Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lijepo drustvo, Peratovicu, bas lijepo drustvo i bas ti pristaje, gotovo kao Sindicic. No, nisam ja "informaciju" trazio zbog sebe, vec zbog potencijalnih citatelja ovih tvojih bezvezarija. Ipak, kazi, jesi li u beogradu vise podataka isporucio ili primio kako bi ih ponio u Zagreb... (M.B.)

    avatar

    11.07.2005. (03:58)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Bašiću, ajd ti pisat fikciju. Možda te povijest i po nečem dobrom upamti."Potencijalnih" čitatelja je dosta. Iako ti visiš dan-noć na 45 lines, ne vjerujem da si samo ti posjetio ovaj blog, evo skoro 11.000 puta.

    avatar

    11.07.2005. (11:41)    -   -   -   -  

  • Je li ovo dobra fikcija? Kad sam se probudio iz dubokoga zimskoga sna (jer je u Australiji sada, brrrrrrrr, zima), uzviknuo sam panicno: Oprosti mi, Peratovicu, bio sam malo zauzet nekim privatnim zivotima i poslovima, pa nisam stigao visiti na tom tvom blogu... Obecavam ti da se to nece ponavljati... Naime, namjeravam dati otkaz, ili dovesti sebe na led u Vjesniku, ali Hrvatskom, te si tako omoguciti toliku kolicinu slobodnog vremena, e da bih mogao danonocno visiti na 45 lines, obnavljajuci svoj zaboravljeni latinski usput, kako bih ti ubuduce mogao spocitavati pogreske na tom mrtvom i ostalim zivim, tebi stranim jezicima, hrvatski ukljucujuci... Kad me vec potezes za nogavicu, dopusti mi primjedbu u kojoj stoji da taj tvoj broj od 11 navodnih nula u tisucama i nije nesto osobito, barem nama iz Imotskoga podrijetlom, koji smo naucili zbrajati i oduzimati, mnoziti i dijeliti, uglavnom prisiljeni na to... Primjerice, to s cime se ti ponosis, dodje ti nesto oko 70 hitova dnevno, od cega je, po logici stvari, vecina - tvoja... Bolje bi ti bilo kad bi poceo "zbrajati broj" komentara, pa usput, i kad bi poceo razmisljati sto u njima pise... I kad bi se mogao skockati i pisati svaki dan po 45 redaka, kao sto si najavio... Po mogucnosti, mene ne spominji, jer ti ja to ne namjeravam odsutjeti, poput tvojih prethodnih zrtava koje su ti to, unatoc svemu, sutjele i odsutjele... Usput, nije meni bas previse stalo do toga kakvim ce me povijest upamtiti: meni je, vrlo iskreno, stalo samo do toga kakvim ce me upamtiti obitelj, Bog i Hrvati. U njihovoj memoriji zasigurno nece biti "kavica" sa sindicicima, udbama, cetnicima, itd., itsl. Oni (obitelj, Bog i Hrvati) po takvim ce "kavicama" i posljedicama tih "kavica" pamtiti TEBE i tebi slicne.... Ja, prirodno, dopustam isto pravo svakomu na svijetu, bez obzira na vjerske, nacionalne, spolne i ostale kemijsko-bioloske razlike, ali - stari moj - nemoj okretati temu: nisi kazao jesi li tamo daleko, u Beogradu, vise podataka isporucio ili si ih primio, da bi ih ponio u bijeli Zagreb grad... Kako me - kao neki Denisa Kuljisa - ne bi optuzio za "pretjeranu stilizaciju", predlazem ti da 70 puta kliknes na ovaj komentar - ne bi li se uvjerio da si me dobro razumio, jer mi se iz svega prethodnoga cini da nisi... (M.B.)

    avatar

    13.07.2005. (02:47)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Bašiću, što se ima ponijeti u Beograd? Ona koja je tebe napustila, sama je tamo otišla. A iz Beograda se može donijeti raznih pričica o nekim bivšim suradnicima UDB-e i KOS-a koji s tobom kliču BOG I HRVATI!

    avatar

    13.07.2005. (04:45)    -   -   -   -  

  • Ohoho, dragi Peratovicu, hehe, pa mene je, ih, napustilo, ajme meni, vise cura, razlicitih, nego sto si ti s njima kava popio u zivotu, jojoj, davno sam to prestao zbrajati, jadan ja... Ako ti, Peratovicu, bas mislis na Tatjanu Tagirov - sto zasigurno nije tajna dostojna investigativnoga istrazivanja jednoga ekspertnog strucnjaka za tajne i prikrivene sluzbe o drogama, svercanju djece, zena, noraca, gotovina, streljiva, muncije, i kratkih prica na 45 redaka o bad bule boysima koji navijaju za hajduk, zvake da ne spominjemo - ja nisam bas siguran da bi se ona, gorenapomenuta, slozila i suglsila s tim cetnicima, udbasima i ostalim kurvinim sinovima s kojima ti ispijas "kavice", od Sindicica nadalje... Ali, da se mi ne bismo time zamarali: nisi mi kazao, eh, kakve si ono, druzetito, podatke tamo u Beogradu ISPORUCIO - sad kad je bjelodano da si "bio" - osim sto si neke DOBIO tj. saznao podatke o tome da su "oni koji sa mnom klicu Bog i Hrvati" (obitelj, znakovito, ne spomijes) - udbasi i kosovci... BTW, kad vec pises da "javni izvori napominju da je Giška ubijen s dva metka u prsa i jednim u leđa, bi li ti bilo naporno kad bi svojim "javnim izvorima" objavio ime? Jer, ovih ce 11.000 tvojih citatelja, inace, misliti da je Giska ubijen s dva metka u ledja i jednim u prsa, sto je vec drasticna pogreska, ako netko o tome vodi racuna, Peratovicu. (M. B.)

    avatar

    13.07.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • djuk

    Vidim da se ovaj Mate Bašić navukao na 45 redaka. Ovisnik je uvijek ovisnik. Blog je super.

    avatar

    14.07.2005. (13:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...