Komentari

magarcicmali.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Helix

    Sorry, opet ja, susjeda, pa još i žena :)). Stvarno ti je danas dosadan post:))) Šalim se, piši bez razmišljanja, onako kako ti dođe, to je sve tvoje, to si sve ti. Ne mora to biti ni svaki dan, doslovno "kako ti dođe", onako od srca, kad osjetiš potrebu. (šapni mi što radiš u mlinu, a što na Punti, ako nije tajna). Da, da, Vidikovac je u pitanju, pogledaj stare postove. Poslat ću ti malo opširniji mail o tome kako ja uređujem stranicu (čim stignem).

    avatar

    04.08.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • bijeli vitez

    Uf Hajduk je ovime osramotio Hrvatsku užasno....mislim to treba odma kazniti...a ovi spličani samo razočaravaju..sramota..al ajde bit če bolje..smao da inker pobjedi zvezdu :)

    avatar

    04.08.2005. (13:36)    -   -   -   -  

  • Magareća i ostala posla

    @helix - pa kad čovjek dolazi u Pulu s "Y"-a da bi došao do Verude mora proći i kraj mlina i kraj Punte, mislim ne mora, ali tim sam putem krenuo. BTW, rekord je Vodnjan - Pula sat i 12 min.

    avatar

    04.08.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • Helix

    aaa, znači slučajno, pitala sam jer ja imam i tamo neke "interesne zone".

    avatar

    04.08.2005. (14:20)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Gledala i ja nogomet...no razočarali me skroz....a više o njihovim osjećajima ćeš saznati baš ovdje na blogu,jer eto Tvrtko Kale ima blog upravo ovdje i zove se ovako tvrtkokale.blog.hr. A inače, osim savjeta o djeci, imam ja drugih punu košaru...i promet, i parkiranje i grad Pula i Ministarstvo financija, Mirovinski i zdravstveni fond.,osiguranja....zakoni i neznam što sve znam......no kad upitaš, odgovorit ću ti ..jer danas ti knijigovođe smatraju Katicom za sve..pa eto otud i puno toga znam....jer sam prisiljena znati ..Pozdrav od Jasne.

    avatar

    04.08.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  • Friva

    Stvarno su sinoć bili pravi magarci! Toliko je bilo jadno da smo se muž i ja nasmijali do suza. Najgore što mi je muž prije par dana bio u Splitu i svi su dolje bili toliko nabrijani da će Hajduk pobijedili, skoro da su i njega uvjerili, ali...

    avatar

    04.08.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Pozdrav....ima novi kafić u Puli...svrati pogledat.

    avatar

    06.08.2005. (10:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...