Komentari

patre.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ....Demjan

    Teške su ovo teme, jer razglabati čovjek može do bola, a ništa promjeniti ne može. To je jednostavno usađeno u samu bit tih ljudi, a homoseksualnost bi ja najrađe nazvala pomakom u glavi za koji oni nisu krivi, jer ne mogu drugačije, ali mi ih je žao. Brakove nikad ne bih odobrila, a pogotovo da imaju djecu, to mi je svetogrđe i nije mi jasna država koja odobrava takve zakone, to mi je preveć bolesno.

    avatar

    04.02.2005. (07:51)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Mudro zboriš, otvorila si pregršt zanimljivih i teških tema. Ja bih dozvolila homoseksualne brakove, nek se ljudi vole i neka imaju i zakonski okvir za život udvoje, ali mi je prekinky da odgajaju djecu.

    avatar

    04.02.2005. (08:53)    -   -   -   -  

  • barba

    Ona je u Londonu, a njen braco nam mozda dodje u posjet...mogli bismo opaliti brudetic! p.s. milion ili milijun razloga...jebi ga i ja sam sve manje tolerantan:)))

    avatar

    04.02.2005. (14:05)    -   -   -   -  

  • Patre

    Je istina slazem se sa Demi ,preteske su to teme za razglabanje .Homoseksusalni brakovi definitivno stimaju u ovoj drzavi zbog poreza ,beneficija i to,medjutim pitanje koje se postavlja je cemu to dalje vodi ?Tko ce dalje zatraziti svoja prava?

    avatar

    04.02.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • Patre

    Barba dragi brate o cem ti to meni?

    avatar

    04.02.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • barba

    ma ja to onako, ovlas i poprijeko...vise kako tratincica manje kao vlak ;))

    avatar

    04.02.2005. (19:40)    -   -   -   -  

  • Peška

    sodoma i gomora. mislin da to nima nikakve veze s rasizmom. samo razmišljaš glavicon i povodiš se za načelima koja ti je podarija Oni gori puten oca i matere. mislin. ili san ja samo prekonzervativna? a nisan. di je onda zafrk?

    avatar

    04.02.2005. (22:14)    -   -   -   -  

  • Patre

    Peskafondo pogodila si u tocno u sridu.

    avatar

    05.02.2005. (00:55)    -   -   -   -  

  • Patre

    Doture odmori se!Zasluzi si!

    avatar

    05.02.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  • more~snova

    stvarno puno teskih tema odjednom i ja mislim da sticanjem iskustva mozemo imat misljenja o tome jer ja danas mislim ovako a vec sutra ako se netko iz moje obitelji ili prijatelja izjasni da je zainteresiran za isti spol cu prominit misljenje i slicno ( ovo samo kao primjer) pozdrav sa sjevera

    avatar

    05.02.2005. (06:33)    -   -   -   -  

  • Odsjaj Misli

    Različitost je, u najmanju ruku, zanimljiva... barem meni. Svakako, sve ima svoje granice. Nije u redu ubijati ili krasti pod krinkom različitosti. Kad nije kriminal, različitost znači biti različit od nečeg što je tradicionalno i ustaljeno, a još je uvijek u okvirima poštenosti. Tradicionalisti će se naravno, protiv toga pobuniti i htjeti će to zabraniti. Ali oni nemaju to pravo. Nitko nema pravo nekome zabraniti slobodu.

    avatar

    05.02.2005. (11:13)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Kazes ti "Cinjenica jeste da je velik broj kriminalnih slucajeva napravljen od strane takvih ljudi". Preporucujem oprez pri izjavljivanju stvari tipa "cinjenica jeste" - tj. pazljivo proucavanje cinjenica prije pozivanja na njih. Statistike pokazuju da npr. u Americi, postotak zlocina pocinjenih od crnaca apsolutno nije nista veci nego postotak crnaca u ukupnoj populaciji. S druge strane, 48% zatvorenika su crnci; sto samo pokazuje da crnci cesce idu u zatvor za svoja djela nego bjelci. A s trece i mozda najvaznije strane, u vijestima i medijima zastupljenost "crnih zlocina" je 6 puta veca nego "bijelih"! Sto sve govori da je slika o crncima kao nasilnim zlocincima stvorena s jedne strane nepravednim sudskim sistemom, a s druge iskrivljenom slikom koja prevladava u medijima; a ne "cinjenicama". Ajde budi razumna i inteligentna, a "ZNA SE" ostavi HDZ-u i njihovim plakatima.... malo statistike (ako ovaj komentar skript ne sjebe URL, kao sto cesto radi) : http://www.geocities.com/onemansmind/rb/Crime.html

    avatar

    07.02.2005. (15:13)    -   -   -   -  

  • Patre

    Link koji si naveo ne radi,a isto tako je razumno i inteligentno da se politika i politicka pripadnost u Hrvatskoj ostavi onima koji tamo zive.Ja se u to ne mijesam jer tamo ne zivim.Ako vec zelis statistiku koja nije izisla u medijma vec ju je iznjelo Americko ministarstvo pravosudja evo dva linka:http://home.comcast.net/~neoeugenics/crime.htm http://www.ourcivilisation.com/usa/racewar.htm

    avatar

    07.02.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • barba

    A ja bi isa na koncert za Bob Marley u Adis Abebi, ali nesto avioni do tamo slabo voze...Mozda da pitam blogera Afriku...

    avatar

    08.02.2005. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...