Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • proboj

    test

    avatar

    04.10.2005. (23:52)    -   -   -   -  

  • dnevnik starog momka

    hvala na prošlom postu! ne znam je li to slučajnost ili se ti u posljednje vrijeme puno baviš Jasnom Babić? :). ok, jedan post je po narudžbi(još jednom, hvala) ali ostali daju naslutiti ili da si se "nameračio" na Jasnu Babić ili da ona ima svoje prste svugdje pa jednostavno moraš se i nje dotaknuti.... da ne bi i ona dobila kakav poziv za Haag?:)). pomalo se počelo i novinare pozivati; a u paranoičnim(ili možda i ne toliko paranoičnim??) očima sudaca, del ponte i haških istražitelja, Babičkino "upletanje" i njene veze bi mogle biti osnov za barem informativni razgovor; a možda i optužnicu...

    avatar

    04.10.2005. (23:56)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Znaš kako je to: od većine svojih uzora naučiš zašto ne smiješ nešto raditi. Al ne kažu ti to oni sami. Već to vidiš iz njihovih djela, odnosno posljedica onog što su napravili. Nisam se ništa posebno okomio na nju. Uglavnom, analiziram teme na kojima smo paralelno radili u drugim redakcijama, dakle u kojima sam i ja "unutra". Stjecajem okolnosti, slučajem Blaškić nisam se osobito bavio sve do prošle godine, pa se tu ne osjećam dovoljno doma, da ti dadnem brzu i utemeljenu analizu knjige "Urota Blaškić". Podsjetio bih te samo na temu o Željku Stipiću, zadarskom ustaši koji je prema mojim informacijama, a koje se mogu potkrijepiti nekim Babićkinim i Nobilovim navodima, bio svjedok koji je otkucao tzv ahmićku četvorku koja se skrivala kod Zadra 2000-e. Kasnije je taj tajni svjedok, za kog Babićka piše da je anonimni zadarski dragovoljac, koji je policiji, a zapravo njoj, pa ona Nobilu, a Nobilo potom SZUP-u i policiji, dostavio informacije o zadarskim skrovištima tzv ahmićke četvorke, proglašen sumnjivim da je bio njihov logističar. Na sudu ga je branio Nobilo, a proces ahmičkoj četvrci, od četiri uhićena su samo dvojica, propao je kao što je naglo i planuo Babićkinim "otkrićima", zbog nedostatka dokaza. Zar to nije ista špranca kao i u slučaju Mire Bajramovića... U haaška suđenja novinarima ne vjerujem, osim da se sudilo tipovima kalibra Risto Đogo, ali njega osobno, sirotog, odnijela je Drina. Ne volim nepravdu, a od laži više mrzim polusitine. Uz profesionalnu, to je samo još moralna motivacija koja me pokreće na analizu njenih uradaka i njihovih učinaka.

    avatar

    05.10.2005. (00:47)    -   -   -   -  

  • proboj

    Stovani gospodin Zeljko, cestitam na odlican blog. Zelim samo ispraviti jedan netocan navod: nije Misetic odsjeo kod Markice Rebica, vec kod svog kolege Marina Ivanovica. Citiram iz Britankog non-papera: "Budući da Rebić često kontaktira s Marinom Ivanovićem, jednim od Gotovininih odvjetnika, i njega je POA počela prisluškivati i pratiti. Pri tom je otkrila da je u njegovoj kući odsjeo Luka Mišetić, američki odvjetnik generala Gotovine. "

    avatar

    05.10.2005. (14:00)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Hvala gospodine Proboj. Uočio sam i Vaš raniji ispravak, ali evo do sada nisam stigao reagirati. Mada zvuči zgodno da je Luka baš kod Markice odsjedao, ja za razliku od Denisa Kuljiša, ipak mislim da su činjenice na prvom mjestu (u novinarstvu), pa ove sekunde idem editirati post.

    avatar

    05.10.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...