Klub mladih IDS-a Liburnije

ponedjeljak, 26.01.2009.

Ekipe MNK Punat i Klas Matulji pobjednici su 4. izdanja Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira

U sjajnoj atmosferi ove subote u dvorani Gorovo u Opatiji odigrane su utakmice dječjeg i seniorskog malonogometnog maškaranog turnira.

Pobjednik dječjeg turnira je ekipa MNK Punat iz Punta koja je u finalnoj utakmici nadigrala ekipu MNK Kastav koja je osvojila drugo mjesto. Trećeplasirana bila je ekipa MNK Saller Team iz Jušići.

Nagrada za najmaškaranu ekipu dječjeg turnira pripala je ekipi MNK Kvarner iz Matulja dok je najmaškarani pojedinac Sven Vukić iz istoimene ekipe.

Ekipa Klas iz Matulja pobjednici su seniorskog turnira. U finalnom doigravanju ekipe Klas Matulji i drugoplasirana ekipa Maškarana konoba iz Lovrana pobijedile su trećeplasiranu ekipu Klauni iz Rupe, a međusobno odigrali neriješeno 2:2 . Zbog bolje gol razlike pobjednički i prijelazni pehar turnira pripao je ekipi iz Matulja.

Najmaškaranom ekipom seniorskog dijela turnira proglašen je Maškarani Tin dok je najmaškarani pojedinac drugu godinu zaredom Boris Puž iz ičićanske ekipe Ni nas... šli smo na skijanje.

Zahvaljujemo se svim ekipama na fer i korektnom nastupu bez ijednog incidenta kao i na odličnoj atmosferi te svim pojedincima koji su pomogli pri organizaciji te tako omogućili da se turnir održi. Posebno zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima koji su potpomogli humanitarnu akciju koja je ocijenjena kao vrlo uspješna i koja će, nadamo se, prikupljenim sredstvima omogućiti lakši život bratu i sestri Bužanić kojima je turnir posvećen.

- 17:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 23.01.2009.

Raspored utakmica za 4. Lmmt

Jučer, 22.01.2009 u Restaurantu Galeb u Ičićima obavljen je ždrijeb za 4. Liburnijski malonogometni maškarani turnir te su ekipe raspodjeljene u 6 grupa.

Seniorski turnir :

Grupa A

Fiorin
Breza 2
Maškarani Tin

Grupa B
Klauni Rupa
Šiškaj Roža
Asi


Grupa C

Maškare Pasjak
MNK Gorovo
93

Grupa D

Maaškarana konoba
Matujske kurbe
Dohtori

Grupa E
In Bambo veritas
X
Ni nas... šli smo na skijanje

Grupa F
Bocunić
Klas Matulji
Škoti



Raspored odigravanja utakmica


13:00 FIORIN : BREZA 2
13:15 KLAUNI RUPA : ŠIŠKAJ ROŽA
13:30 MAŠKARE PASJAK : MNK GOROVO
13:45 MAŠKARANA KONOBA : MATUJSKE KURBE
14:00 IN BAMBO VERITAS : X
14:15 BOCUNIĆ : KLAS MATULJI
14:30 BREZA 2 : MAŠKARANI TIN
14:45 ŠIŠKAJ ROŽA : ASI
15:00 MNK GOROVO : 93
15:15 MATUJSKE KURBE : DOHTORI
15:30 X : NI NAS... ŠLI SMO NA SKIJANJE
15:45 KLAS MATULJI : ŠKOTI
16:15 MAŠKARANI TIN : FIORIN
16:30 ASI : KLAUNI RUPA
16:45 93 : MAŠKARE PASJAK
17:00 DOHTORI : MAŠKARANA KONOBA
17:15 NI NAS... ŠLI SMO NA SKIJANJE : IN BAMBO VERITAS
17:30 ŠKOTI : BOCUNIĆ


Polufinalne utakmice :

17:50 Pobjednik A : Pobjednik B
18:10 Pobjednik C : Pobjednik D
18:30 Pobjednik E : Pobjednik F


Doigravanje za 1. mjesto:

18:50 Pobjednik AB : Pobjednik CD
19:10 Pobjednik CD : Pobjednik EF
19:30 Pobjednik AB : Pobjednik EF


REVIJALNA UTAKMICA
Oko 16.00 h biti će odigrana revijalna utakmica ženskih ekipa
.


