KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

četvrtak, 20.09.2012.

KB - obavijest O TRENINGU!

Trening je u 18 sati,po starome zbog kise!
p.s. ponijeti tenisice!

Trenerica Valy

20.09.2012. u 10:56 • 0 KomentaraPrint#

petak, 14.09.2012.

KB2 - obavijest!

KB2 - NEMAJU treninga u subotu 15.09.2012. zbog spriječenosti trenerice. Naredni trening je u četvrtak 20.09.2012. godine u 17 sati (nadoknada ne odrađenog treninga), trening će trajati tri sata tj. od 17 do 20 sati.

14.09.2012. u 08:48 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 11.09.2012.

AUDICIJA !!!

Želiš li...? Plesati, uživati, družiti se I biti ponos grada?....nemoj se skrivati kući, nego dođi na audiciju: Pacifik, petak, 14.9.2012. u 17:00h....OČEKUJEMO VAS ! :DFACEBOOK KLIK !!!

11.09.2012. u 08:41 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 06.09.2012.

ČLANARINE !

S obzirom da smo ovaj tjedan nastavili sa treninzima u svim dobnim skupinama, postoji i jedna novost vezana za pravilo uplate članarina.

Naime, od 3.9.2012. godine važi slijedeće pravilo:
ČLANARINE SE UPLAĆUJU NAJDALJE DO 25. U TEKUĆEM MJESECU ZA TAJ TEKUĆI MJESEC.

Dakle sada za 9-ti mjesec članarine se trebaju uplatiti najkasnije do 25.9. i tako svaki naredni mjesec. Razlog je prije svega financijski izvještaj trenera i troškovi koji najkasnije do 1. u mjesecu trebaju biti podmireni od strane Udruge. Molimo roditelje, članice da paze na uplate kako ne bi došlo do naplate zakasnina (5 KM do mjesec dana zakasnine,10KM za više od mjesec itd. - sve Vam je to napisano u Ugovorima)

Trenerice su dužne sa istim pravilom upoznati sve članice, kod dječijeg sastava, roditelje.

06.09.2012. u 21:14 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 05.09.2012.

NOVE ČLANICE!!!

Nove članice, trening je u SUBOTU ( 8.5.2012.) kod OSNOVNE SKOLE KISELJAK u 18 sati. Vidimo se! ;)


05.09.2012. u 23:52 • 0 KomentaraPrint#

DAN 4,5 i 6

Samo ćemo vam ukratko objaviti slike sa ostatka našeg putovanja, jer smo već stigli nazad u Kiseljak, još jučer u jutarnjim satima.
Dan 4 i 5 je bio dan kada je Vanja nastupala, dan ranije smo održale trening i krenule na spavanje. Vanja nije mogla spavati jer je uhvatila jako trema. Ujutru smo otišle na doručak pa na nastup. Prije nastupa trenerica i Vanja su još malo radile i vježbale, a onda je došao trenutak kada trener mora pustiti Vanju da odradi posao sama do kraja. Treme je bilo i na Majinoj strani, samo što to Vanja nije smjela osjetiti. No, kada je glazba krenula sve je postalo lako. Vanja je stvarno dala sve od sebe i otplesala solo najbolje što je znala. Bez ijednog štapa na podu, sa plesom na vrhunskom nivou. Onako kako samo ona zna.... Naša mala delegacija je bila jako ponosna, što smo uspjeli pokazati da Kiseljak ima potencijala i što je najvažnije da se trude i rade biti što bolji. Vanji veliko HVALA što je ukazano povjerenje opravdala i na kraju predstavila naš grad i Udrugu na najbolji mogući način. Silne čestitke i riječi :"Bila si super" znak su da smo na dobrom putu.Ostatak dana smo proveli na tribinama uživajući u ljepoti mažoret svijeta, a navečer je bilo proglašenje. Sa nestrpljenjem smo čekali našu kategoriju i tada je uslijedilo: 8 mjesto, u konkurenciji od 15 djevojaka su osvojile KISELJAČKE MAŽORETKINJE - Vanja Bošnjak.Odličan uspijeh za našu Vanju i za našu Udrugu!!!! Bile smo jako sretne!Nakon večere smo krenule nazad u BiH. Iscrpljujući put je trajao skoro 36 h što nas je doslovno iscrpilo. Trebamo napomenuti da smo pri povratku svratili dva sata u Veneciju, gdje smo jako jako jako pokisli :)Nastavak putovanja smo iskoristili u druženju sa curama iz Širokog i ovaj put im se zahvaljujemo od srca na gostoprimstvu. Nadamo se kako ćemo u budućnosti imati priliku da vas ugostimo u Kiseljaku.

Slikice su to, dojmovi se još nisu slegli... ali Maja je imala pravo. Bilo je ovo jako dobro Europsko prvenstvo mažoretkinja!

Do idućeg Europskog prvenstva pozdravljaju vas,

Majče Karabatićevo zmajče, Glišo i naša 1-ca

P.S. Vidimo se na treningu... jedva čekamo da krenu!

