Komentari

ljeskanje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • love doesn't ... come easy...

    za prvi put ste uzeli ozbiljnu temu komunikacije... trebamo komunicirati sa ljudima, radi zasnivanja vlastite osobnosti, upoznavanja drugih. bla bla.. i ostavljanja komentara.. btw svratite na moj blog.-...

    avatar

    03.08.2005. (11:16)    -   -   -   -  

  • viviana

    Pa piše ti u opisu bloga, ja sam preozbiljni filozof. :)

    avatar

    03.08.2005. (11:29)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..ti si doista ozbiljni filozof..:)))..ja sam, za razliku od tebe - neozbiljni nefilozof..:))..a komunkacija - prekrasno..komunikacija je kad jedno Biće razumije što drugo Biće govori..i obrnuto..:))..obostrano(ili višestruko) zahtjevna ali zanimljiva aktivnost..:))

    avatar

    03.08.2005. (18:02)    -   -   -   -  

  • mistika

    budimo sredina, budimo srce...komunicirajmo ;-)

    avatar

    03.08.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • Georg

    obećavajuće... pozdrav

    avatar

    03.08.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • Paučina mojih misli

    komunikacija je prenošenje poruka koje se sastoji od slanja poruke, primanja i odgovora na poruku. to je definicija komunikacije. možda bi se tih elemenata trebali prisjetiti kod naših svakdodnevnih komunikacija

    avatar

    04.08.2005. (01:18)    -   -   -   -  

  • Could You Be Loved

    pričati možemo na razne načine...površno, iskreno, detaljno, bez emocija.. tek toliko da se nešto kaže. Ali voljela bih samo reći kako je posebno i čarobno... moći nekome reći sve smoje misli...svoje strahove... otvoreno priznati ono što nas boli... što nas podiže... bez straha otvoriti srce i dušu i pokloniti je nekome na dlanu... nekome tko će to pretočiti u svoje misli...srce ... dušu... razumijeti ono što mo rekli... zar to nije uzvišeno??

    avatar

    04.08.2005. (19:13)    -   -   -   -  

  • viviana

    uzvišeno je... i opisuje pravu ljubav.

    avatar

    06.08.2005. (09:23)    -   -   -   -  

  • viviana

    Plejadablue, znaš kako kažu za dvostruku negaciju, minus i minus daju plus. Tako da tvoje dvostruko ne, ''ne-ozbiljni ne-filozof'' možda i nije tako udaljeno od ovoga mene.:) Mistika, vjerujem da si uočila na onoj našoj slici da je svjetlost upravo tamo gdje se dva kruga preklapaju.:) Hvala Georg, nakon što sam vidio tvoj blog mogu reći: čast nam je. Francesca, drago mi je da nas prepoznaješ kao one koji će te prepoznati ako se tako otvoriš. :) Pauchina, komunikacija jest i to što kažeš, i razumna definicija često dobro dođe (recimo za to da ne zaboravim odgovoriti na ovu tvoju poruku :) ), ali samo dok se ne zaboravi da definicija nije sama stvar...jer, ima li nezavisnog primatelja poruke, ako nema poruke? Ima li onog tko odašilje poruku, ako nema poruke za odaslati? Ima li nas ako ne primamo i ne dajemo?

    avatar

    08.08.2005. (14:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...