Komentari

giorgino.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Felix&Windows

    Mudro :-) i dobronamjerno :-). Blog ( i tzv. Blogerska zajednica ) je po mom skromnom sudu precjenjen. Jednostavno, trebalo bi pisati i citati neobvezno ... tako i ovaj moj komentar :-) ... Pozdrave i dobre zelje tebi za lijepe ljetne dane, ipak molim, uzmi kao ozbiljne i iskrene ... Uzivaj, giorgino.

    avatar

    18.07.2005. (08:31)    -   -   -   -  

  • Helix

    Draga Giorgino,baš sam se obradovala tvom komentaru. A ovaj zadnji post, ma za mene je savršen, mogla bih ga potpisati (ali to bi bila krađa:)) Potpuno se slažem s tobom. Srdačno te pozdravljam. (Ruže mi je poklonila mama za rođendan, a boja je bila blijedo žućkasto-zelenkasta. I ja volim bijele, ali ove su od mame pa imaju posebnu vrijednost.)

    avatar

    19.07.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    O moja dobra Giorgino!Kako sam sretna da si se oglasila postom i potpuno se slažem sa tobom, no svi smo samo ljudi sa manama i vrlinama, pa i na blogu to dolazi do izražaja. Ja sam se isprva isto tako zamarala sa masom stvari, a sada se trudim podijeliti lijepe trenutke i razmišljanja sa drugima, učiniti neko dobro djelo i trudim se nikoga ne povrijediti, bar ne namjerno. Nakrcala sam svoju stranicu svim i svačim i uživam........a ti svrati i ako ti se stranica bude sporo otvarala, imaj samo mrvicu strpljenja, mislim da ti neće biti žao.

    avatar

    19.07.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Ja ću ti pomoći postavit slike.Dakle, slike ti moraju biti u nekom folderu u kompu.Za početak uploadaj na svoju stranicu one male slike koje se otvore velike kad na njih klikneš.A to ćeš postaviti ovako: Kad napišeš post, spusti ga na dno stranice i onda idi na stranicu www.imageshack.us.Otvorit će ti se stranica na kojoj je u zaglavlju jedna smeđa žaba.Klikneš onda na BROWISE i otvorit će ti se prozor tvojih dokumenata na kompu, tu odaberi sliku koju želiš postaviti i klikni na open, tako ćeš sliku pokupiti u brovajser.Nakon toga klikni na upload i malo pričekaj.Dobit ćeš dvije grupe kodova, ti odaberi prvi po redu, klikni na njega da poplavi, pa onda desnim klikom stisni copy.Kad si to učinila klikni na svoju stranicu na donjoj crti ekrana i ona će ti se podignut a spustit će se imageshack, tada na otvoreni post opet desnim klikom pastaj taj kod. i onda objavi stranicu. Možeš to napraviti više puta i svaki put kad hoćeš uploadati novu sliku, klikni na žabu. Kad to svladaš ima i način da postaviš veće slike na koje ne moraš klikati, a to je da prvo u kompjuteru smanjiš slike na veličinu na cca 500x4oo piksela. Onda na isti način preko imageshacka uploadaš slike, ali tada ne uzomaš onaj prvi kod nego srednji iz grupe u kojoj ih je pet komada.Znaš, kad ti se otvori imageshack onda imaš sedam kodova raspoređenih u dvije grupe, prva ima 3, a druga 5 kodova. U drugoj grupi je tvoj srednji onaj koji počinje sa

    avatar

    20.07.2005. (16:56)    -   -   -   -  

  • Felix&Windows

    Samo da ti kazem dobro jutro i dobar ti dan giorgino :-) ... nadam se da si zdravo, vedro i dobro :-) ... Pozdrav srdacni!

    avatar

    25.07.2005. (08:13)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Evo mene, kako si mi ti?

    avatar

    02.08.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • veneca

    Nova sam ovdje, no svaki tvoj post mi se sviđa. Pišeš o prizemnim, svakodnevnim temama na vrlo lijep i "čitak" način. Tolerancije i inače nedostaje među ljudima pa se takva tendencija, nažalost prenijela i na ove stranice. Pozdrav

    avatar

    03.08.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...