Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (55)

Marketing


  • što bi te lagao?

    kao prvo... velika mi je cast sto sam prvi u komentarima :) a kao drugo sto sam na tvojoj listi... to mi je drago buduci da sam vjerni citatelj tvojih postova... jako mi se svidja kako razmisljas i kako pises! imas moju potporu (ako ti to ista znaci) hehe! :)

    avatar

    05.07.2005. (21:47)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    joj hvala na opisu, ne znam što bih rekla :)) ne praši se još ali uskoro hoće (učim noću:). pusa pegy, hvala na ...komplimentu :)

    avatar

    05.07.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    hvala ti što si me stavila na listu i hvala ti na komentaru i hvala ti na tvojim super postovima......

    avatar

    05.07.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  • armin

    netko mi je jednom rekao da se filozofi rađaju...ali ne na faksu naravno...što da velim...intencija mi je umrijeti prosvijećen...da li ću uspjeti, to je pitanje...odgovor će nadam se znati i netko od vas....zahvaljujem na uvrštenju u opus...

    avatar

    05.07.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Opet te peru emocije! Što će tek biti kad budeš slavila godišnjicu bloganja? ;)))) Znala sam da imamo zajedničkog frenda, ma ne samo jednog, ali ovdje posebno ističem Nezaboravka. Mrak kit, slažem se s tobom, hihiihi. Da samo znaš kako me mailom opere svaki put kad zacvilim na blogu... Nevero, ti znaš da te ja volim! (znam da će ovo pročitat). Nego, sigurno se neće ljutit ako ispričam kako smo se nas dvoje sreli. Prije par godina sasvim slučajno zachatali smo se na ICQ, ono baš blablablablabla... ma i sama znaš kako to savršeno ide s njim. Onda je meni došao period "rad, rad i samo rad" i nisam više imala vremena za lajanje po ICQ i tako prošlo vrijeme... Puno, puno kasnije srela sam Neveru na blogu, apsolutno nesvjesna o kome se radi i nakon blogovskog pingpongiranja, krenula sam mu se javiti na ICQ koji je istaknut na njegovom blogu. Ukucala njegov broj, a ono - otvorio se profil mog izgubljenog frenda! Prve riječi su mi bile: "Eeej, sjećaš se ti mene?", naravno da me se sjetio, hehehe, a iduća rečenica mi je bila: "Ja sam Beštijica sa bloga" i oboje smo crkli od smijeha... And the rest is history... ;))))

    avatar

    05.07.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Eh,zar je toliko prošlo od posta gdje si objašnjavala zašto se tvoj blog zove JA u ljubav vjerujem.....hvala što međusobno se čitamo i komuniciramo...piši i dalje tako lijepe postove!

    avatar

    05.07.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • espadrila

    :) sad cemo ti se svi tu redom raznijeziti. hvala:) nisi dosla na red jer nisam za to imala razloga, ja ne napadam drugacije, samo blesave:)veliki pozdrav:)

    avatar

    05.07.2005. (22:24)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Pretpostavljala sam šta spremaš. A dobro, mislila sam da ću i gore proći. Neću komentirati tvoj zaključak, to je tvoje viđenje mene. Žao mi je jer jako malo blogera znam od onih koje si nabrojala. Čestitke na stotki. Ja naravno ne znam ni približno koji post mi je po redu, zato si ti matematičarka. Pusa!

    avatar

    05.07.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • Could You Be Loved

    ispunila si mi srce toplinom...samo zato što si me uopće i spomenula...dakle i razmišljala o meni... hvala ti. Ne znam kolika je razlika u godinama... ali vjerujem kad bismo bile i van ovog virtualnog svijeta... osjetila bih tvoju ... dušu... kao što je i sada osjećam...

    avatar

    05.07.2005. (23:08)    -   -   -   -  

  • Friva

    Hvala na lijepim riječima...puno te pozdravljamo, svi moji!

    avatar

    05.07.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    A tako si to lijepo sročila...Čestitam na stotom postu! Lijepo si nas opisala, imaš i ti za svakoga lijepu riječ, to ne zaboravi, upravo si dokazala. Nadam se da ćeš imati još ovakvih stotki...Lijepo je od Nezaboravnog što je utjecao na tvoj dolazak ovamo, a šteta je što propušta...sve...

    avatar

    05.07.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Draga Pegy, duboki naklon, ljubim ruke. :-))) Gledam ovlaš ovu analizu i odem prvo potražiti što si rekla za mene (narcisoidnost, što ćeš). A kad ono, nema me! Blaga panika. "Pa nije mi valjda zamjerila nešto? Što napravih?!" I silazim sve niže i niže po imenima nabrojanih velikana. Kad se nađem konačno pri dnu, pogledam uvodni pasos i raspekmezim se. Nisam baš siguran da sam neki gospodin, vidjet ćeš jednom na kavi, ali hvala ti puno na ovoj kategorizaciji. :-))) Inače, slažem se da je Beštijica AntiPegy, da je ŽM curičak (i to jako slatki :-))) ), da je Armin filozof i da Trillian piše nevjerojatne životne priče. Vjerojatno si i sa ostalima u pravu, ali ove nabrojane dobro znam i s sam bih rekao isto.

    avatar

    05.07.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • blog of a down

    Već stotka! Pa ti si uzorna blogerica koja uvijek svoje bloganje uradi na vrijeme:)) Živila milijun blogina:)

    avatar

    05.07.2005. (23:33)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    JA da ne djelujem na zaustavljanje suza?!?! Ma daaaaaj! ;)) Hvala ti na lijepim riječima, još si samo propustila napisat kako sam i lijepa, hahaha! Čestitam ti na stotom postu, za tisućiti ćemo ti napravit party! :))

    avatar

    05.07.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    još barem 100 postova ti želim! ;) nadam se da se nećeš ovako "oblogati" kao ja....

