Komentari

zakaj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jazzie

    Ajme što si oštar! Pa piše u obavijesti da je to privremeno rješenje dok ne srede. Očito je posjećenost veća od očekivane i trebaju malo povećati kapacitete (laički rečeno). Ne može biti sve savršeno... nažalost... Ti si ih stvarno gadno nagazio

    avatar

    06.01.2005. (03:02)    -   -   -   -  

  • jazzie

    I tu je bio komentar pa je nestao. Uglavnom, rekoh da zašto si toliko nagazio te ljude, rekli su da je to privremeno rješenje dok ne povećaju kapacitete, srediti će to i sve će raditi ok.

    avatar

    06.01.2005. (11:20)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Zakaj je u pravu, u najmanju ruku su neprofesionalni. A i nije preopterecenje jedini ni najnoviji problem--bugirani su od a do z. Izbacuje ako setas arhivom, ako pokusas urediti stari post, ako komentiras...

    avatar

    06.01.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Pa ne bih rekao da sam ostar: ista ekipa koja administrira Monitorov forum (zadnjih par godina) administrira i ovaj Blog, a desavaju im se konstantno iste stvari - padanje usluge zbog preopterecenja. Mislim, da su do sada vec nesto trebali nauciti, ili bar pitati one koji znaju. Internet radi 24 sata dnevno - isto tako bi trebale i usluge. To nije neki kunst, znam iz iskustva.

    avatar

    06.01.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Ako smijem, nadovezala bih se na tvoje tuzbalice: mi korisnici Macintosh racunala posebno smo zakinuti, jer prozore jedva da vidimo, sve nam je nakako cudno i iskrivljeno, pojedine blogove ne mozemo ni otvoriti, itd. :-( Eto, kad sam to napisala odmah mi je lakse.

    avatar

    07.01.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...