Tko je ovdje lud, a tko je zbunjen?

utorak , 19.07.2016.




Emisija HTV-a "Kulturni kolodvor", 01.07.2016.


Pred uključenim kamerama HTV-a dvije sredovječne dame sa dvjema knjigama pred sobom.

Nakon čavrljanja (u promotivne svrhe) o jednoj knjizi prelaze na drugu i, iako na koricama knjige koju drže u rukama i o kojoj ne previše razgovijetno raspravljaju velikim slovima stoji ime autora ANDRES, njih dvije u više navrata uporno ga, ni krivog ni dužnog, nazivaju ANDREAS.

Čovjek ne može a da se ne zapita : ako nisu u stanju zapamtiti ime autora o čijoj knjizi javno pričaju, kako povjerovati ičemu što su o toj knjizi izrekle?


****

Emisija HTV-a "Kulturni kolodvor", 15.07.2016.



Ista emisija, iste dvije sredovječne dame i ponovno dvije knjige u njihovim rukama.

Prelazak s čavrljanja o prvoj knjizi na pričanje o drugoj HTV-ova novinarka "odrađuje" na ovaj način - citiram :

"Sljedeći roman koji si ustvari izabrala je nekakvih 18 priča, putovanja, tako nešto jel' tako, od Kristine Gavran?" bang

NEVJEROJATNO! Kakva rečenica, kakva elokvencija!!! sretan

Jesu li priče, ili je ipak roman, i tko je tu lud, a tko zbunjen? sretan

Odgovor na to doznat ćemo vjerojatno u sljedećem izdanju emisije... sretan

Inače, od iste novinarke do kraja priloga saznali smo i da je Kristini Gavran Miro Gavran stric, a novinarka je također istaknula da je autoričin otac elektrotehničar, i nakon što je taj podatak iznijela popratila ga je smijehom .

Meni stvarno nije jasno zašto se novinarka nasmijala na podatak da je autoričin otac elektrotehničar , a zašto je bilo potrebno uvrstiti u prilog činjenicu da je autoričin otac elektrotehničar vjerojatno nije jasno ni novinarki koja je taj podatak u svoj prilog uvrstila






<< Arhiva >>