Komentari

ateizam.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • .... tirkizna_koogla ....

    što znači biti vjernik ili nevjernik? i nevjernik u nešto vjeruje, pa je dakle vjernik....ja sam kršćanin, pa mogu razglabati ponešto o tome....zašto ljudi idu u crkvu? to treba pitati svakog ponaosob, a ne stvarati nekakve zaključke unaprijed...."Danas je vjera za većinu «vjernika» zapravo izraz kulturološkog identiteta, poistovjećivanje sa nacionalnom pripadnošću i više od svega oblik političke podobnosti, a nikako ne način življenja – čast rijetkim iznimkama."....ovo je, nažalost, velika istina - pravih (oni koji istinski žive ono što vjeruju)kršćana je stvarno vrlo, vrlo malo....nikad ne treba nikoga i ničije uvjerenje napadati (odgovorno tvrdim da to niti jedan istinski kršćanin neće napraviti) i(ili) osuđivati (po čemu bih ja bio vrhunsko mjerilo pa da mogu suditi)..... :)

    avatar

    16.09.2005. (17:15)    -   -   -   -  

  • Đon Lok

    Dobar blog, ali daj piši malo i o drugim religijama, pa nije kršćanstvo jedina religija ne svijetu. Islam, hinduizam.........su isto tak zajebane religije!!!

    avatar

    17.09.2005. (09:24)    -   -   -   -  

  • ACO (Anti Coral Organization)

    ajmo palit crkve to je zabavno.zajedno sa popovima i ostalim kretenima unutra

    avatar

    17.09.2005. (23:52)    -   -   -   -  

  • Teski mislilac

    odlican post...nadam se da ces se sloziti i sa nekim mojim postovima...kajgod, dodat cu te medu moje linkove jer ti je blog odlican...nadam se da ces me i ti dodati

    avatar

    17.05.2008. (02:03)    -   -   -   -  

  • Free Bird

    pozdrav dragi ateiste :-)

    Vjera je pravi blagoslov i onaj tko si dopusti biti blagoslovljen počinje shvaćati da je vjera način življenja. Ja ne da vjerujem nego znam da je Isus živi Bog i iskreno, živo mi se fućka za Crkvu. Sad naravno gnjevi sa svih strana..kako je to moguće pa ti si kršćanka..evo odgovora: Kristova Crkva živi je svijet, stoga treba(tj. moćeš izabrati) poštivati i atome i molekule i mikroorganizme i sve ostale čestice/stvorenja cijelog svemira. Živjeti slobodno od drugih ljudi, njihovih uvjeravanja..jer odnos biće- Bog je individualan. A za sva ostala pitanja obratiti se Bogu jer on najbolje zna kako da određena osoba shvati ono što želi shvatiti.
    A tek toliko, slažem se sa velikom većinom stvari koje si napisao.

    Lijep pozdrav i puno blagosova želi ti jedna mlada vjernica. :-)

    avatar

    04.01.2011. (12:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...