cool site of the moment




linkzzz

* ~Index.hr~
* Blog.hr
* Internet Monitor
* korisno o filmu
* dobra štampa
* osvetite im se ;-)
* knjiga je knjiga je knjiga...
* knjiga žalbe hr zdravstva
* odlična domena
* prava umjetnost
* samo za katolike!
**************************
# ukoliko vas je uvrijedilo nešto što ste na ovoj stranici vidjeli ili pročitali, molim kliknite OVDJE #

**************************

lista omiljenih selebritija, bez nekog posebnog poretka

Virgin Suicides by koka

26.05.2004., srijeda

glupačetina!

alaj li sam glupa, glupa, glupa! sanjetino!
povlačim sve dobro što sam rekla o tebi! baš si idiotkinja! kako si mogla dovesti djecu u emisiju o «tatama koji su ponekad bolje mame»? kako? kako? kako? jesi ti normalna? ako to njihovi roditelji i jesu dopustili, mogli ste ti i tvoja ekipa biti malo manje džeri-springerski nastrojeni, i ne dozvoliti da djeca u studiju (sva sreća da ih nije bilo puno, ali i jedno je previše – netaktična i neosjetljiva krampačo!!!!!!!!!!! ) još jednom, i to javno, vrte u glavi filmove groznih situacija koje su proživljavala zbog razlaza roditelja.
jel ti, Sanjetino Sanja Doležal, uopće imaš mutnu ideju o tome koliko trauma imaju takva djeca? jel znaš kakve se sve stvari motaju po njihovim glavama, i jel ti palo na pamet da im tvoja emisija može poslužiti kao triger za nova razmišljanja na foru «možda sam ja kriv što je mama otišla».... jel znaš, idiotkinjo, da su i s 13 godina djeca još uvijek djeca? a već sam ti onaj «klingorski» bila spremna oprostiti. izgleda da si ti ipak obična mala seljančica koja ne fejka neupućenost nego zaista ništa ne zna! neinformiranost ti je jača strana. pa ti kompjutor nazivaš «čarobnom kutijom».
rekla bih ti da si kravetina, al krave su mi simpatične.
idiotkinjo!

- 20:00 - Komentari (12) - Isprintaj - #

24.05.2004., ponedjeljak

oink oink ili čovjek – svinja – televizija

oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink svilan,
što da ti kažem? čim sam vidjela reklamu za gloriju, i ono «siniša svilan nakon 17 razvodi se od svoje supruge» morala sam ju ići kupiti. screw 12 kuna. prestala sam pušiti pa si mogu priuštiti. a gle, priznat ću. bila sam rastrošna, i stori sam isto kupila. i vidim, nisi jedini koji se razvodi. razišao se i boris mirković sa svojom ženom. a vidiš, zgodno mu došao ovaj razvod za imidž voditelja/provodadžike u emisijici koju histerično vodi na njemačko-rvackoj televiziji. srcolovka. a trebali su ju nazvati – štajga. valjda je mirković skužio da će tamo naletati na zgodne komade, pa – ajd brzo da razglasim da sam singl. zgodan štos, mora se priznati.

sori svilan, bek tu ju. i kaj veliš? televizijski program je kao svinjac?
ne, pustimo to. razišao si se od žene. pa, čovječe, ne mogu vjerovati!
a ne tako davno davali ste intervjue kako se volite i kako vam ne smeta razlika u godinama, i kako ćete se i ženit jednog dana. i ja sam ti vjerovala. vama sam vjerovala. vi ste već na prvi pogled među sobom dijelili onu pravu idiličnu i poželjnu količinu testosterona i estrogena, doduše naopako raspodijeljenu, ali svakako u harmoničnom odnosu. na vama se odmah vidjelo i tko u kući nosi hlače, tko je ljepša polovica, a tko pametnija polovica. koliko parova ima takvu kemiju među sobom? ha? mnogima ste bili ideal, a sada ste to sve uništili.

baš se čovjeku stisne srce kad čita u novinama kako ti ne cvatu ruže.
otišli ti suradnici, sve te marljive novinarske pčele, vrijedne ose, predani mravi. ha? a ispalo – ti alergičan na insekte. ili oni na tebe. pa kada se pružila prilika da ti to kažu – šmugnuli oni. i arijana ti je rekla – gud baj. što je sljedeće? neka nova alergija? daj odaberi nešto od čega se možeš braniti pumpicom ili tabletom.
a znaš svilan, budi siguran da je bilo zlobnika koji su večeras gledali glamur, samo da vide da li ti se poznaje bol na licu. ali, nisi im dao gušta! bravo, bio si prava skarlet o hara!

