HRVATSKI KOŠARKAŠKI KLUB POSUŠJE

26.08.2010., četvrtak

Marko Ramljak srebreni u Singapuru

Tijekom ljeta naš framaš i član KK Posušja Marko Ramljak imao je značajne nastupe u okviru mlade košarkaške reprezentacije Hrvatske. Tako se ovih dana u Singapuru održavalo prvo olimpijsko natjecanje mladih. Hrvatska je osvojila srebrenu medalju i naš Marko je utakmice odigrao dobro. Isto tako bio je sudionik osvajanja petoga mjesta na Europskom prvenstvu U18. Našemu Marku čestitamo na dobroj igri, uzornome ponašanju i osvojenim odličjima. FOTKA
www.frama-posusje.com (Anamarija Mitar)
- 00:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #

25.08.2010., srijeda

Druženje članova škole košarke u Tribistovu

Kao i svake godine do sada uprava košarkaškoga kluba Posušje je odvela školu košarke na izlet u tribistovu kod Kace.
Izlet koji je bio prepun događanja i sportskih natjecanja u svim disciplinama, nogometu, košarci , bućama itd. sudjelovalo je više od stotinu djece i uprave košarkaškoga kluba Posušje.
Isto tako sve ovo nebi bilo moguće da nije sponzora koji su sve ovo omogućili. Za hranu su se pobrinuli Tvrtka Šišović iz Rakitna , mesnica Mario Čutura iz Posušja , tvrtka Frigoing iz Mostara i shoping centar Oli iz Posušja, A da naša dijeca nebi bila žedna pobrinuli su se tvrtka Binvest i CO Trink obe iz Posušja, a za kruh je se pobrinuo Pekara Josipa Jukića iz Posušja.

Svim ovim sponzorima u ime uprave kluba se od srca zahvaljujemo jer kao što smo i ranije spomenuli sve ovo nebi bilo moguće da nije baš njih.
HVALA:::

- 08:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #