Komentari

zadnjastranica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • dijamantic

    Ho ho ho! (nije djed Mraz, to sam ja, al sam malo puko!) - pretpostavljam da se radi o studiju... da, da, definitivno... Ha ha ha (sad malo za promjenu) - da kakva odgovornost - odgovarati kome? :-) Ovjde će ti bit ludnica! Stan kažeš... hm... kad je tulum, da se odmah predbilježim... :-) partipartipartipartiparti - ja sam uz tebe! (OK, ovisi koji faks, ali kako nemaš matematike, BRIJEM da si na konju ;-) ) Pozdrav!

    avatar

    20.09.2005. (02:18)    -   -   -   -  

  • TAKO JE GOVORILA BABA TUSTA...

    Haaaaar...!Eto, da si napravim link:)Šalim se-dobrodošla. U svijet polugolih droljica na ulicama i nasmiješenih psećih govanaca u parkovima.Svijet nadriintelektualaca pokrivenih novinama.dobrodošla u jezivi sumrak na zagrebačkom bundeku. dobrodošla u košmar perverzija i gadosti koje se svakodnevno zbivaju iza zatvorenih vrata stanova u novozagrebačkim limenkama. dobrodošla u alter-ego srednjoeuropskog priglupog čistunstva, dobrodošla u carstvo zagrebačke noći osvjetljene lukavim neonom. i pripazi-ovdje te sudbina može zaskočiti na svakom uglu.

    avatar

    21.09.2005. (02:07)    -   -   -   -  

  • maala

    @dijamantic:definitivno san na konju...novinarstvo, fax koji je teško upisati, a lako završiti :)))))))) @babatusta:ovo je najlipši i najpoetičniji komentar koji mi je ikad itko ostavija ode. hvala na tome...i na dobrodošlici:)))))

    avatar

    21.09.2005. (05:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...