dragi svilan, nije ti lako, znam. toliko zlobnika oko tebe. točno znam da su mnogi gledajući tvoje fotke u gloriji rekli – ohoho, pa vidi ti njega, vozi se u pežou 307, nije njemu tako loše. kako li ga je kupio? od novinarskih honorara? ne obaziri se na njih svilan. tebi na čelu piše da si pošten. evo, baš se sad sjetih kako su onomad, kad si pisao u jutarnjem «salun riport», ti isti zlobnici pričali kako dobivaš od saluna dodatan honorar od soma marona (dojč marke – e to su bila vremena...) tjedno što im dižeš promet. fuj bilo one koji su tako pričali. to sigurno nije istina, i ja bih ovim putem željela reći - zgazio ih tramvaj, te koji su tako govorili o tebi. uostalom, ako ti srezović i jest nešto plaćao, ja sam sigurna da je to bilo preko žirca, da je uredno bio plaćen porez i prirez, i da nisi dobivao pare na ruke. a auto se danas ionako ne kupuje za živu lovu nego na kredit. i stanovi isto.

mili siniša, želim ti sve najbolje, i da se što prije odlučiš dati neki intervju u kojem ćeš otvoreno, iskreno, pametno i nelicemjerno – kako to samo ti znaš – ispričati svoju priču. jer ti kao novinar znaš da je to zanimljiva tema, i da javnost sve želi znati. baš kao što je željela znati o tome kako izgleda tvoja vanbračna zajednica sa ellom svalinom, sada želi znati i kako to izgleda kada toga više nema.
ne daj se, i ne daj zlobnicima da te slome.
ili, kako si ti danas u glemuru rekao – život je zaista lijep.
ide ti cinizam, najjači si majstore!

p.s. zgodna je bila ona reportaža o poligamistima, gospođi i gospodinu međugorac. sad me samo zanima koliko će vremena proći prije nego u novinama pročitamo da su dobili otkaz u školama u kojima predaju klincima, jer su se roditelji pobunili i rekli da ne žele da im djecu odgajaju takvi «perverznjaci». gospođa i gospodin međugorac možda jesu hrabri, a sad, jesu li baš pametni?
svilan , hoćeš li ti snositi dio odgovornosti kada dobiju otkaz?



- 01:12 - Komentari (10) - Isprintaj - #

21.05.2004., petak

alka was here! (nećemo o krilcima)

laži, laži, laži me... ti to radiš najbolje! ej alka,
ej bok stara, nemoj se ljutiti što te gnjavim, al puno si mi pomogla danas. stara – fala! inače? je sve dobro? jesi vratila štimcu njegove šlape i četkicu za zube koju je imao kod tebe? nisi? bacila si u smeće? tak treba stara! to će ga opametiti! a gle, ne bih ti solila pamet, al bio je i red da ih baciš. stvarno su već smrduckale, a i zasitila se ekipa da im ih stalno pokazuješ. stara, nisu ti to artefakti, a ni stan ti nije galerija. ti jesi živopisna, al to je nešto sasvim drugo.

nego, kad smo kod štimca, znaš što mi je čudno? toliko talk-show majstora, toliko novinara s opakim pitanjima, i da ga nitko nikada nije pošteno izrešetao o tebi. ono – ej štimac kako je bilo s alkom? jel se kaješ? jesi i ti ženi kupio prstenčugu s dijamantom od 980 karata da ti oprosti? jel ti žena kasnije uopće dala? ili bilo što na tu foru. kužiš? da se malo posrami. al neće ga nitko pitati. svi se boje da im ne odvali šamarčinu. još si ti i dobro prošla. stara, eeeeeej, pa tebe je samo gurnuo! mogla si sa šljivama danima hodati!
a mogao te još gore sjebat. mogao je biti «pametan» pa ići «smanjit štetu», lijepo javno, na glas reći – jednom smo se prasnuli, a jednom ko nijednom. alka me omađijala, stavila mi je nešto u kavu. vještica jedna. neću više, majke mi, volim samo svoju suprugu. tako je mogao reći, i dat se uslikati kako ide u crkvu. sa cijelom svojom obitelji. i uslikat se sa paterom zvjezdanom kako mu je položio ruku na glavu. ili tako nešto. ti bi ispala još veća luđakinja, kao – od muhe napravila slona, a samo jednom ste se prasnuli. one njegove šlape ispale bi «tobožnje šlape». kao – kupila alka muške šlape u dućanu pa rekla da su njegove. zapravo, vidiš, možda je štimac ipak galantno muško. dao ti je da ti pričaš svoje. ma dobro stara, sori, malo sam skrenula s teme, a htjela sam ti se zahvaliti.

