Sramotna šutnja javnosti

ponedjeljak , 25.09.2017.





Kad je onomad Zlatko Vitez za Sabor rekao da je kokošinjac tjednima se nakon toga na sve strane kokodakalo protiv te izjave, perje je sabornicom letjelo i krijeste se sabornika napuhaše i zažariše tada od preneraženosti i uvrijeđenosti zastupničadi.

A prije par dana Glasnović u sabornici izrazi svoje žaljenje što još uvijek ne živimo u državi u kojoj bi se moglo strijeljat one za koje on misli da bi trebali biti strijeljani... i nakon toga - muk.

Nitko da se javno oglasi protiv toga - ni saborska zastupničad, ni novinarčad, ni takozvani i samoproglašeni politički analitičari, pa čak ni tzv.obični narod na fejsu.
Umjesto da državom i gradskim trgovima i ulicama odjekuju protestni zvižduci svih spomenutih kako bi se postiglo da taj zadnji sramotni i zastrašujući Glasnovićev saborski istup zaista i bude njegov zadnji istup u Saboru, nigdje i ni od koga ni glasa protesta čuti nije.

Glup sam i neuk pa sam kao takav možda i u krivu - može bit da je normalno i da mora bit prihvatljivo zazivanje streljačkih odreda i prijetnje strijeljanjem od zapjenjenih sabornika.

Ali ja ću svjesno i dalje ostat NEPRILAGOĐEN i neću sebi dozvolit da mi nešto takvo postane prihvatljivo i normalno.





<< Arhiva >>