Algoritmov 'Predlist' - dnevna porcija knjiških vijesti

srijeda , 16.05.2007.



Od kraja 2006. godine Algoritam je u ponudu svoje web stranice uvrstio Predlist , servis općenitih dnevnih informacija uglavnom iz svijeta knjige i književnosti, ne samo iz njihove ponude, već uključivši pritom i sve relevantne vijesti iz navedenih područja.

U Algoritmu se nadaju kako će navedena usluga koristiti svima koje zanimaju potpune dnevne, specijalizirane, web novine, odnosno aktualne vijesti o književnim nagradama, autorima, intervjui s istima, najave, promocije, razne zanimljivosti iz svijeta knjige, obavijesti o multimediji i njezinim proizvodima, kao i svojevrstan press cut, presjek pisanja medija o Algoritmu, ali kako će, s vremenom, zaživjeti i kao potpuni press corner za novinare koji se žele (više) informirati o bilo kojem dijelu Algoritmove ponude.

Do sada je na Predlistu, u samo osam mjeseci, objavljeno više od 600 vijesti (što se može vidjeti u arhivi na ovome linku (vijesti iz 2007.)i na ovome linku (vijesti iz 2006.))

Dakle, svi željni svakodnevne porcije knjiških vijesti nek odsad svraćaju i na Algoritmov Predlist (kojega uređuje Ivana Pavelić-Mirošević)



<< Arhiva >>