Komentari

business75.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • novac

    bok siniša i dobrodošao. Baci pogled i na blogove sunčanog kruga.

    avatar

    27.06.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Evo, o ovoj temi sam htjela pisati ja ali mi je dosadno to već. Pošpotala sam mailom jednu banku koja uporno sa blokiranog računa fizičke osobe(obrtnika) skida svoju naknadu. I ona ništa.......šalje mi odgovore koji nemaju veze s mojim pitanjem. Dakle, ako ti je poznat Zakon o platnom prometu i Opći porezni, znaš o čemu pričam, no mislim da toga ima još.Znaš na što se izvlače, na programere i automatizam. Kako se to ja obični smrtnik ne mogu naplatiti sa blokirane partije, a banka može preko reda i države, to još nije nitko objavio.

    avatar

    28.06.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • novac

    koja je to bezobrazna banka? Treba ju prijaviti

    avatar

    29.06.2005. (09:35)    -   -   -   -  

  • business as usual

    E pa uputi me na tu banku, daj mi precizne informacije, i ucinit cu sve da im to vise nikad ne padne na pamet....Pozdrav!

    avatar

    29.06.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Jednostavno je, odeš u edit postova, i klikneš u pregled napisanih postova, u tabelici klikneš na ikonicu komentara i obrišeš odabrani.

    avatar

    29.06.2005. (10:30)    -   -   -   -  

  • MARKETING Shop

    Što se tiče hrvatskih proizvoda sa izvoznim potencijalom, ima stvari koje se vani mogu dobro odraditi, pogotovo uz mediteransku priču. Ja sam prošle godine počeo okupljati neke manje proizvođače određenih autohtonih istarskih i primorskih proizvoda za koje postoji interes da se malo stvari okrupne i pokuša nešto kvalitetno napravit i marketinški to progurat, ali koliko država može sama sebi kopat grob to nije istina. Toliko birokratskih nebuloza oko stvari koje bi se trebale riješiti odmah da svaki taj manji proizvođač odustaje i prije nego što je praktički krenuo. Ali evo sad stvaramo polako pozitivnu klimu, država nek se dalje zadužuje i robuje, a mi ćemo bar malo pokušat pridodat + strani.

    avatar

    01.07.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...