacija komunikacije, kod nas na neki nacin tek u povojima, ali napreduje. Uskoro ce se ljudi iskljucivo upoznavati preko neta, jer je takav nacin ipak pristupacniji buduci mnogi vec u startu eliminiraju onaj eventualno neugodan osjecaj prvog susreta u zivo, u smislu zajednickih interesa i sl. S druge strane net opet ima jednu falingu, vizualno. Drago mi je radi toga i sam sam pobornik takvog nacina upoznavanja, pa i dragu sam tako upoznao. Ovo pak opet nema veze s onim upoznavanjem preko nekoga, u drustvu i sl. U svakom slucaju mislim da je doba klasicnog upoznavanja na izmaku, a to ce cini se postati dio nostalgicnih uspomena, kao sto je slucaj s golubima pismonosama ili klasicnim postarima, koje je zamijenila zica :)

    avatar

    04.10.2005. (10:18)    -   -   -   -  

  • Dani

    Net je komunikacija budućnosti. Chatovi, pa i blog super su sredstvo za upoznavanje novih ljudi... Kako uspiješ za 10 minuta na poslu napraviti reiki?Pozdrav!

    avatar

    04.10.2005. (12:35)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    pa dobro, nekad se oduzi i na 15, 20 minuta :), al puno puta sam se spasila sa 10 minutnom, cak 5 minutnom meditacijom ili reikijem, ciljanim, npr. na svoju glavu :)

    avatar

    04.10.2005. (16:16)    -   -   -   -  

  • Dani

    Svaka čast!Kod mene na poslu je to nemoguće jer uvijek netko nešto pita, u stili: "A kaj to radiš?". Jesi kad radila mudre?

    avatar

    04.10.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    A sta da kazem? I ja sam jedna u nizu! Iako sam protivnik posto-poto pronalazenja partnera prek neta (jer to krije i razne rizike i razocaranja), ja sam se isto nasla na istoj frekvi sa svojim Dragim dok je on bio u Svedskoj. Nisam krenula na chatove zbog upoznavanja tipusa nego zbog depre, sranja, neimanja love i bila sam nova u svemu tome. Sada mi sva ta stara ekipa sa chatova izaziva gadjenje jer su velika vecina njih samo trazili (i dalje to rade) neki kezual sex i nalazili se u vezi toga. Ja nikad nisam ni pomisljala na to jer realno ti ne znas ko je s druge strane. Jedini rizik je bio moj dragi, a krenuli smo prije svega kao prijatelji u ril lajfu (po njegovom povratku)pa se to onda dalje razvijalo mjesecima dok nismo postali kak-ono-kazu cura i decko!S njim sam i prek neta uspostavila samo frend odnos i bas zato kaj je bio u Svedskoj! Da je bio u Zg, nikada ne bi dublje chatarila.Mislim da u svemu treba imat mjere.Imam frendicu koja se svaki tjedan nalazi s nekim drugim prek neta i pokusava nac ljubav svog zivota- bezuspjesno.Ona je cula da se tak moze najlakse nac decko, a i zna za mene i Dragog. I kaj da joj covjek kaze na to? Ipak treba postojat neka vibra, dasak sudbine...i ipak treba zivjeti i u ril lajfu!

    avatar

    04.10.2005. (19:09)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    Mudre nisam bas previse radila,ali me interesiraju, jednom sam gledala emisiju gdje je neka zena pokazala nekoliko osnovnih mudri i zapamtila sam dvije, ponekad ih primjenim i ukomponiram...imas li neki izvor mudrosti o mudrama, da mi preporucis?

    avatar

    05.10.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    ima svakoga i svacega na netu, istina, no gdje nema...tako da bi se samo djelomicno slozila s tim da su nalazenja sa net-znancima rizicna. covjek ipak moze puno toga saznati kroz pisanu komunikaciju, mislim o psihologiji osobe s kojom ce se naci...

    avatar

    05.10.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  • Dani

    Vjerujem da će ti se jako svidjeti. Preporučam ti knjigicu 'Mudre- drevne metode za iscjeljenje' (Momir Ubiparip), dođe 30 kunica (jedino ako ti ne smeta - knjga je na srpsko-hrvatskom). Možeš je nositi u torbi, jer je mala, a unutra je gotovo sve što ti treba. Postoji i knjiga 'Mudre koje liječe - joga položaji za ruke (Sabrina Mesko) 150 kuna.

    avatar

    05.10.2005. (14:38)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    Hvala na informaciji. Ne smeta mi ni jedan jezik koji dobro razumijem, ne vidim zasto bi. Ne smetaju mi ni knjige na nerazumljivim jezicima, samo sam onda tuzna sto ih ne ne mogu citati, onda gledam slicice. Hvala ti jos jednom, moze jos jedno pitanjce, gdje se mogu kupiti?

    avatar

    05.10.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • Dani

    Super, tako i ja razmišljam!Knjigice imaš za kupiti u Superknjižari (Rooseveltov trg, nasuprot Mimare), a možeš i preko neta naručiti od njih www.superknjizara.com. Inaće, kod njih stalno kupujem, jer su vrhunski, imaju odličan izbor knjiga i jako su susretljivi.

    avatar

    05.10.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    Hvala :)

    avatar

    05.10.2005. (16:58)    -   -   -   -  

  • podravec

    Obogacen dizajn godi oku, sofisticirane fotografije majstorska ruka, pronicljivo oko, puno bolje, odlicna atnosfericnost teksta

    avatar

    13.10.2005. (16:47)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    Hvala :)

    avatar

    13.10.2005. (17:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...