Komentari

bralina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    e i sad kad vidin toliko siska u tebe pitan se jesan li ti dobro u dalmatince utirala, a? da nismo čagod falili oko tebe, a? triba li poč koju falingu ispravljat oli da te držin di jesi, a?

    avatar

    22.06.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    e i sad kad vidin toliko siska u tebe pitan se jesan li te dobro u dalmatince utirala, a? da nismo čagod falili oko tebe, a? triba li poč koju falingu ispravljat oli da te držin di jesi, a?

    avatar

    22.06.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Davorko

    Ma jesi se ti dobro u Dalmatince utirala, ali dobro je i da se iz Siska nisi istirala! Hvala na opet zanimljivom postu. Za fontanu znam i nažalost nije ona jedina koja je zapuštena. Što se pak tvrđave tiče, tražio sam kao zastupnik novac za njenu obnovu iz državnog proračuna, jer je riječ o povijesnom spomeniku ove Zemlje, ali ni lipe od traženih 6 milijuna kuna nismo dobili. Ipak, snaći ćemo se i stari grad će postati zanimljivo mjedto.Imamo planova. Lijep ti pozdrav.

    avatar

    22.06.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    Sad sam gledala sa djecom Bitku na Neretvi i postavile su mi milion pitanja. mnoge stvari danas je njima teško skontati tko je tko i zašto, ponekad se i ja pitam zašto ali odgovora nema. bilo bi ljepo kad bi se više brinuli za spomenike u svim gradovima.

    avatar

    23.06.2005. (00:01)    -   -   -   -  

  • armin

    kašetice draga...baš angažiran post...a tamo si se prvi put poljubila, jeli;)))

    avatar

    23.06.2005. (00:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...