Komentari

davor67.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Ann

    setilo me ovo na dane u školskoj klupi kad smo si mi par cura izmjenjivale pisama nismo bile ni pametne bila je to srednja gimnastička,neki kažu i gimnazija(?) i slagale smo kolaž da razbijemo neurone slažući jel kolaže iz fejms stranih vougeova i pisale slične tak..ko ovo.. ideš.ovo sam napisala moi.

    avatar

    27.07.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  • meow86

    joj, koji post=)u dobrom smislu=))pozdrav!

    avatar

    27.07.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • night wish

    heh, svidja mi se. svaka cast, super je.. e ne mogu vjerovat da nije niko ON LAJN, pa di ste? hm-da, na moru... pa et, veliki pozdrav, ak ste uspjeli naci INTERNET CAFFE, i bacit pogled.. sam da napomenem, u Cirikvenici ga nema, al no bed.. tam ti to ni ne treba, sve ostalo sto ima je savrseno.. :))

    avatar

    28.07.2005. (01:36)    -   -   -   -  

  • oces spenky? I know you do..

    antidampiške........hahahahahahhahahhahhha =D

    avatar

    28.07.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  • Something About Me...

    aaaahahhaha lud si!:)

    avatar

    28.07.2005. (19:00)    -   -   -   -  

  • The Beach

    Ah jadan......

    avatar

    12.08.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  • Sitnice iz života jedne cure

    Luda priča nema šta... :)

    avatar

    13.08.2005. (01:47)    -   -   -   -  

  • Robi - Biro

    Hey Yo ljudi! Pa sta ima? Evo da malo izvjestim o sinocnjim dogadjanjima. Bili u gradu Darko, Jovic, Bakica, Kruska, Lela, Ana, Ivona, Tea i Ja :)... Tako, mi muski cugali gore na termama i sprdali sve koji su ispod prolazili LOL. Uglavnom bilo nam je super. Kasnije su dosle cure i s njima smo se sprdali malo... hm tj. puno jer ostali smo vani negdje do pola 3... A ja kuci dosao jutros u 11... E sad je pitanje gdje je malo bio :). Ma bili smo SVI kod Ane na "spavanju" i sprdanju. Eto, dao bog da se ponovili opet i sljedece subote. I da, zelim preporuciti jedan novi dobar CD - General Woo i Nered - "Bas je lijep ovaj svijet"... I jednu pjesmu pod imenom Jos uvijek gorim za ljubav... pa kaze: " ... Ljubav nije takva, na kraju uvijek boli, nisi znala kako pa ti kazem curo sorry. Ne vracam se na staro, probo sam pa znam, naucio me zivot da kroz njega hodam sam ... "

    avatar

    14.08.2005. (12:17)    -   -   -   -  

  • Roberto

    Opet mi je bilo jako dosadno, nisam izlazio nigdje pa sam odlucio nesto uciniti, nesto sto stvarno nisam planirao. Prvo sam procitao sve komentare na Ovom i Brajkovom Blogu - opet od rodjendana pa do rodjendana, od tekme do tekme, od partya do partya. I skuzio sam da nam je stvarno uvijek bilo super i da ce nam zauvijek biti super. Citajuci te komentare donio sam jednu (za mene) sudbonosnu odluku. Odlucio sam obrisati sve svoje bedirajuce komentare vezane za neke osobe, i sve ostale tudje komentare koji se se vezali za to. Zato se ispricavam ljudima ciji su komentari nestali (Tina, Gorup, Ive - mislim da je to to), ali morao sam to napraviti. Nema smisla dopustiti da se takve stvari nalaze na ovome blogu, jer ne zasluzuju. Takodjer citajuci sve te komentare jako, ali stvarno jako sam se oraspolozio... Od onih fora kad sam se uzivio jer me je Zeljezara gledala cak tri sekunde, pa do tekme na kojoj sam proglasen igracem utakmice zbog moje uobicajene agresivnosti i predanosti... Pa sve do nasih veselica i tako. Uglavnom - blog je zakon. Sudbonosnim datumom bi proglasio prokleti 09.02.2005. kada sam u tocno 21:28H odlucio jedno - za Korizmu se odricem Zeljezare... I tada je sve krenulo naopako. Zato izgleda da bi ispalo bolje da sam se i dalje kao kralj sprdao oko nje, i sve bi bilo u redu... Ali eto. Spletom okolnosti dogodilo se je sto se je dogodilo. Uglavnom... Eto, izgubih sat vremena uredjivajuci ovaj blog, citajuci ga i brisuci komentare. Ne zalim zbog tih sat vremena jer ucinio sam sto sam morao - prijetio se svih lijepih trenutaka jer uglavnom sve dobro sto mi se dogodilo sam ovdje napisao, ali sam se prisjetio i onih jako ruznih (i pijanih). A njih sam odlucio zauvijek izbrisati i zaboravit... Hvala...

