20

četvrtak

prosinac

2012

Još malo uputstava pa nestalo

Dragi pustolovi, evo još malo dodatnih uputstava i fotaka sa i oko staze. Kao što već znate, imamo 14 kontrolnih točaka. Kao što neznate, ali ćete saznati, cijelu stazu može se prehodati za cca 5 sati umjereno brzog hoda.

Na Kt6 vas čeka jedan specijalan zadatak. Na Kt10 imamo time limit.

Potrebno je ponijeti vodu sa sobom, na treku nema za točenje osim iz vodotoka što se nikako ne preporučuje. Za one koji dolaze prvi put, dobro je da se posavjetuju sa iskusnijim kolegama, ali kao što kaže stara narodna mudrost experience is the best teacher.

Staza nije markirana osim jednim malim dijelom cca 5% cijelog treka. Putevi kojima ćete se kretati su šumske staze i stazice, traktorski putevi, makadami, te mrvicu asfalta. Najviša točka trase je na 480mnv (Kt5), a najniža na 40ak metara nadmorske visine (Kt8).

Onima koji žele ići jednu od kraćih verzija, uputstva za kraćenje dat ću prije starta. Kontrolne točke biti će zakačene na pristupačnom mjestu u obliku papira formata A5, sa flomasterom kojim treba upisati vrijeme dolaska ili križić na papirić u za to predviđeno mjesto. Na startu ćete dobiti kartu i isprintana uputstva. Toliko za sada.. stay tuned!


















Obavezno pogledati, može vam zatrebati: LINK

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.