Komentari

urlmogbloga.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • podravec

    Jako jako lijepo :)

    avatar

    22.09.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Hm..šta čula? To su svakodnevne pojave.Ljudi su razočarani sobom ,svojim neuspjesima, nesigurni, previše oprezni. Žalosno je što je tome tako, ali svijet će se i dalje vrtiti i s onim dobricama i onim manje dobrim ljudima.Slažem se s tobom, ali je isto tako činjenica da gotovo nitko više nije spreman uložiti niti mrvicu truda da sve bude bolje. A kad si u glavi zabriješ da je sve oko tebe totalni "bad", tako će ti i biti. Trebali bi svi kolektivno mantrati da im je ok..:))) Pozdrav,

    avatar

    23.09.2005. (00:33)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    ovo s mantrama ti je okej, evo za pocetak mantraj na "probudi se", stani pored njega, zatvori oci i mantraj: "probudddddi se, prrrrrrrrrobudi seeee...", ali u sebi, da ga ne probudis:) Mantru nemoj reci nikom pa ni njemu. Prakticiraj takvu meditaciju od 7 ujutro pa dok ne krenes na posao, na drugom stupnju ces to moci raditi i na daljinu, pa ces mantrati s posla i to duze od 8 do 14...eto ako si u glavi zabrijes da su svi oko tebe budni, tako ce i biti;)

    avatar

    23.09.2005. (13:59)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Ovo je nevjerojatno! Sinoc sam ti ostavila komentar (kao i jos par ljudi) i izgleda da je server sve pojeo. A bas sam pisala o povjerenju! A ebem ti server! Sad moram ici, pa necu ponavljati. Pusa i sam tak nastavi! :)

    avatar

    29.09.2005. (16:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...