Komentari

linky.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • **para**

    dobri vicevi dođi na moj blog

    avatar

    25.07.2005. (18:24)    -   -   -   -  

  • **para**

    nisi me stavio na hall of frame stavi me

    avatar

    25.07.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • _COMPOV_/

    Nisi stavio moju reklamu!!! stavi me :))) hehe

    avatar

    25.07.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • _COMPOV_/

    još nešto... kada pišete komentar daj stavite nadimak, lozinku i username (kao i kod prijave u blog editor) tako da imate link do svoje stranice!!!

    avatar

    25.07.2005. (19:37)    -   -   -   -  

  • NAJLUĐI DRIVER

    di si care, vidim da nema niš novo, nema veze, valjda zato što je još jutro, aj pozdrav :)

    avatar

    26.07.2005. (12:24)    -   -   -   -  

  • >Morpheus

    Fala stari kaj si me stavio u hall of fame, ;) imas 2 pive kad dođes u zg...

    avatar

    26.07.2005. (15:06)    -   -   -   -  

  • ŠTIT REVOLUCIJA

    HRVATSKI POLITIČKI MEŠETARI OPET SU NAS ZADUŽILI ZA 200 MILIJUNA EURA !



    Kultura prevare i laži



    Već je počeo siječanj 2010. godine, a Vlada RH, na čelu sa premijerkom Jadrankom Kosor nas je opet zadužila za 200 milijuna eura. Hrvatski vodeći politički mešetari nemaju plan razvoja naše zemlje. Ministar financija Ivan Šuker u medijima se hvali kako se Hrvatska zadužila, tj. digla novi kredit kod inozemne banke. Sablasna politika se provodi, a nikoga kao za to nije briga. Na sceni vladaju mešetari, koji brinu samo za vlastite interese. U Hrvatskoj demokracija postala je farsa. Nigdje u svijtu se nije bilo tako lako obogatiti preko noći kako se u Hrvatskoj moglo. Zapravo na djelu su bile organizirane bande.



    Sve propada i urušava se



    Jadranku Kosor prije nego što je došla za hrvatsku premijerku, mediji su najavili kao „radosnu vijest“, koja nam donosi „med i mlijeko“ i bolju budućnost. A ona nam je uvela novi krizni porez, PDV od 23 posto tzv. harač. Narod sve to gleda kao odobravanje, pa čak izgleda da i plješće. Vidjeli smo u četvrtak 14. siječnja 2010., emisiju na prvom programu HRT-a „Otvoreno“, gdje su se sjatili opet „isti“ mudraci: Ivan Šuker, ministar financija, Đuro Popijač, ministar gospodarstva, Božo Prka, bankar, dr. Drago Kovačević, ekonomista, Slavko Linić (SDP), saborski zastupnik, Ante Kovačev, predsjednik Uprave HBOR-a. Svako veče naslušamo se jalovih govora... Stoga nije nevažno tko su nam zastupnici u Saboru kao posredniku komuniciranja između vlade i javnosti. Nije nam ni bitno tko nam je predsjednik Republike Hrvatske.



    Gubitak hrvatskog sjećanja



    U TV emisiji „Otvoreno“ oni su se jedni drugima dodvoravali. No, na djelu je suvremeno licimjerstvo i mešetarstvo. Od njih nikoga nije briga kako narod živi. I da li narod ima što da jede i radi... HRT-ove emisije više ne vrijedi ni slušati ni gledati. Reklamira se uglavnom „fekalija umotana u celofan“, i tome se mnogi klanjaju. Laž je bolje nego istina. Vodeći političari uvode neke izmišljene fondove za spas gospodarstva, meni se čini da oni još vuku zadnje novce od naroda i narod pravi budalama. Politika se uglavno svodi na moć i bogaćenje pojedinaca. Ministar Šuker kaže: da dobiti kredit pod takvim uvjetima je „san“, jer je dobiven na 15 i pol godina sa 2,5 posto kamata. Nije nikoga briga tko će vraćati sve te hrvatske dugove. Morat će ih vraćati vaša djeca. Pogledajmo gdje su utrošeni svi podignuti dosadašnji krediti? Doslovice - nigdje!



    U Bjelovaru, 15. siječanj 2010.



    BJELOVAR / CROATIA

    Branko Stojković



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    brankostojkovic152@yahoo.com



    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    16.01.2010. (23:53)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (18:21)    -   -   -   -  

  • Stojković, Stojković

    HRVATI !
    MESIĆ VAM JE ODUZEO NAJMANJE DESET GODINA ŽIVOTA

    Stjepan Mesić na kraju svoga predskedničkog mandata kaže vam: "Hvala, što ste me podržavali i glasali za mene, odlazim sa najviše državne dužnosti i funkcije zadovoljan". No, o tiraniji nad cijelim hrvatskim narodom nama ni riječi. Sve je bilo uspješno, lijepo i ruže su cvale... Mesić je otišao sa predsjedničke dužnosti 18. veljače 2010. godine, ali njegovi bankovni računi puni su novca, dok džepovi od naroda su prazni. U primitivnom shvaćanju stvarnosti, što vi Hrvati imate - pitam vas? Tijesno vam je i u vlastitoj zemlji. Živimo u Hrvatskoj, koja sve više nestaje, u kojoj sve manje ima odgovornosti. Životinjska farma na Pantovčaku od Mesića, no sada, ona je od Ive Josipovića, njegov životinjski park, koji je važniji čak I od Hrvatskog naroda.

