Komentari

suncanikrug.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • phidea

    Evo, našla sam mjesto za komentar! Jeeeeee! Imena luda nalaze se svuda ;)))

    avatar

    11.07.2005. (07:17)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    sa malim zakasjenjem od SRCA CESTITAM ULAZAK U SUNCANI KRUG NASIM NOVIM CLANOVIMA< PHIDEI i HAL-U!!!

    avatar

    11.07.2005. (13:34)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Hvala novac,poslao sam upit HNB-u jučer i pričekati ću njihov odgovor,pa ako budu nejasni ili mi ne odgovore rado ću primiti odgovor (free) od Tebe,pošto znam da si otvorio savjetodavnu firmu i od savjeta zarađujes za kruh,nije fer od mene da ti "otkidam od usta".Šalim se...ne bih te želio opterećivati ako budem zadovoljan s odgovorom iz "prve ruke".U svakom slučaju hvala ti!Vidim da je i Optionmaster sa zadnjim unosima počeo spuštati stvari na zemlju.Bez brige,neću uletjeti u market nepripremljen i kao muha bez glave.Radije učim na Tvojim greškama koje si skupo platio i koje nam tako velikodušno prezentiraš..hvala i Tebi...hvala i Phidei na komentaru!Pozdrav!

    avatar

    11.07.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Hal se ne uklapa u ekipu..link je ovdje samo jer sam tamo posudio "alat" desno na blogu..."favse",pa mora biti ovdje iako NIJE član S.K.!

    avatar

    12.07.2005. (00:07)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    mislio sam da je nakon velikih zarada u Petak, dobro malo "ohladiti pregrijanu situaciju" ovakvim malo trezvenijim unosom o upozorenjima! Bojim se da se ne okrenem jednog dana (u prenesenom znacenju) a ono iza mene i HKa ne samo Felix, Bijeli_Mis i ostali trejderi nego stotine kockara, hazardera, probisvjeta i avanturista koji vide u opcijama laku i brzu zaradu! Tog se malo pribojavam (kad dodju ovako dobri dani a blogove mogu citati svi)!! Za Felixa me nije strah, on djeluje jako razborito!!

    avatar

    12.07.2005. (00:25)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Slažem se...ali vjeruj mi da ima jako puno "nevjernih toma" iako pojma nemaju o opcijama i marketu.Njima ovo sve treba nabiti na nos...i ne samo od petka,nego i od danas...prosjek svih trejdova je preko 120%....!

    avatar

    12.07.2005. (00:39)    -   -   -   -  

  • phidea

    Hvala na čestitkama dečki! Što se tiče savjetodavnih i inih usluga, ak netko treba kakav porezni, IFRS (International Financial Reporting Standards) savjet ili slično, vičite. Ili ako imate kakvih zanimljivost s tog terena, javite, dobacite! Pozdrav

    avatar

    12.07.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  • phidea

    Ja vidim komentare s desne strane (iako nisam sigurna što znači IE - Internet Explorer ???)

    avatar

    12.07.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...