Komentari

blogtemazo.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • mustafina

    potpuno se slažem s tobom. cijelo zdravstvo nam je u komi, komi i trebaju desetlječa da se to stabilizira

    avatar

    23.08.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  • .--==Follow The Raver==--.

    Ma te bolnice su strava. Bio sam kod lege koji je pao sa zgrade. Pazi ovo: Počelo ga nešta užasno bolit u leđima i nije mogo dozvat doktoricu pa se moro isključit sa onog aparata što mjeri otkucaje srca da bi aparat počeo pištit koda je umro i tek su onda došli!! Al to je sve u strašnom stanju. Ja se liftovima jedva usudim ić. O higijeni da negovorim...Sve je strava. Stvarno bi trebali ulagat puno više novaca u zdravstvo(mada im bolnice izgledaju koda se ništa neulaže!)

    avatar

    23.08.2005. (14:23)    -   -   -   -  

  • Twisted mind control

    Osobno izbjegavam sprovode, mozda zvuci morbidno, a mozda sam imao srece sto nisam ima nekog od uze obitelji kao glavnog aktera te ceremonije, pa nisam imao obavezu i zelju prisustvovanju istom. A bolnice iako sam proveo mnoge dane u njoj, ne volim je, jer sama po sebi pretsavlja depru. A stanju u zdravstvu kao i svugdje u ovoj maloj slatkoj drzavi.

    avatar

    23.08.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ma znaš što, neću ja o bolnicama. Moja omiljena crnohumorna i morbidna tema su sprovodi - tamo sam toliko iskusna da mi dođem da dam oglas u novine: "Plačem po sprovodima. Povoljno." Druga morbidna i nepresušna tema su mi vjenčanja. U biti, htjedoh reći da mi je drago da mi je svekar ok i da si se vratio blogu. :D :D :D

    avatar

    23.08.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • mijao

    bolnice su koma, a onda umjesto da se jeftino omaljaju u bijelo (može i u neku drugu boju, ali k vragu, neka pomaljaju) te štogod poprave domari kojih ima na platnom spisku, ali nema na vidiku, grade se nove za koje nemamo para. Kao da doma, umjesto da pomaljaš stan, kupiš novi! Bedasto. Prema statistici imamo previše bolničkih kreveta, samo su u jadnom stanju. Biti će pušiona kada krena privatizacija u dijelu zdravstva jer će se onda tek vidjeti ogroman višak i ljudi i sredstava i prostora koji se sada uspješno skriva iza dijela bolničkog osoblja (sestara i doktora) koji se zbog osobnog entuzijazma i savjesti trude oko pacijenata. A grobari? Pa oni su čista komercijala!

    avatar

    23.08.2005. (14:58)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    smjeste te u takve rupčage, a onda se još i prema pacijentima odnose ko prema zadnjem smeću! za početak bi malo ljubaznosti bilo ok, a onda naravno, sve kako ti zboriš!

    avatar

    23.08.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • cordelia

    Ah, ti si bio samo u posjetu, a ja sam tu povremeno na smještaju. Doduše mace mi ne smetaju. Ja ih hranim, mada s obzirom na splačine koje se daju u bolnici čudi me da se vračaju po još.

    avatar

    23.08.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    Posjeti bolnicama i sprovodi. Hmmm kao da si mene pitao. Fakat preprestrašno... Eh, zeko zeko, ovaj tvoj naturalistički opis me umalo otfurao u WC! Molim , sljedeći post nek bude o nečem lijepom i ugodnom?

    avatar

    23.08.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • gardenija

    Svatko bi trebao bar jedan dan sjesti u hodnik između intenzivne i onkologije u Klaićevoj, da vidi kak je djeci koja su tam. Bolnica je super uređena, ali tamo djeca svaki dan umiru. Kad bi malo češće išli u bolnice, možda bi shvatili što je u životu vrijedno, a što je nebitno.

    avatar

    23.08.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • dispet

    Tako dobra cura u onoj bolničkoj odori, a tako tužan post... Ma zdrastvo nam je u rasulu to je opće poznato, nego, iden ja ponovo bacit oko na onu plavušu...hehe (btw, slažen se sa posljednjom rečenicom u potpunosti)

    avatar

    23.08.2005. (16:06)    -   -   -   -  

  • xiaoyu blog

    baš si krasno to napiso.. dođi na moj blog.. zbilja me dirnula tema.. dođi na moj blog... stvarno lijepo pišeš.. xia.blog.hr.. jesi ikad razmišljao da postaneš doktor? xia 37°2 blog.. imaš divan blog,baš si zakon (samo stisni na moj link)

    avatar

    23.08.2005. (16:44)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    @Raver- ovo sa monitorom za srce je dobar trik:) Mogli bi napisat neku malu edukativnu knjižicu tipa 'Ležanje u bolnici for dummies':)

    avatar

    23.08.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    @beštijica- kužim te za vjenčanja:) Kad ćeš malo do Rijeke da ti ja i Pegy odemo na pivu pa da se poderete oko toga ko će me na kraju ženit, a ja bi mogo lagano i ulanice naplaćivat:)))

    avatar

    23.08.2005. (17:58)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    @mijao- pa bolnice sad i jesu omaljane, odnosno izgledaju kao da ih je neko maljevima napao i pritom napravio dobar posao:) @bosonoga- danas ljubaznost nemoš dobit ni u restoranu a kamo li u bolnici:) @cordelia- tek sad vidim kako su mace ustvari i bogom dane bolesnicima kako bi ih posjetile na život izvan tih zidova tuge i jada:)

    avatar

    23.08.2005. (18:02)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    @satrocosmo- za glazbene želje na mom blogu obrati se zekootu na mail pa ćemo se dogovorit za protuuslugu:)))) @gardenija- dovoljno mi je da prolistam dnenvne novine da shvatim kako mi je dobro u životu @dispet- valjda ti je već jasno da na mom blogu dobre plavuše služe kao udice za čitatelje a ne kao slikoviti prikaz teme:) @xia- zadnji metak čuvam za..... tebe.

