Komentari

rajnus.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Under my skin

    Kao žensko, osjećam se pozvano.... Dakle, ne ja se osobno ne palim na takve stvari. Muško nek ostane muško, je ću nosit torbice, a on nek šminku ostavi doma sestri i nek ponese novčanik i mobitel. Ostalo mu je suvišno. Gledam malo po Zagrebu likove i fakat su zahvaćeni metroseksualizmom. Nije mi to neka fora, ali vjerojatno ima cura kojma je to super. Čupanje obrva, depilacija, maskara, lakiranje noktiju, rumenilo... nek ostanu ženske stvari i teško bi me privukao dečko koji ispred ogledala stoji duže od mene. On samo nek bude uredan, ali ne i našminkan.

    avatar

    11.09.2005. (19:24)    -   -   -   -  

  • kreeza identeeteta

    povrać izrig zbljuv ;)) stvarno diskasting, rađe bi si našla curu, nego bila s takvim "frajerom". kurac nije ni približno dovoljan da bi netko bio muško.

    avatar

    13.09.2005. (12:30)    -   -   -   -  

  • eewa

    muško i torbica? neeeeeee... hejtam te metro-, nano-, i Bog-te-pitaj-kakve-sve-ne-... -seksualce :p

    avatar

    14.09.2005. (01:23)    -   -   -   -  

  • /parallel/

    one seksualce kaj paze na sebe :) gle, ja osobno nebih mogla stajaznam, bit s takvim tipom, al znam jako jako puno cura koje bi. tek toliko. ukusi se razlikuju. kaj got to znacilo :)

    avatar

    14.09.2005. (02:06)    -   -   -   -  

  • kutak za trenutak...

    Ne znam jel bi zbog te cinjenice trebao biti posramljen kao musko ili sretan jer veci izbor cura ostaje klasicnim frajerima :)))

    avatar

    14.09.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...