29

subota

prosinac

2012

I još the uputstava



Sutra nas očekuje lijepo vrijeme: PROGNOZA. Ne sumljam da ćemo se svi odlično provesti! Pa da ponovimo gradivo:

Start je u Grdoselu, na dnu nizbrdice od crkve lijevo dole kada se dolazi iz smjera Pazina (ne ravno!). To je malo mjesto, ne možete fulat. Cesta Pazin - Grdoselo je na mjestima uništena, pa kako bi rekli iz HAK-a prilagodite vožnju uvjetima na cesti.

Start je u 10:00h, može i koju minutu kasnije, a ako neko kasni malo više, nek mi se javi na mobitel da ga sačekam za kartu. Karte i upute dijelim od 9:00h

Ponesite vode sa sobom jer na stazi nema za točiti, a voda iz potoka se nikako ne preporučuje.

Staza i rezultati su u dvije kategorije - duga i kratka. Duga (20km) ima 14 kontrolnih točaka, kratka (10km) ima sedam i to: 1,2,3,4,5,13 i 14. Naravno, rezultati nisu u prvom planu, i možete odabrati da preskočite ili dodate neku kontrolnu točku. Sve točke su na svoj način interesantne i lijepe.

Na Kt10 je preporučeni time limit, što znači da tko dođe na Kt10 iza 13i30h preskače Kt11, a tko dođe na Kt10 iza 14:00h nek produži do cilja. To su preporučeni time limiti kako bi svi završili za danjeg svijetla. Ako vam limiti ispadnu preoštri, možete si dat još malo lufta, dan je do 16:30.

Staze nisu markirane osim jedan dio od 14ice do cilja i jedan mali dio od dvojke. Ako vam kako mogu pomoći zovite me na brojeve koje ćete dobiti sa uputstvima prije starta. Na nekim mjestima obično nema signala, pa se treba malo popeti na više dijelove.

Kontrolne točke su papiri formata A5 sa flomasterom za upisivanje vremena dolaska u za to predviđeno mjesto.
Uvijek je moguće da netko ukloni neku kontrolnu točku, tada se fotografirajte na tom mjestu umjesto upisivanja.

Startnina je za kitu uobičajnih 20 kuna po osobi. Pripremite sitno, da smanjimo gužvu na startu.

Oni koji će ponesti fotoaparate sa sobom, a žele svoje fotografije podijeliti sa drugim kitanima i kitarinkama neka ponesu usb kabl za prebacivanje na kompjuter. Imat ću sa sobom laptop u ciljnoj kućici.

Nemojte mi pišati oko ciljne kućice, obavite to u šumi. Na cilju nema wc-a. belj

Na karti će vam biti ucrtana preporučena staza kretanja, ne brinite, neće biti prelako. Kraćenjem se u većini slučajeva izgubi na vremenu. Lovačko društvo je obavješteno o našim aktivnostima, tako da poslije 10h kada startamo neće biti lovaca na stazi, ali ipak, ako se idete probijati kroz šumu budite glasni.

Podsjetite me da na startu snimimo zajedničku sliku za Glas Istre.

Za sve dodatne informacije moj broj je 095 8313213. Ranko.


I na kraju najvažnije.

Vidimo se sutra! wavemah

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.