Pozivaju se ekipe da obavezno poštuju satnicu !


- 14:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.01.2009.

4. Liburnijski malonogometni maškarani turnir

Klub mladih IDS-a Liburnije i malonogometni klub «Kvarner» Matulji pozivaju sve građane i zaljubljenike u sport i maškare da posjete 4. Liburnijski maškarani malonogometni turnir “Opatija 2009”.
Turnir će se održati u subotu 24.01.2009 godine u dvorani «Gorovo» u Opatiji. U 8.30h započinje međunarodni maškarani turnir za djecu rođenu poslije 2000 godine, a u 13.00h počinje turnir seniora.
Ulaz u dvoranu na dan turnira se ne naplaćuje već posjetitelji mogu donirati iznos namijenjen humanitarnoj akciji «Olakšajmo život bolesnoj djeci» kojom će se prikupljati sredstva za Gordana i Ivanu Bužanić koji su teško bolesni, a čija familija je u nezavidnoj financijskoj situaciji.

Dječji turnir:

Za dječji turnir prijave se ne primaju jer su ekipe koje sudjeluju već poznate. Vrijeme trajanja – dva poluvremena po 8 minuta. Ako dvije ekipe iz iste grupe imaju isti broj bodova u obzir se uzima međusobni susret, nakon toga presuđuje gol razlika, a ako i nakon toga ekipe budu poravnate pobjednika određuje ždrijeb. Uvjet za nastup je da svi igrači budu maškarani ili da nose neki detalj vezan za karneval (oslikano lice, obojana kosa i sl.). Sve ekipe će dobiti plaketu za uspomenu na nastup na turniru. Pravo nastupa imaju djeca 2000. godište ili mlađa.
Dječji turnir započinje u 8:30 i traje do 12:30 Učesnici će biti podjeljene u tri grupe po tri ekipe. Prvaci grupa razigravaju za prva tri mjesta. Za igru će se koristiti lopta „četvorka“. U polju nastupaju 5 igrača + golman.

Oko 12.30 h biti će podjela pehara i zahvalnica te biti proglašen najbolje maskirani sudionik.
Nakon proglašenja biti će svoj djeci podijeljene krafne i sokovi.

Seniorski turnir:

Kotizacija za prijavu iznosi 250 kn. Uvjet za sudjelovanje na turniru je da su članovi ekipa maškarani. Dresovi nisu dozvoljeni.
Na turniru učestvuje 18 ekipa. Učesnici će biti podijeljeni u 6 grupa po tri ekipe te igraju po sistemu "svatko sa svakim". Pobjednici grupa idu u polufinalno doigravanje. Pobjednici iz polufinalnoga doigravanja (tri ekipe) igraju finalno doigravanje "svatko sa svakim" te čine poredak od prvog do trećeg mjesta.
Ako dvije ekipe iz iste grupe imaju isti broj bodova u obzir se uzima međusobni susret, nakon toga presuđuje gol razlika, a ako i nakon toga ekipe budu poravnate pobjednika određuje ždrijeb.
U utakmicama po grupama igra se jedno poluvrijeme po 12 min. Polufinala i finale igraju se 2 x 8 min.
Igra se sa četiri igrača u polju + golman sa malonogometnom loptom (“četvorkom”). Seniorski maškarani turnir počinje u 13.00 h. Igra se po malonogometnim pravilima. Kašnjenje na utakmicu nije dozvoljeno te se u tom slučaju utakmica registrira 3:0 za protivničku ekipu.
Svaka ekipa poslije nakon ispadanja s turnira odnosno nakon posljednje utakmice ima osiguranu zakusku te piće u vrijednosti od 100 kn u opatijskoj Boćariji. Ekipama će bonovi za piće biti podijeljeni poslije zadnje utakmice.