ej alka, sad sam se sjetila! kako sisoni? ma što te to pitam, pa vidla sam u glamuru da su dobro, ono kad su te one dvije flundre došle intervjuirati. zakon stara! a znaš, nisi ti baš pričala o svojim sisonima, a ja primijetih da ih unazad godinu-dvije (dobro, nemoj me sad hvatat točno) hrabrije pokazuješ. daj priznaj, ko žena ženi: kome si dala skalpel u ruke? jesi nekaj prčkala po sisama? tko je? jel sina? kinčl? tko? daj stara, pa nemoj se sramiti. tvoje sise su tebi sredstvo za rad, i nemaš se tu kaj sramiti ni ispričavati. samo, daj malo u medijima o tome. da se ohrabre i druge ženice na pothvat sisodiza. alka, daj nemoj mi sad tu – to je privatno i intimno. a ono sa štimcem, što je to bilo? dobro, gle, neću se svađat.

ma vidiš, skrenula sam s teme, a htjela ti se zahvaliti. moram nekaj odnijeti u kemijsku čistionicu, pa sam ušla u jednu, i malo si pričam sa ženskicom i skužim da iznad mene visi tvoja haljina! jesam sigurna da je tvoja? staaara, pa kako ne! zašvasan za nju papirić na kojem flomićem piše – alka vuica. pa čija je onda ako nije tvoja?!?! i boje su tvoje – ono nešto lila, presijava se... ma dobro, ne sjećam se točno, ali nešto «a la rio de ženeiro» spika.
i sad, mislim si ja, jel me tu pokušavaju sjebat? namamit? jesu to trikovi kojima se služe kemijske čistionice? suptilan način da mi kažu: «alka vu vinetu – bila je tu»? ili «kemijski čistimo tvrdokorne mrlje i alku vuicu»? staraaaa, pa sve je u redu, meni je to super preporuka. ti si jedna svjetska žena, vidjela si puno svijeta, puno fleka i puno kemijskih čistionica! ako ti ne znaš tko može bijelu fleku s tamno plave haljine srediti, ne znam tko zna? alka = profesionalka.
to si sama rekla za sebe.
aj biliv ju!
dakle, stara – fala ti! idem u tvoju kemijsku čistionicu.

bokić srce, pusica!




- 16:46 - Komentari (7) - Isprintaj - #

20.05.2004., četvrtak

draga sanja

sanjica, nisi ti tak loša kak smo mislili da buš bila! draga sanja,
super mi je drago što radiš od ponedjeljka do petka, i što se pokazalo da nisi tolika seljača kako sam prije mislila. okej, neću slušati tvoju muziku, ne bih išla s tobom na kavu, ali, radiš svoju emisijicu okej. super mi je drago što ćeš zbog ritma uskoro prešišati faking denisa latina u broju emisija. to mi je posebno super. možda mi je to jedino super, ali još nisam sigurna. denisa je strah, al ne bi to priznao nikada. ako ga pitaju, sigurno će reći da «niste konkurencija, jer vam je pristup temi i koncepcija potpuno različita». al drugi put ćemo o denisu, sad nemam vremena.

sanja, daj molim te samo jednu stvar: nemoj biti totalna malograđanka, ipak si na telki, ostavi kumicu sanju doma, i daj shvati da ova sanja radi na nekoj podružnici nekakve europske televizije. okej, nije ona ništa radikalna, al utuvi si u glavurdaču da se frajerima nužno ne diže na cure, i da se curama ponekad sviđaju cure. tako da kad pitaš nekog tipa «a kaaaakveee se tebi djeeeeevojke sviđaju» imaj na umu da se možda praska s frajerom. kužim ja da je to tebi možda malo onak «fuj» i «bekino», al možda ćeš i o tome jednom napraviti emisiju. senzibilizirat javnost - kako se to lijepo kaže.
usput, denis latin se još nikada nije odvažio napraviti emisiju o homićima. i wonder why???

draga sanja, samo ti lijepo nastavi raditi! we love you.

samo da vidim kako ovo izgleda, ovdje će biti nešto drugo, ali - očito - još nije ;-)


- 13:27 - Komentari (8) - Isprintaj - #

17.05.2004., ponedjeljak

damn...

okej,
dva sam napisala, dva pobrisala.
fakat su ljuto govno.
a i ide mi na živce što ništa ne razumijem html kodove.
jedva sam boje uspjela promijeniti - čisto da se prestanem doživljavati kao totalnog idiota. kao - sad mislim da nisam totalni idiot. samo polu idiot.
grrrr!

- 21:34 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  svibanj, 2004 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga: vidi sliku


hate mail & love mail
Long live the new trash.
web counter with stats


I am 75% Evil Genius.
Evil to the Bone!
I am pure evil. I lie awake at night devising schemes of world domination, and I will not rest until all living souls bend to my will.