HRVATSKI KOŠARKAŠKI KLUB POSUŠJE

23.11.2009., ponedjeljak

Posušje - Zrinjski II.: 84:49

Košarkaši Posušja upisali su i petu pobjedu za redom u ligi Herceg-Bosne, a ovaj put poražena je momčad Zrinjskog II. Mostarci nisu opravdali očekivanja posuške publike, dapače može se kazati kako su čak i razočarali jer se od potencijalnih članova prve momčadi mostarskog kluba očekivalo daleko više od pokazanog. Posušani nisu imali nikakvih problema elegantno, i uz minimalan utrošak energije, svladali su loše Mostarce. Koliko su loše gosti stajali na terenu govori i podatak kako su u prvih dvadeset minuta igre ukupno pogodili samo četrnaest poena. U nastavku su zaigrali donekle kvalitetnije, ali to je daleko od razine igre kojoj bi se trebalo suprostaviti razigranoj posuškoj košarkaškoj mladosti. Obzirom da je trener domaćina Robert Jurišić, u ovoj utakmici forsirao uvjetno kazano nestandardnu petorku, mostarci su rezultatski još dobro i prošli. Prvo ime susreta ponovo je bio mladi posuški kapetan Ante Čutura za čiju igru odgovora nisu imale ni kvalitetnije momčadi od Zrinjskog II. Pravi izazov za Posušane tek je na rasporedu idućeg vikenda kada nam u goste dolazi odlična i jaka momčad Brotnja, što će zasigurno biti derbi polusezone.

Posušje
Gradska sportska dvorana: Gledatelja 250. Posušje-Zrinjski II 84-49.
Po četvrtinama:(23:9,21:5,18:15,22:20). Suci: Miličević, Grlušić, Grbavac

POSUŠJE: Rezo, A.Ramljak, Čutura(30), Kevilj, Begić(14), J.Penava(8), M.Ramljak(16), Mustapić(9), Leko(7), Vranješ, I.Penava, Širić
Trener: Robert Jurišić

ZRINJSKI II: Perić(1), Smiljanić, Tomić(6), Žičević, Arar(7), Maršić(11), Varešlija(13), Rupar(7), Vranješ, Petrić(2), Raič(2)
Trener: Kristijan Marić

FOTKE S UTAKMICE VIDI OVDJE
- 10:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #