Komentari

lektire.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • 7a - Za ona dobra, dobra, stara vremena...

  daj nam napiši ak ti nije bed malog princa!biti ćemo ti jako zahvalni!!

  avatar

  30.12.2004. (23:26)    -   -   -   -  

 • hvala

  hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  avatar

  04.10.2008. (12:21)    -   -   -   -  

 • hrvatima džakula šef

  MESIĆEV ŠTIČENIK

  Veljko Džakula se kandidira za predsjednika Republike Hrvatske
  Predsjednik Srpskog demokratskog foruma (SDF) objasnio je da mu je cilj homogenizirati biračko tijelo srpske nacionalne manjine.

  VELKO DŽAKULA - PAKRAČKI ČETNIK, ZA KOJIME JE ČAKU U BJELOVARSKOM OPĆINSKOM DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU BILA RASPISANA TJERALICA.

  Predsjednik Srpskog demokratskog foruma (SDF) Veljko Džakula najavio je kandididaturu za predsjednika Republike Hrvatske. On kazao: "Sazrelo je vrijeme da najbrojnija nacionalna manjina u Hrvatskoj dade svog predsjedničkog kandidata i da se kroz tog kandidata homogenizira biračko tijelo koje je sada razasuto na SDP, HNS, pa čak i na HDZ, preko SDSS-a".

  Džakula na konferenciji za novinare koju je održao - on se predstavio kao predsjednički kandidat Demokratske partije Srba (DPS), Srpske narodne stranke (SNS) i Nove srpske stranke (NSS).

  Džakula između ostaloga je rekao - da su tri stranke u procesu ujedinjenja, od kojega ih, kaže dijeli još samo nekoliko tehničkih detalja.

  Kao osnovne značajke svog programa - Džakula je naveo demokratizaciju i ujednačen razvoj Hrvatske. Zalaže se za dosljednu primjenu zakona, posebno Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, ekonomski razvoj ratom poharanih područja i stvaranje preduvjeta za povratak izbjeglog stanovništva.

  Džakula kaže - "Ta su područja doživjela najtežu demografsku i ekonomsku devastaciju, a u njima danas živi samo polovica predratnog stanovništva i postoji tek trećina predratnih radnih mjesta". . Drži da velike stranke nisu pokazale interes za te probleme, a da se manjinske stranke koje su ušle u vlast ponašaju kao da su samim time ostvarile svoje ciljeve.

  Veljko Džakula je naznačio - da će kroz predsjedničku kampanju velike stranke upozoravati na težak položaj svih koji žive na ratom poharanim područjima, Hrvata iz Hrvatske, naseljenih Hrvata iz BiH i Srba, koji su, kaže, u najtežoj situaciji, jer ne mogu ostvariti svoja prava.

  Džakula tvrdi i da političke stranke građane drže u vazalskom položaju, u kojem im radna mjesta ovise o pripadnosti strankama te da se poslovi i na državnoj i na lokalnoj razini dodjeljuju isključivo po političkim kriterijima.

  Džakula je napomenuo i važnost gospodarske suradnje u regiji, najavivši da će se zalagati za "prekograničnu suradnju sa Srbijom, BiH i Republikom Srpskom". Dodao je da će podršku svom programu tražiti od svih građana Hrvatske, od srpske zajednice, pa i od SDSS-a, ako ne istaknu vlastitog predsjedničkog kandidata.

  U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji stranka Srba ima izabranog dožupana na vlasti. Jer promjenjen je Statut, u koji je uvršteno - da može biti ne samo dva dožupana nego i tri dožupana. U Domovinskom ratu navodno smo se riješili nekog utjecaja od Srba, sad oni imaju i svoje viječnike, gradonačelnike, dožupane. itd.

  Uživajte sad Hrvati - za to ste se i borili. No, Stjepan Mesić teško s vama manipulira, ponižava vas i sramoti... Ovo je katastrofa na što ste sve spali vi Hrvati.

  CROATIA / BJELOVAR
  19. listopada 2009.
  NEZAVISAN KANDIDAT
  Branko Stojković
  095/814-82-90, 091/797-65-56
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  brankostojkovic152@yahoo.com
  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomes o.blog.hr

  avatar

  19.10.2009. (16:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se