cool site of the moment




linkzzz

* ~Index.hr~
* Blog.hr
* Internet Monitor
* korisno o filmu
* dobra štampa
* osvetite im se ;-)
* knjiga je knjiga je knjiga...
* knjiga žalbe hr zdravstva
* odlična domena
* prava umjetnost
* samo za katolike!
**************************
# ukoliko vas je uvrijedilo nešto što ste na ovoj stranici vidjeli ili pročitali, molim kliknite OVDJE #

**************************

lista omiljenih selebritija, bez nekog posebnog poretka

Virgin Suicides by koka

02.06.2004., srijeda

if you watch it, you will die!

ovo je krivo postavljena slika. sad ne mogu naći neku drugu koja odgovara dimenzijama 200x150 piksela, ali čim ju nađem ovu ću maknuti. dragi index.hr,
javljam vam se jer ne znam kome bih. naime, već dulje vrijeme, priča se kako ovom našom malom ponosnom katoličkom zemljom kruže razne video-kazete (ili već neki drugi formati i oblici nosača zvuka i slike) na kojima se poznate osobe seksaju. sad, kaže dalje priča – s kojom ste, vjerujem, upoznati - ima i ona jedna kazeta koja je apsolutno najzanimljivija, ali s kojom nitko ne želi imati nikakvog posla. ne zato što je nemoguće doći do nje i ne zbog estetskih kriterija protagonista, nego zato jer se svi boje. da ih mrak ne popapa :)

ne, nije to onaj KRUG, a nije ni nešto tipa VIDEODROME, ali strah je tu, kao da svi znaju da bi se ispunila ona kletva “7 days”. i to možda za čak i kraći rok. recimo “2 days”. a sve to zato jer je glavni glumac navodno jako poznat. i sve što uz to ide.

u tom smislu, veselim se vašoj budućoj hrabrosti, za koju je “slučaj severina” bio tek uvertira, svojevrsno ispipavanje terena. a da je teren opasan i sklizak, odmah smo se svi mogli uvjeriti u pojedinim neočekivanim, ali i neočekivano burnim reakcijama.

oglasio se onaj smiješni šef sale koji se predstavlja kao predsjednik društva novinara, i koji je vjerojatno jako zahvalan na ovakvim situacijama u kojima ga kolege mole da im kaže nešto jako pametno i promišljeno. tobože – o novinarstvu. o čemu on, kao, jako puno zna. i onda on svaku takvu priliku zahvalno iskoristi. bolje to, nego da se bavi kolektivnim ugovorima. uostalom, novinari su – poznato je – najzaštićenija sorta, i malo koji iz te branše radi na crno. šef sale to dobro zna. još iz vremena dok je bio obični sindikatlija.

ministru kulture se ipak malo tko nadao. no, za reakciju je možda zaslužan netko tko mu je na hodniku, dok je prolazio, došapnuo da ono “seve nacionale” znači da je severina hrvatski kulturni proizvod, s velikim potencijalom za izvoz, i da ju u tom smislu treba zaštiti. jer, zašto bi se inače oglašavao ministar kulture?

osim možda da svojom autoritativnom reakcijom uplaši i spriječi neke druge vlasnike škakljivih video zapisa da se ne prave hrabri! pa nije valjda da božo laje zbog sebe? zar postoji i božin šaljivi kućni video? ili od nekog njegovog? funny home video čiji se akteri u javnosti predstavljaju u sasvim drugačijem svjetlu od onoga kako ih je film zabilježio. e to da ministar kulture zaista nema pametnijeg posla, malo je zabrinjavajuće. jer, reklo bi se da taj postariji gospodin, vlasnik impresivne privatne i godinama marljivo prikupljane zbirke umjetnina, dane u ministarskoj fotolji provodi ozbiljno osmišljavajući međunarodnu kulturnu strategiju, i to u društvu uglednog glazbenika sa šeširom, kojeg neki znaju pod umjetničkim imenom nenad sebastian bach. a ne da se uzbuđuje radi malo golotinje dok peti ortaci, prepisivači tajnih transkripata i nepostojeća zločinačka organizacija bezbrižno šeću među nama.

zato, dragi index.hr pozdravljam vas i podržavam, ali očekujem hrabre poteze i u budućnosti, od kojih će jedan, ne sumnjam, biti – objava barem jednog kadra iz filma koji je postao urbana legenda, ali za koji tvrde da legenda NIJE.

jedan ukusno napravljen snapshot, bit će sasvim dovoljan.
guys, you can do it!
cheers&keep up the good work!


- 20:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga: vidi sliku


hate mail & love mail
Long live the new trash.
web counter with stats


I am 75% Evil Genius.
Evil to the Bone!
I am pure evil. I lie awake at night devising schemes of world domination, and I will not rest until all living souls bend to my will.