Komentari

okopromatraca.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • leelaa

    Evo mog skromnog misljenja: U zadnje vrijeme se sve vise ljudi zeni zbog djece, ono zenska ostane trudna, pa se idu zenit, bez obzira na to jel se vole ili ne. Ocito ih kontracepcija ne zanima bas previse. A mnogi se zene i zbog toga jer se boje ostat sami (prvenstveno se tu radi o zenama). Ja osobno smatram da je bolje biti sam(a) nego s nekom budalom.

    avatar

    13.08.2005. (04:04)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    mislim da si ovom poslednjom rečenicom odgovorio na ono pitanje koje nema odgovor :) Ne opterećujte se pitanjima "Da li ćemo se ovako osećati i za 20 godina", uživajte u vožnji :) I da, gde da vam pošaljem ovaj staklom preopterećeni luster što sam vam kupila za venčanje? :))))

    avatar

    13.08.2005. (14:14)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Ne, ne preteruješ ni najmanje. Ja sve ukupno, za jedan i po par, mogu reći da su srećni. Ostali su napravili katastrofalne izbore, ali zbog određenih razloga ne žele ni sebi ni drugima to da priznaju. A tebi i promatračici, želim da mi povećate statistiku na dva i po potpuno srećna i zaljubljena para.

    avatar

    13.08.2005. (19:47)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    @leelaa: apsolutno. Bolje je praviti se ludim nego to prepustiti drugima! :) @Domaćica: ooo, luster! I još sa staklenim visuljcima! A pošalji ga busom pa ćemo ga preuzeti! @Brandnewgirl: hvala ti! A šta još fali onom napola sretnom paru?

    avatar

    14.08.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • trill

    Znam često o tome razgovarati sa svojim mužem i rijetko u svojoj blizini vidimo sretan par. Svi nekako imaju za nas čudna poimanja braka, financija, odgoja djece i tako neke stvari koje se u takvoj zajednici podrazumjevaju. Bit je u tome da svi svaki par posloži sam kako to njemu odgovara i da stalno rade na tome, a najvažnije je u tome da nikada ne zamre razgovor...ne pričanju kao govor, nego baš sam razgovor kao komunikacija. Mnogi to negdje putem izgube... mi nismo i iako se ne poznajemo popravo možeš u svoju statistiku sretnih brakova uvrstiti još jedan za sada tek 16.godišnji brak, moj :))) Nadam se da ti je ovo zvučalo poticajno i ohrabrujuće :)))

    avatar

    15.08.2005. (16:12)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Sve najbolje tebi i tvojoj Promatračici kolega! Popit ću jedan amaro u vaše ime. Iače, ne znam odgovor na gornje dileme, pisao sam i sam o tome, ali nisam dokučio. Možda zvuči banalno, ali mislim da je odgovor u tome de se par treba vjenčavati kad to oboje žele (ljubav se podrazumijeva).

    avatar

    15.08.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    @Trill: drago mi je da si sretna u svom braku, a to sam u tvojim postovima i sam primjetio! Znači, komunikacija je ključ sreće. Hvala na savjetu i bodrenju! @Rock: živio kolega! Čudno je to, ali iskreno me dirnu čestitke mojih najdražih blogera!

    avatar

    17.08.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...