Komentari

rubi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • nina

    život je jeben... i protiv njega se teško može... tako da zajebi i kile i sve,već živi, smij se i boli te kurac za sve.. pjena kad ti na usta krene, kad ti dođe da prerežeš sve vene, sabereš sve svoje dane i dođeš do zaključka da je ŽIVOT SRANJE!!!!!!! Pozdrav....

    avatar

    10.09.2005. (16:21)    -   -   -   -  

  • yoyo

    ja ti predlažem da počneš sa abnormalno dugim vožnjama biciklom. to ja radim. bozim bicikl i odlično mi je. bila sam malo jača,al sam sam među najboljim curama u školi (nije da se hvalim:) pokušaj,savjetujem ti od srca! samo tako nastavi! ne daj se! uzmi sve što ti život pruža!

    avatar

    10.09.2005. (17:13)    -   -   -   -  

  • dijamantic

    hi! :-) ja nisam povraćao već jako dugo (od svoje zadnje prave pijanke)... shvatila si... nemam taj problem... na tebe sam naletio preko jedinog (jedini.blog.hr) i tako evo me tu. zapazio sam ti blog jer se i ja volim nazivati rubi, odatle mi i nadimak dijamantic (prema nadimku rubi) ovdje na blogu... nedavno sam počeo vježbati - otkako sam se počeo dopisivati s jednom curom - to mi je prava motivacija... ne volim baš letjeti okolo, pa vježbam u kući, a najviše volim trbušnjake... prijatelj mi je savjetovao da ih radim, pa kad me počne boljeti, da samo nastavim (bez prekida) i radim ih i dalje... rekao je: prestat će... i stvarno je bilo tako... od tada me svaki put sve manje zaboli, a mogu ih raditi jako dugo... ne volim pod, radim na krevetu, pa poslije vježbanja cijela deka ostane mokra... a ja odmah pod tuš i za to vrijeme luftam sobu ;-) I još bih ti rekao: zajebi vagu (s oproštenjem na izrazu). Što će se promijeniti kad ona jednom pokaže brojku koju si već priželjkuješ??? Ništa! Nastavit ćeš bit dobra i vježbati svaki dan jer će ti već biti u krvi i od toga ćeš se osjećati bolje... nećeš to više raditi zbog kila nego zbog SEBE i svog zdravlja. Moja vaga se već odavno pokvarila... jednom su me nagovorili da se izvažem na stočnoj vagi... rekla mi je da sam puno lakši od bikonje mudonje... mogu ti reć da mi to ništ nije značilo :-) Pusti ti tako vagu na miru, znaš ti tko je tvoja prava motivacija! Ćao Rubi, nadimkinjo moja! :-)

    avatar

    12.09.2005. (20:25)    -   -   -   -  

  • ...the mirror lies...ana*

    bravo,bravo,bravo!!! samo tako nastavi.... mozes biti ponosna na sebe! ;) velika pusa!

    avatar

    12.09.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...