Nagrade:

1. mjesto – pršut + 10 l vina + medica
2. mjesto – panceta + 5 l vina + medica
3. mjesto – 10 kg kobasica + medica

Za tri prvoplasirane ekipe osigurani su pehari , a prvoplasirana ekipa dobiva i prijelazni pehar Turnira.
Dodijeliti će se posebna nagrada za najbolje odjevenu maškaranu grupu, nagrada za najbolje maškaranog sudionika te uručiti zahvalnice za sudjelovanje na turniru svim ekipama


Raspored utakmica i protivnika biti će proveden ždrijebom koji će se održati u Restaurantu Galeb u Ičićima u četvrtak 22.01.2008 g. s početkom u 18.00 h.

Nakon turnira biti će upriličena fešta za sve sudionike turnira uz harmoniku u boćariji “Opatija”.


REVIJALNA UTAKMICA

Oko 16.00. h biti će odigrana revijalna utakmica ženskih ekipa.

Ovim putem zahvaljujemo se svim sponzorima te svim članovima KM IDS-a Liburnije i MNK Kvarner bez kojih ovaj turnir ne bi bilo moguće organizirati.

Medijski pokrovitelji Radio Trsat, Pomorski radio Bakar, Kvarnerski radio, Kanal Ri

Posjetite turnir i uživajte u izvedbama malih i velikih maškara te svojim prisustvom podržite tradiciju karnevalskih manifestacija ovih krajeva i humanitarnu akciju za pomoć bratu isestri Bužanić.
Hvala !

Živio pust !!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 21.01.2009.

Izvlačenje parova za 4. Lmmt i službeni jingle turnira

Izvlačenje parova za 4. Liburnijski malonogometni maškarani turnir održati će se u restaurantu Galeb u Ičićima u četvrtak, 22.01.2009 s početkom u 18.00 h.
Molimo predstavnike ekipa da se odazovu kako bismo dogovorili obveze ekipa i dogovorili detalje.


Zahvaljujući Mauru Staraju iz "Koktelsa" turnir ima službeni jingle koji će se vrtiti na radio postajama i pozivati posjetitelje da posjete turnir i odazovu se humanitarnoj akciji.

height="17"data="http://www.musicuploader.org/musicplayer.swf?song_url=http://www.musicuploader.org/MUSIC/3237551232529118.mp3&autoplay=true"> />

Upload Music

- 10:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.01.2009.

Sastanak KM IDS-a Liburnije

U ponedjeljak, 19.01.2009 u Opatiji s početkom u 19.00 h održat će se sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije.
Pošto je ovo vjerojatno posljednji sastanak prije subotnjeg turnira vrlo je važno da prisustvuju svi članovi koji će biti uključeni u organizaciju kako bi se definirale odgovornosti i dogovorile pojedinosti te rezimiralo učinjeno do sada.

- 22:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 17.01.2009.

Medijsko predstavljanje 4. Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira i humanitarne akcije "Mladi za mlade"

U četvrtak 15.01. održana je tiskovna konferencija Kluba mladih IDS-a Liburnije u domu familije Bužanić kojima je posvećena ovogodišnja akcija "Mladi za mlade", a prikupljaju se sredstva za pomoć teško bolesnima Gordanu i Ivani Bužanić.
Turnir i humanitarnu akciju medijima su predstavili tajnik KM IDS-a Toni Družeta, član predsjedništva Nereo Bressan i Neven Jušić, član KM i predsjednik MNK Kvarner Matulji.
Cilj akcije je prikupiti oko 30.000 kn kako bi se djeci olakšao svakodnevni život te nabavile neophodna pomagala, posebna dizalica za Ivanu i didaktička pomagala za Gordana.