    U poremečenom sustavu vrijednosti, narod kukavički trune i šuti... O argumentima nasljeđa, govore nam sad oni, koji su nam to nasljeđe ostavili. U utorak 16. veljače 2010. godine, i to samo dva dana prije nego što je istekao desetogodišnji mandat predsjedniku Stjepanu Mesiću, on se je obratio preko državne televizije Hrvatskom narodu - kazavši kako je radio vrlo mudro i provodio savremenu politiku u korist Hrvatskog naroda. Iznad svega Mesić je spomenuo kao glavni uspjeh, svoga zalaganja vanjsku politiku i antifašizam... A o tome kako smo visoko zadužena zemlja nije bilo niti jedne riječi. Zna se tko nas je zadužio. O "dužničkom ropstvu", izgleda - sve najbole, no nitko i ne pita. Več samo hvalospjevi o uspjehu hrvatskog turizma i lijepoj našoj obali...

    Mesića bi trebalo strpati u doživotni zatvor, za sve zlo - što je napravio nama Hrvatima. Nije on kao sitni lopov ukrao kokoš, Mesić je uništio našu Hrvatsku na sve moguće načine. Svaka čast novinarki RTL-a Ivani Brkić, koja je u svom intervju sa Stjepanom Mesiem, raskrinkala ga, u svim pogledima. Ona Mesića je upitala: "Drži li vas glavni odvjetnik Mladen bajić u šaci?" Mesić je vrlo ljuto reagirao, između ostaloga, on se je digao sa stolca i otišao... Taj sustet novinarke i Mesića bio je samo nekoliko dana prije nego što će Stjepan Mesić otići sa dužnosti predsjednika Republike Hrvatske. Mislim da je Mesić spreman za zatvor, za sve što je učinio (samo) kao Vrhovni komandant JNA 1991. godine, kada je rušio i pustošio Hrvatsku. A poslije svojih ratnih zločina, s punim ustima je pjevao "Lijepu našu" himnu.

    Izgleda Hrvati i to malo njih, žele zaviriti u mračnu stranu "hrvatskog Stipe". Pitam: Gdje su milijarde i milijarde dolara i eura hrvatskih dugova od kredita. Gdje je nestao taj ogroman novac? Jesu li se Hrvati prodali "starim UDB-ašima", za mrvice što padaju s njihovih stolova. Mesić je dopeljao Hrvatsku u "čorsokak" i nikoga za to očito nije briga. On odlazi zadovoljan i za nagradu još dobiva državnu vilu na korištenje od 2,5 milijuna kuna. Tome svemu treba pribrojiti benificije i mirovina osd 18.000,00 kuna, plus osobni šofer, dva službenika i fizička zaštita... Na sve ovo često pitam se: Jesu li Hrvati teško bolestan narod? Zašto jedan diletant, zlikovac, lažni predsjednik,.., toliko je kod nas uvažen?! Mesić je kao čarobnjak, osobno izvukao iz šešira Ivu Josipovića, svog nasljednika. Sve je to volja naroda "Fol demokracija", tj. inauguracija koja se odvija na trgu. Kao opet je izabran pošten i naprijedan predsjednik.

    Haračem se ubire imovina od građana. Dok Mesić i Josipović u Požegi zajedno proslavljaju valentinovo, uživajući, plešu i ispijaju šampanjac i kavu,.., narod u bijedi i dalje sluša dnevne političke fraze. Mnogi korumpirani mediji sve nam to uljepšavaju. S druge strane kada nam Jadranka Kosor, premijerka vlade RH, govori o stanovima, odnosno o rješavanju stambenih pitanja građana, mislim da, u Hrvatskoj, država je dobila, ili bolje rečeno utužila mnogu imovinu od građana, koji nisu mogli platiti osnovne stvari za život: vodu, električnu energiju, plin,..itd. Puno Hrvata je ostalo bez svojih stanova, kuća, vikendica... Od uvođenja kriznog poreza i više stope PDV-a do danas je u Hrvatskoj gotovo ostalo 100.000 ljudi bez svoje imovine. Država ima još potraživanja od ljudi, koji nisu sposobni vračati zadužene kredite kod banaka. Zanimljivo je, da Stjepan Mesić je: ratni zločinac, ratni profiter,.., izdajnik, a omiljen je kod Hrvata kao čovjek.