    avatar

    23.08.2005. (18:07)    -   -   -   -  

  • R

    ..a smijem ja nešto reći....? 0:)))) ja za sve ovo znam daleeeko prije vas ostalih hiiiiiiiiiiiiii :ppP ahaam. L,nisam mogla odolit da ne natipkam nešto =p po skrivećki se smiješim i topim pa ću sad otvoreno,makar ne jako. samo tebi ide full monthy >>>=) čujem ose.......2najt aj houp. i daj uzmi autoooo =((( ps danas opet zvao ujak,od ..tamo,znaš gdje. pusa.....tamo....down in the back. PA PA SVIMA VAMA,STAY SWEET. R..

    avatar

    23.08.2005. (18:58)    -   -   -   -  

  • R

    al ebote tek sam sad vidla da si drzak i da mi kradeš copyright na izjave CCCCCC. 'R dobro si ti to rekla, slažem se wow ' i onda R to ugleda kod njega ajmeeee. ( e sad sam zločesta,vidiš?ono popodne nije bilo ništ) sad sam se i pojavila ovdje. =) pa pa

    avatar

    23.08.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Potpuno suosjećam s tobom. Meni se na samu pomisao da moram u bolnicu ili na sprovod - već znoje dlanovi. Noćna mora. Sve mi je jasno.

    avatar

    23.08.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • freestyler

    a što će tek biti s bolnicama kada ih privatiziraju i počmu samo o tome kako će novac izvući voditi brigu.....

    avatar

    24.08.2005. (00:34)    -   -   -   -  

  • in my world....

    ma ja mrzim bolnice uz sve ovo gore navedeno i u potpunosi se slazem,jos cudno smrde po nekom glupom jeftinom sretstvu za dezinfekciju,pa meni ko za inat je cijela obitelj u bolnici,mislim zenska strana,ne mislim d asmo bolesne,nego rade sve u bolnici,mama,sestra i ja...doduse ja sma jos u srtednjoj,ali medicinskoj,shvacas poantu,a mrzim bolnice...tako da nemislim nikada raditi u jednoj...hehe....cemu onda medicina....e fizioterapeuti po mome misljenju nisu za bolnice...smjeh...ma skrecem s tema...pozdrav

    avatar

    24.08.2005. (01:24)    -   -   -   -  

  • trill

    Imaš nevjerojatnu sreću da nisi moj brat ;)) Jer na onaj odlomak koji govori o važnosti sestre u obitelji poskočila sam na stolici. Slično sam reagirala još davno kad je moj mlađi brat na vrata svoje sobe stavio natpis "Zabranjeno sestrama i psima". Od škakljanja, boksanja, skakanja, čvrganja umalo da nije završio u...bolnici ;)))))

    avatar

    24.08.2005. (09:13)    -   -   -   -  

  • donmirko

    e blago, vama. vas vasi doktori makar pregledaju i lijece. nasim doktorima je to dosadilo tako da su na poslu samo od 08:00 do 09:00 pa poslije im ne mozes ni sliku vidjet, a hodnici prepuni. Ako odes u bolnicu mozes samo da se jos vise razbolis cekajuci a i od drugih ljudi.

    avatar

    24.08.2005. (09:13)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Moj stav je uvijek bio da se prvo iz proračuna ili iz neznamkakvih sredstava treba prvo namiriti za potrebe zdravstva, pa zdravstva, pa zdravstva, pa tek onda školstva, kulture i sporta i ostalih. Ja sam u rodilištu imala plahte kao stoljnjake, to mi je za dijetu bilo odlično, prisjelo bi svako jelo servirano na plahti na kojoj su nekad.... hm...((((

    avatar

    24.08.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • pegy

    Hihihi, vidim da ti se opet okuplja sva željena ekipa. :))) Vidim i da bi se kao Beštijica i ja trebale «pretrgat» za tebe? :)))) Nisam znala da ti je ženidba tako mila. :)))) Osim toga, ne misliš da Beštijica i ja nemamo prosaca? :)))) Dobro je znati da je jedan više. :)))) Ili hoćeš reći da si bolji od svih? :)))) A što se teme tiče, mislim da je u puno boljem stanju ipak riječka bolnica, ona u gradu. Bila sam dosta u Klinici za ginekologiju i porodništvo i tamo je stvar ipak drugačija. Puno. Osim što su one letve padale. :(( Ali je sve čisto, uredno i mislim u okvirima nekih zdravstvenih standarda. Sušak je očajan, ja sam bila u staroj zgradi, priznemno gdje je rendgen. Razboliš se od one atmosfere. Grozno. I drago mi je da ti je tata dobro.

    avatar

    24.08.2005. (13:28)    -   -   -   -  

  • :::...sretna,umjesto morbidno sjetna...:::

    potpuno ses lazem ...nase bolnice su takva sranja....sve je u teskom sranju......pozdrav

    avatar

    24.08.2005. (13:47)    -   -   -   -  

učitavam...