Još jednom pozivamo sve dobronamjerne ljude da u skladu s mogućnostima pomognu bolesnoj djeci te da posjete turnir 24. siječnja gdje će se također prikupljati novčana sredstva. Turnir garantira pravu pusnu zabavu kojih je, nažalost, na opatijskom području sve manje.

Članak NL (klikni na sliku za povećanje)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 23:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.01.2009.

4. Liburnijski malonogometni maškarani turnir posvećen je Gordanu i Ivani Bužanić

4. Liburnijski malonogometni maškarani turnir i humanitarna akcija "Mladi za mlade" održat će se ove godine 24.01.2009 g. u dvorani Gorovo u Opatiji. Dječji turnir započinje u 8.30 h, a seniorski u 13.00 h.

I ove godine turnir je humanitarnog karaktera te je posvećen bratu i sestri Bužanić koji su teško bolesni. Ivana Bužanić je djevojka stara 17 g. koja boluje od cerebralne paralize, tetrapareze te je psihomotorno zaostala odnosno potpuno nepokretna te ovisi o pomoći bližnjih. Gordan Bužanić (10 g.) je slijep, boluje od celijaklije ne govori te je psihomotorno zaostao u razvoju. Potrebna je cjelodnevna briga i posvećivanje pažnje oko svakodnevnih potreba.
U obitelji je jedino otac zaposlen dok o djeci brine majka. Od financijskih sredstava obitelj dobiva dječji doplatak i naknadu za brigu o invalidima što iznosi oko 2.500 kn mjesečno. Spomenuta sredstva umnogome su nedostatna za nabavku specijalne dizalice za Ivanu kojom bi se roditeljima olakšalo nošenje djeteta (npr. u kadu i iz nje, u krevet, na kauč itd.), a za koju je potrebno izdvojiti oko 15.000 kn, te za potrošni materijal kao što su pelene, sonde za hranjenje, podmetači... dok je za Gordana potrebna didaktička oprema od kojih samo jedna slikovnica primijenjena njegovom stanju košta oko 500 kn te posebna prehrana, a što HZZO kroz svoj program pomoći ne pokriva.

Stoga Vas molimo ukoliko želite olakšati život Ivani i Gordanu da potpomognete organizaciju turnira i provođenje humanitarne akcije na način da u skladu s Vašim mogućnostima uplatite određeni iznos na ž.r. MNK Kvarner 2484008-1104581541 ili direktno na ž. r. obitelji Bužanić 2402006-3101714695 odnosno donacijom potrepština za svakodnevnu uporabu. Sve informacije možete dobiti na br. telefona obitelji Bužanić 051 276 532.

Svi donatori, ukoliko žele, biti će objavljeni na plakatu turnira te imaju pravo na isticanje propagandnih materijala u dvorani. Generalni sponzori biti će spomenuti u medijima.

Unaprijed zahvaljujemo svim donatorima za pomoć pri organizaciji turnira, promoviranju liburnijskog maškaranog identiteta te u ime Ivane i Gordana kojima je turnir posvećen.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 08:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 10.01.2009.

Sastanak KM IDS-a Liburnije

U ponedjeljak 12.01.2009 u stranačkim prostorijama u Opatiji s početkom u 19.00 h održat će se sljedeći sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije.

Jedina tema dnevnog reda je organizacija 4. Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira.
Analizirat će se učinjeno do sada te dogovoriti zadaci za sljedeći tjedan.

- 21:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.01.2009.

Sastanak

U ponedjeljak, 05.01.2009 u stranačkim prostorijama u Opatiji s početkom u 19.00 h održati će se prvi ovogodišnji sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije.
Jedina točka dnevnog reda biti će organizacija 4. Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira.
Definirati će se odgovornosti i podijeliti zadaci za pripremu i tijekom turnira. Stoga pozivamo članove da obvezno prisustvuju sastanku kako bismo znali s koliko ljudi možemo računati prilikom organizacije turnira.

- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #