Komentari

nezaboravak.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • isollea kaže PA PA

    i meni je ona zečica fuj....al ja sam ipak žensko :)

    avatar

    13.12.2004. (14:11)    -   -   -   -  

  • Ma super si pametan/tna. Cura je mrkli mrak, a ako te zanima koliko je posla u PhotoShopu potrošeno na nju oni koji su upućeni ( za razliku od tebe cinika) znaju da grafičke obrade gotovo i nije bilo. Što se tiče pak "stražnjih gabarita" cura ima mrkli mrak od guzice, za razliku od ovih anoreksičnih spodoba kojima su mediji poplavljeni. BTW cura je instruktorica fitnessa i pilatesa i zategnuta je ko fuckin struna. Ali uvijek se ovdje nađe neki od ovih balkanskih cinika sa šatro evropskim licem koji kuže stvari i koji će nam objasniti "how things are".

    avatar

    15.12.2004. (14:22)    -   -   -   -  

  • Nevera s Kvarnera

    Da nije možda tvoja cura kad je tako dobra?:)) O njoj sam rekao što sam imao, a ti se drugi put potpiši, sveznadaru iz sjene

    avatar

    15.12.2004. (17:09)    -   -   -   -  

  • Moja nije, ali ti jado (sudeći po razini cinizma i hladnog kvazi-pametovanja) si jebeno happy ak' si u životu zbario dva-tri poluautistična akrapa koja si nakon dva tjedna uspio ulovit za sisu (ako). Mislim to je toliko jasno da je nemoguće ne uočiti.ž BTW name is JOSIP

    avatar

    17.12.2004. (09:10)    -   -   -   -  

  • Nevera s Kvarnera

    Josipe, osim što si balavi drkadžija kojeg pale poblajhane praznoglavke, toliko si priglup da si tek iz druge shvatio jesam li muško ili žensko. A sad mi se skini i odi ga otresi na svoju "zečicu", ja sam s tobom gotov, a svaki sljedeći komentar ću ti brisati jer si balonja.

    avatar

    17.12.2004. (10:52)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ma vidi njih dva što su se dohvatili! Čuj, zečica u robi izgleda očajno, zvuči ajme meni, al kad sam je vidila u badiću na putu prema jacuzziju, uopće mi nije bila loša... Valjda me dobro išokirala mentalnim i stilskim mogućnostima, pa sam zaključila da joj je tijelo sasvim dobro. :)))))

    avatar

    20.12.2004. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...