    avatar

    05.07.2005. (23:46)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    oh oh, riječi hvale od ni manje ni više nego od pegy! Sad će moj nos oblake parat danima, ako ne i mjesecima! Čestitke na stotom postu. Ne mogu vjerovat da si ih toliko nanizala u tako kratko vrijeme, i to sve redom kvalitetne, bez meni inače mrskih tipa "danas sam se probudila, popila kavu, upoznala jednog dečka, maznula se, skuhala ručak" i sličnih:) Hvala još jednom što si mi (nam) posvetila ovaj jubilarni post.

    avatar

    06.07.2005. (00:18)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Trbalo je sve to napisati, a i pročitati i čitati sve te blogove da bi zaista znala o čemu pišeš. Čestitam za 100ti post i kako kaže Poli, mogli bi proslaviti tisućicu:)))

    avatar

    06.07.2005. (00:43)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    najprije, prekrasan post, oduševila si me. a onda, hvala što si me uvrstila među sve te divne blogere,i da, istina je da sam osjećajna (možda i previše, nažalost), ali popravit ću se, obećajem.čestitam na 100-tom postu i želim da ih bude još najmanje toliko:)))))

    avatar

    06.07.2005. (00:49)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    moram priznati da sam iznenađena sa tvojim opisom mene. ne toliko sa opisom koliko sa tvojim viđenjem mene. znamo se preko bloga par mjeseci, ali si uspjela skužiti ono šta netko tko me godinama zna nije...da, i stijena i cvijet. ni ja se ne bi bolje opisala. hvala ti i naravno čestitke za 100-i post.

    avatar

    06.07.2005. (01:47)    -   -   -   -  

  • tammie

    hvala, Pegy... i u njegovo ime :)) pusa

    avatar

    06.07.2005. (08:07)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Beštijice, mene uvijek peru emocije. :)) A vidim da i tebe ne mimoilaze. :)) @Blokche, nije mi to neki dubokoumni zaključak, nego samo na osnovu samo nekih reakcija. To nije zaključak nečije nezrelosti, jer takva sigurno nisi. To ti je zaključak od milja. :)) Statistiku lako vidiš kad si u blog editoru, nisam ih sama brojila. :))) @Friva, svi tvoji? :)) @Rock, pa i mene je uhvatila panika kad sam čitala tvoj komentar. :))) Čitam kako te nema i mislim KAKO te nema? :)))

    avatar

    06.07.2005. (09:07)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Poli, ma kad trebam nekog za plakanje, ti si mi prva na pameti. Za jedan grupni opći potop. :))) @Hajdučice, duuugo te nije bilo. Radi tebe imam grižnju savjesti, ali iskupit ću se valjda nekako. :)) @Zeko, i da pričam te vrste priča, ne bi bio baš taj sadržaj. A i ne bi bilo svega nabrojenoga, nešto bih preskočila, namjerno. :)) @Didi, ma kakvi popravci? :)) Samo da TI budeš bolje.

    avatar

    06.07.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    Promatram, promatram... Stvarno si se potrudila oko ovog posta. Njime si pokazala da ti je stalo do ljudi koji posjećuju tvoj blog i koje i ti posjećuješ. Cijeniš i neistomišljenike, a to je jedinstvena osobina. Sto %va je lijepa brojka, meni svjetlosnim godinama daleka. Živjela produktivnost!

    avatar

    06.07.2005. (09:22)    -   -   -   -  

  • jurop

    draga moja pegy...sretan ti 100.jubilej...sad ću te svašta nešto ishvalit i govoriti kako si ti super pa kako si ovo pa ono...u biti što sam htio jest pronaći tvoj prvi komentar meni jer sam bio uvjeren da je bio hladno-osornog sadržaja...a kad ono: "Daj Jurop educiraj mene kad si vrstan EUlog. :)))"...vidiš kako se čovjek prevari...Iako smo imali svojih okršaja, trzavica, i inih diskusijskih problema koje ima dvoje svojeglavih blogera iznimno mi je drago i čast što sam ušao u krug kod tebe istaknutih pojedinaca...I ti si meni ful ful ful draga...a sad da se svi oni koji ovo čitaju ne ispovraćaju od patetike čestitke još jednom i da znaš da sam zaozbiljno shvatio i tvoju prvu a i sad ovu zadnju poruku meni i da ćeš (kako je scarlet o'hara rekla pod drvetom jednog lijepog sumraka u atlanti - AS GOD IS MY WITTNESS) kad referendum dođe ti zaokružiti "ZA" :)))

    avatar

    06.07.2005. (09:32)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ja ću prvo čestitati na 100tom postu i ponadati se i poželjeti da je to samo prvi od onih koji će imati puno nula na kraju, jer vrijedni su, pa i onda kada drugačije vidimo iste stvari (nema baš toga toliko jako puno), pokrenu kotačić razmišljanja, a što se onog drugog tiče i spominjanja mene u ovome jubilarnom postu, zadrzati cu se samo na tvojim zadnjim rijecima i reci da sam jako jako jako sretan ako jednoj tako divnoj osobi kao sto si ti mogu bar mrvicu uljepsati i upotpuniti trenutak .... uzivaj ....:))))

    avatar

    06.07.2005. (09:44)    -   -   -   -  

učitavam...