mali,veliki..kittaca blog

ponedjeljak, 02.07.2007.

OBITELJ HELLO KITTY

SEKA MIMMI:kitty i mimmi su blizanke,a mogu se razlikovati po boji masnice i na kojoj strani se nosi masnica,mimmi ima zutu masnicu na desnoj strani uha dok kitty ima crvenu na ljevoj strani uha. Osobnosti su im dost razlicite,mimmi je malo sramezljiva, dok je kitty dost zbunjena..


Image Hosted by ImageShack.us



STARA:ona je kucanica,brine se za red u kuci,uvjek je tu da se brine o djeci, ali zna bit i dost zaokupljena kucanskim poslovima..pece najbolje pite od jabuka na cjelom svjetu (uz moju baku naravno) ,a cesto joj kitty i mimmi znaju pomagati jer i one vole peci kolace..


Image Hosted by ImageShack.us



STARI:obozava citati knjige,ima dobar smisao za humor,i uvjek pomaze kitty i mimmi kad im je pomoc potrebna,razumije se skoro u sve,i zaposlen je covjek,..i....


Image Hosted by ImageShack.us



BAKA:odlicna kuharica,najbolje priprema pudinge,a ako ne kuha onda je mozemo vidjet kak strika na svojoj fotelji..baka,ko,baka.. ;) ..


Image Hosted by ImageShack.us



DEDA:mudar covjek,inace je slikar i svoje osjecaje i razmisljanja zeli izraziti u svojim slikama,djeca ga obozavaju jer zna pricati jebacke i zanimljive price..(moj najdrazi lik uz kitty naravno)


Image Hosted by ImageShack.us





Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

- 11:15 - Komentari (32) - Isprintaj - #