Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • One and only:sara

    ja sad sa 13 godina imam celulit,kako ću onda izgledati sa 3o i koju,sve je to jako žalosno...Naš što ne kužim.. Zašto muški nemaju celulit ili strije ili neke druge kurčiće što mi ženske imamo....Jebeno...

    avatar

    26.06.2005. (10:36)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Odgovorno tvrdin da nekim muškarcima prorijeđena kosa dobro stoji. Naravno da sam ja jedan od njih! :-) Što se tiče celulita: vi žene same malo previše komplicirate. I previše ste kritične prema sebi i svom spolu. Muškarci nisu takvi ni prema sebi ni prema vama. Osim metroseksualaca, ali rekao sam muškarci, a oni su hibrid. :-)))

    avatar

    26.06.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • trill

    Mene je celulit zaobišao. Nekako mislim da je to zbog toga što oduvijek pijem enormne količine vode, čim se ustanem pa do spavanja, a nekad i po noći. Ujutro, još u spavačici popijem barem 2-3 čaše vode, ne namjerno, odnosno ne zbog sprečavanja celulita, nego zbog žeđi. One preporučene 2-3 litre tekućine na dan su meni premalo, dupliram to...ali zato i stalno piškim :)) I psttt i muškarci imaju celulit, vidjela sam ja ;)))

    avatar

    26.06.2005. (12:24)    -   -   -   -  

  • ol' dirty angel

    Znam jednu curu koja nema uopće celulita samo, ona svaki dan trči :)) Nego, ja ga imam, i šta je tu je. Ne zabrinjavam se. Nije ga toliko puno. Iako, morat ću počet vježbati kako se ne bi povećao. Vjerujem kako ću se početi baviti plivanjem sa dragim. :)

    avatar

    26.06.2005. (12:40)    -   -   -   -  

  • Juliere

    imam ga i ja i to me uopce ne zabrinjava, a ni muskarce mislim.... ima ga svaka zena u polozaju Nicole, a bome i muskarci, vidjela i ja.... ajde idemo navalit na te dvije tri litre vode i ne trosite pare na kreme i kremice... ne pomaze!

    avatar

    26.06.2005. (12:40)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    imam tonu celulita i uopće me ne brine...imam i puno kilograma previše, ali stvarno moram reći da sam zadovoljna svojim izgledom...jednom je jedna cura koja se nakon dva poroda puno zdebljala rekla: moje tijelo je napravilo dvije najvažnije stvari u životu, i ono je lijepo onakvo kakvo je, ne mogu od njega očekivati da izgleda kao prije...stvarno se nekako tako osjećam...

    avatar

    26.06.2005. (13:11)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ajoj, nestao moj komentar, a odmah sam se nadovezivala na Rocka! Dakle, ovako nekako je glasio: mi žene pretjerujemo sa opsesijom celijem. Ja još nisam vidila ženu koja ga ne vuče za sobom. Znaš, svojevremeno je bila jedna rekla na Radiju Split: "Celi, Celi, ajde, Celi... Jooj, gospođo, ma šta to vučete za sobom? Kako šta, šjor, pa to je Celi! Celi?! Ajme, šta vam je smišan taj pas.... Nije to pas, šjor, to je moj celulit, vodim ga u beauty centar na masažu!" :))) No, kako se Rock dotakao svoje omiljene teme o metrićima, red je da se i ja dotaknem omiljene teme o muškim dlakama: da muškarci posvećuju svojim dlakama pedeseti dio vremena koliko mi brinemo o celiju, oni bi definitivno bili ljepši spol. ;))))))))))

    avatar

    26.06.2005. (13:17)    -   -   -   -  

  • beštijica

    I da, zaboravih dodati, ljepota je u oku promatrača, hehehe...

    avatar

    26.06.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ojoj, koliko grešaka, ono sam gore parafrazirala reklamu za beauty centar sa Radija Split... Ne zamjeri, žurim prošetat celi! ;)))

    avatar

    26.06.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • Fräulein POGANA

    I mogu ti reći da muški uopće ne kuže taj celulit.... ozbiljno.

    avatar

    26.06.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    puna optimizma sam mislila da ću se riješiti celulita sad kad sam prestala pušiti. ali ništa od toga. jel mi smeta? da ga imam puno i da je vidljiv, smetalo bi mi. ne radi okoline nego mene same. ovako, i ne baš. imam ga ali sama sam si kriva za to. ne krećem se, ne vježbam, ne pijem puno tekućine i šta bi htjela. (sad sam ulila litru vode u bocu i pijem, vidiš kako dobro djeluješ:-). a šta se tiče muških komentara glede celulita, meni bi draže bilo da mi momak kaže da mu smeta (ako mu smeta) nego da mi laže.

    avatar

    26.06.2005. (13:58)    -   -   -   -  

  • armin

    što bih rekao...to nije moja tema pegy...

    avatar

    26.06.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Nisam ni ja imuna na celulit. Trčim, vozim bicikl, dakle, unatoč raznim aktivnostima opet imam celulita. I prihvaćam to jednostavno kao nešto protiv čega ne mogu. Ono što ipak mogu - jest pripaziti da ga ne bude još i više. Ne čak toliko zbog samog celulita iako je i to sasvim dovoljan razlog, već zbog navike da se krećem, da se nečim bavim jer u protivnom - imam mnogo veće tegobe nego što je to sam celulit. Još su gora bolna i iskrivljena leđa, osjećaj da sam sva ukočena i da nemam kondicije. Na kraju još jedna primjedbica za malo podizanja ženskog morala. Svjedočim da sam svojim očima vidjela i celulit i strije i na muškom tijelu!!! Nisu toliko podložni tome kao žene, ali imaju, imaju!!!

    avatar

    26.06.2005. (15:26)    -   -   -   -  

  • Friva

    Ja sam ga se skoro uspjela riješiti, pale te kremice, vježbanje i voda u ogromnim količinama. Malo me ono zasvrbilo o godinama. Ja mogu reći da sada bolje izgledam nego prije 10 godina samo zato što pazim na sebe, što tada nisam. Nekako mi je došlo iz guzice u glavu da o nama ovisi kako izgledamo. Imam ja još celulita, ali puno manje...za to je već estrogen kriv. Pozdrav!

    avatar

    26.06.2005. (16:18)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    ja i celulit smo na -ti-.već smo se tako dobro sprijateljili da jedno drugom ne gledamo mane.ali on se meni potajno gadi, ali mu nemam srca to kazat.nikad nisam puno pila i ne mogu se natjerat.i liti mi je dosta čaša-dvi tekućine, a zimi prođe i cili dan a da ništa ne popijem.uz to sidim, vozam auto i kavančim i kako mi se neće prilipit. a za muške komentare o njemu: no comment. kome se ne sviđa neka ne gleda.a i izbjegavam nosit kratko tako da ne činim gad promatračima...

    avatar

    26.06.2005. (17:35)    -   -   -   -  

  • Baklja na nebu

    pozdrav :)) da ja sam zensko i imam ga i ja :)) a sta ces nekako ga ne mozes zaobici. Eto ja vjezbam svaki dan dva sata, pazim na prehranu i imam ga. Hmm sto s njim pa nista ono ne moze nestati potpuno..moze se ukloniti samo on aj vidljivi. Naime jerbo mi zenske smo rodjene s dvije trecine masnog tkiva u startu a muski s dvije trecine misica hehe ;)) tako da ono..hmm od preparata mogu ti phvaliti jedan ono za koji mogu reci da djeluje ono.. barem kod mene.. AFrodita, gel od cerkropije.. ne znam jesi probala pa eto :)) aretno :)) vidjemo se tu josh :))

    avatar

    26.06.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  • što bi te lagao?

    a sta ja zam... ako cura ima onako malo na stomacicu to mi je cak i simpa, ali sad bas da se prelijeva... hmmmm.... jel! a sto se tice tvoga komentara na mom blogu... skidam kapu! odlican komentar, odlicno misljenje!

    avatar

    26.06.2005. (18:02)    -   -   -   -  

  • tita

    najviše celulita sam imala sa 17, 18 godina, ima to dosta veze i s hormonima, nakon poroda je nestao, sad se opet počeo pojavljivati od pretežno sjedilačkog načina života...a i muškarci mogu imati celulit u jednom malom postotku...a ne napada uopće oko 15% žena, isto kao što i 15% muškaraca ne ćelavi :)

    avatar

    26.06.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    užasna je ova slika s nicole kidman.imam malo celulita, skoro se i ne vidi.kreme?nekada ih koristim, kad mi se da.uglavnom mi se ne da.kažu da treba piti puno vode. sve u svemu, imati puno celulita i nije baš lijepo...ali, postoje i gore stvari u životu od toga...pusa,ljubavi.

    avatar

    26.06.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Nisam imala celulit do 21., onda sam jedno kratko vrijeme prestala sa vježbanjem pa se pojavio. Prošlo ljeto sam dobila kompliment da nemam uopće celulita pa sam sva bila sretna. I da se razumijemo, radilo se o mišljenju žene. Recimo da ga imam, ali u jako maloj količini. Vježbam kao što znaš redovno 4 godine, jedem poprilično zdravo i mažem kremicom. Mislim da jedno bez drugog ne može uspjeti. Jedino stvarno jako malo pijem. Ali ne treba se opterećivati, mislim da ga svatko ima u određenoj količini. Treba se pomiriti sa svojim tijelom. A tebi ne bi škodilo malo vježbanja, ne samo zbog celulita.:)

    avatar

    26.06.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • Čekanje...

    Da, sve nas stigne pivski trbuh, a i celavost:)) al, sta se moze.. sto veci pivski trbuh, to vise limenki se moze odloziti na njega hahahahahaha

    avatar

    26.06.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Sara, curičak dragi, brine me jednako i tvoj celulit, a i taj rječnik kojega imaš. Ne misliš valjda da je to nešto cool? :) Zrele cure to ne misle. @Rock, hihihi, da sam znala da bi reklamirao svoj dobar izgled, bila bih to ubacila u post. :)))) @Trill, ajmeeeee, koliko ti popiješ. :)) Ja sad preko ljeta pijem dosta, ali po zimi ne baš previše, jedino kad se «zdravo» najedem nečeg slanog, pizze npr. onda mogu u litrama. :)) Zdravo je piti, dobro je i za mokraćne puteve.

    avatar

    26.06.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Beštijice, jel ja to dobro pratim radnju - ti voliš ove «metro»? :)) Pa počet će im i cice rast jadnima ako krenu sve te dlake skidat. :))) @Leptiriću, čitala sam da celulit u evropskom podneblju imaju žene najčešće po nogama, bokovima, guzi. A po trbuhu je karakterističniji za Južnoamerikanke. :)) Možda si se ti nekoj tamnoputoj imao priliku zagledati u trbuščić. :))) @Nebitni, nemoj da ti previše naraste tako mladome. Do 40-te ćeš ga imat kao žena s punih 9. mjeseci trudnoće s prekoračenim terminom. :)))))

    avatar

    26.06.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • što bi te lagao?

    nemam pojma!vjerovat cu ti jer se ja uopce ne razumijem u te stvari... :)

    avatar

    26.06.2005. (23:38)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Hahaha, evo ga babinjak tema! Dakle, ja pijem, kao i neka od prethodnih komentatorica, puno, puno vode, ali ne zbog celulita nego zbog pijeska u bubrezima. Pa to, valjda, djeluje i na celulit. Kojeg imam jedva. Zato imam nekoliko strija koje su sve nastale tek u drugoj trudnoći, ali ni one mi ne smetaju, kao što mi ne celi ne bi smetao i da ga imam za izvoz, jednostavno sam se pomirila sa svojim izgledom - ispod 65 kg više ne mogu ići, iako sam godinama težila 62 kg; posijedila sam i to se neće promijeniti, osim što se mogu ofarbat; bore koje su tu neće nestati... Ali još uvijek mi znaju reć da su mislili da je neka učenica ušla u zbornicu, kad ono ja. A dok je tako - nije strašno!

    avatar

    27.06.2005. (00:39)    -   -   -   -  

učitavam...