    Što je imidž države? Identitet? Brend? Gospodarstvo? Što je naša pozitivna slika? Hrvatska je pala sa 61. na 72 mjesto po konkurentnosti u svijetu, pretekla nas je čak i Crna Gora. Preko 300.000 ljudi je nezaposleno u Hrvatskoj, isto tako je, ta brojka i zbrisana ljudi sa svih Zavoda za zapošljavanje. Uglavnom je, da smo mi pobjednici u "Domovinskom ratu" nad velikosrpskim agresorom, koji je predvodio 1991., sedam mjeseci Stipe Mesić. Ima u svijetu predsjednika, koji su nakon svojih mandata otišli u zatvor. Na kraju moram reči da - izvješće (bivšeg) hrvatskog državnog poglavara Stjepana Mesića je "teško sranje".

    C R O A T I A / BJELOVAR, 20.02.2010.
    Branko Stojković
    b

    avatar

    20.02.2010. (21:03)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT B

    TKO SVE U HRVATSKOJ SE

    JE IZREDAO NA VLASTI?!



    Mi Hrvati moramo znati, da na čelu države imali smo deset godina prevaranta i lažova, ratnog profitera i zločinca. Zašto se danas kao narod čudimo – gdje smo? Pitam se: Kakav je to mentalitet bio u puku, da je to sve dopuštao. Mislim da, bila je to „bijeda ljudske vjere“, osakaćenost razuma i pamćenja… U cijelom svijetu ne postoji čovjek, koji je bio predsjednik dvaju različitih država, kao što je to bio Stjepan Mesić. Ovo nastupila je smrt (sad) za Hrvatski narod. Stvarno u politici imamo obične „političke lešine“, koje brinu samo da njima bude dobro. Kraj toga što su nas zadužili na milijarde i milijarde eura.



    U slici i riječi

    Smijeh i strah



    Jadranka Kosor, predsjednica hrvatske Vlade, obećala nam je: „Da do kraja 2010. godine imat ćemo uređenu pravnu državu“. Seljački prosvjedi su prošli, a sad Hrvatsku natresaju već neki drugi – digli su se i radnici koji mjesecima ne primaju svoju plaću. I oni su kriknuli: „Ovo je naš kraj i država nas je napustila!“ Premijerka Kosor tri puta na dan se presvlači i mijenja nakit i broševe,…, i ponavlja izbezumljenom narodu: „Gospodarska situacija je super“. Dok borba za goli život traje, ona s osmijehom gleda zemlju kako propada.



    Kakav smo to mi narod?

    Trač nas više zanima od propasti!



    Obećala nam je (bivša srpkinja iz Pakraca Vlaisavljević), da na kraju tunela nas čeka svjetlo. Da iz Banskih dvora će izići nekoliko mjera koje će pojačati zapošljavanje. Ta raspuštenica nema ni svoga muža, za kojeg bi rekla evo ovo je moj čovjek. Ali zato u hrvatskom izaslanstvu, koje je hodočastilo Benediktu XVI i Vatikanu, u diplomaciji je bio i premijerkin sin, koji je Papi poljubio ruku. Ako Vlada RH, nema strategiju za vođenje države neka se makne. Ministar gospodarstva Đuro Popijač otišao je u Siriju, kako bi potražio kakve poslove za Hrvatsku.



    Još se taje i niječu komunistički

    zločini i ratna profiterstva

    „Domovinskog rata“



    Mnogi ratni zločini još nisu dovoljno rasvijetljeni, odnosno o njima i istinama se šuti. Još nisu izašli na vidjelo dana, pa stoga se nismo oslobodili okova i mraka komunističkog totalitarizma. U Čazmanskoj šumi desili su se strašni zločini za koje je kriv Franjo Tuđman. I u Bjelovaru je krajem 1945. godine, Josip Manolić, isto dao postreljati u šumi „Lug“ mnoge Hrvate. Komunistički ratni zločinci su: Josip Boljkovac, Dušan Bilandžić, Janko Bobetko, Josip Perković, Stjepan Hršak, Ivica Račan, Josip Mesić,… Ovo pitanje Hrvati ostavljam Vama – Kako su (bivši) UDB-aši, partizani i komunisti mogli stvoriti „novu“ Hrvatsku državu 30. svibnja 1991. godine? Dok teorija zavjere još traje, mnoge ubojice mirno i bezbrižno spavaju. Pitam hrvatske branitelje od čega smo se oslobodili? Kako smo mogli naplatiti ratne štete od Vrhovnog komandanta JNA i Predsjednika SFRJ-a Stjepana Mesića, kad nam je (bio) predsjednik Republike Hrvatske od 18. 02. 2000. – 18. 02. 2010. godine.



    U Bjelovaru, 15. 03. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    15.03.2010. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...