    avatar

    16.08.2005. (16:25)    -   -   -   -  

  • night wish

    dobit ces samar kad se sretnemo! da. aj bar si bio pristojan na kraju, pa ti se malo oprasta, al malo! jooj. pa nisi trebao brisati..

    avatar

    17.08.2005. (01:35)    -   -   -   -  

  • Roberto

    Ma nemoj, ja cu dobiti samar ??? A znas sta ces ti dobiti ? Malo cedevite u pepeljaru, pa cu pepeljaru staviti ispod stola da se ti sagnes i malo popijes ... he he he he ... Salim se ;-)

    avatar

    17.08.2005. (12:03)    -   -   -   -  

  • Roberto

    Hrvaaaatska ! Hrvaaaatska ! Niiiiko ! Niiiiko !

    avatar

    18.08.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • TINA

    Eto ljudi mislim da je vrijeme da se malo javim.Ovo ljeto je bilo za mene odlično..iako sam zaboravila javiti se bilo kojem prijatelju,eto sad vas pozdravljam.Nadam se da je i vama dobro ,a ubrzo mi idemo zajedno u provod...Eto puno pozdrava svima...kiss!

    avatar

    18.08.2005. (19:29)    -   -   -   -  

  • Roberto

    Yo, uh pa koliko tebe nismo ni culi ni vidjeli ... Sigurno ne dovoljno ha ha ha ... E da, jucer je u Vinkovcima na Lokosima bio turnir kvartova. Bilo je 15 ekipa (drugim rijecima svi kartovi), i pogodite koja je ekipa pobijedila - naravno, ona ekipa koja je u svojim redovima imama Robi(nja) - ULTRAS NAZOROV BLOK !

    avatar

    19.08.2005. (10:58)    -   -   -   -  

  • night wish

    roooobi, ovo za cedevitu.. hm, nekako jedva cekam da se sretnemo.. ehehhe. e pa za 1O-ak dana idemo na maturalac, ima da bude ludo.. a Tini pozdrav, nije te duuugo bilo.. :))

    avatar

    19.08.2005. (15:52)    -   -   -   -  

  • MARIJAN

    Dakle, tražim naknadu za licenciju, za javno prikazivanje imovinskog stanja, za nepoštivanje privatnosti zdravstvene slike, za pretrpljen strah, za loš odabir fotografskih komada; očekujem 20% financijskog udjela od nakladnika, izdavača, programera, poslodavca... I javnu ispriku. Molimo, ovaj dramski komad ne prikazivati u daljnim javnim prostorima, nije dopušteno dodatno kopiranje, posuđivanje, raspačavanje i izvrgavanje ovog kvalitetnog dramskog djela ikakvim ilegalnim radnjama jer u protivnom slijedi sudski postupak za se civilne i pravne osobe čiji je godišnji financijski dohodak iznad 62. 400,00 kuna. Zabranjeno sudjelovanje u emitiranju dramskog djela mlađima od 18 godina

    avatar

    01.09.2005. (16:05)    -   -   -   -  

  • dado

    znači kad sve to zbrojimo: dobiješ... 0 kn sveukupno. javna isprika: JAVNO SE ISPRIČAVAM! zanemari sve.

    avatar

    04.09.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...