05.09.2012. u 21:35 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 04.09.2012.

Dječiji sastav !!! OBAVIJEST

Dječiji sastav od danas (4.9.) treninge ima od 17:30 u Pacifiku!!!


Sutra novi blog o avanturama naših skitaljki po Europi. Danas su stigle kući (čitave i zdrave što je naj važnije). Za one koji nisu informirani naša Vanja je u konkurenciji od 15 najboljih djevojaka u Europi bila 8. To je veliki napredak za našu Udrugu i za naš grad. VANJA HVALA TI! Čestitamo i svim drugim timovima koji su predstavljali BiH zajedno s nama.
Dok ne napišemo novi blog ugodne i lijepe snove žele Vam Vaše KM-e!

04.09.2012. u 23:42 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 03.09.2012.

Termini treninga od 3.9.2012.


Za sve Vas koji niste informirani naša Vanja je 8 na EPM u Francuskoj. Vanji čestitamo jer je ovo svakako veliki uspjeh za sve nas, kao i samu nju. Za sada Vanja i trenerice nisu još stigle u Kiseljak, očekujemo ih sutra a onda i informacije iz prve ruke o samom događaju.

Do tada pratite termine treninga!

TERMINI TRENINGA !!!
Dječiji sastav - isti termini kao što su bili i do sada, prvi trening 4.9. u 17 sati (Pacifik)

KB & JB - isti termini kao što su bili i do sada, prvi trening KB 6.9. , JB 5.9. (od 18 do 20 sati)

KA - 8.9. u Pacifiku od 10 do 12 sati

JA - 7.9. OŠ Gromiljak u 18 sati

*napomena za timove A, ukoliko vrijeme bude dobro (dakle nema kiše) trening je ispred OŠ Kiseljak.

03.09.2012. u 20:35 • 0 KomentaraPrint#

subota, 01.09.2012.

DAN 4 - odlazak u Toulouse


Evo nas opet,
Dan 4 našeg obilska odlučili smo iskoristiti u obilazak četvrtog po redu najvećeg grada u Francuskoj, a to je Toulouse. Dan je počeo ludo, imali smo autobus u 06:00 h ujutru iz Mazameta u Toulouse. Uz svu prijetnju Anamariji i Vanji ukoliko zakasne da će imati problema, desio se obratan slučaj. Ovaj put je zaspala Maja. No, spretnom vještinom spremanja u 2 s i trčanje 1 kilometar sa preponama :) uspjeli smo stići na bus i krenuti u našu malu avanturu. Put do grada je trajao 2,5 h tako da smo uspjeli malo odspavati. Sada slijedi najzanimljivija stvar. U Toulouse smo stigli u 9 h ujutru i pogodite što- grad je bio prazan. Ovdje niti jedna radnja, niti jedan ured niti bilo šta NE RADI PRIJE 10!!!!! No to nije sve, uz radno vrijeme od 10 h ujutru imaju čak i OBAVEZNO jednu pauzu u toku radnog vremena od 1-2 h, što znači da tamo oko 14 h ponovo možete naći zatvorene prodavnice i sl. I onda se žale kako puno rade :) No, takav je francuski način života. Zahvaljujući zavidnoj vještini snalaženja u nepoznatome, uspjeli smo ipak uz pomoć knjige, engleskog i francuskog jezika obići najznamenitija zdanja u Toulouse. Ono što nas je najviše iznedila jeste izložba krava na centralnom trgu i bila je fora vidjeti krave obučene u razne kostime. Sve je izgledalo kao dobra zabava i bilo je puno smijeha.
Fontana i statua languedoc goudouli


Vanja u pokušaju balerine :)

Nakon obilaska centralnog trga, obišli smo razne crkve koje imaju veliku kulturnu vrijednost za sami grad, a onda smo se spustili do rijeke Garonne i uživali malo u pogledu, okruženi mostovima (cure su rekle da ih malo podsjeća na Prag).


Serin crkva i toranj


U pozadini je La Grave


La Grave :)


Izležavanje pored rijeke Garonne


Hotel Dieu-Saint Jacques

Tu se desila također zanimljiva situacija. Odlučili smo ići na spravicu zvanu veliki krug sa korpama koja te podiže u zrak i daje ti mogućnost uživanja u panorami. No, nije za svakog bilo to uživancija, pogotovo ne za Maju koja se itekako boji visine. Vanja i Anamarija su umirale od smijeha, dok je Maja umirala od straha :)
U svakom slučaju, uživale smo u obilasku grada i drago nam je da smo imali priliku za to. Ne možemo vam staviti baš sve slike, no one najzanimljivije smo i ovaj put odabrali.


Panorama grada :))

Danas je na EPM održano natjecanje u defile pom poni i štap u svim kategorijama. Bilo je jako uzbudljivo, no sve će se riješiti već sutra kada je i završni dan EPM i kada su na redu neformacije.
Naša Vanja je večeras održala trening jer sutra nastupa. DRŽITE JOJ FIGE, nastupa u 08:00 h ujutru i obećala je dati sve zbog sebe, svog tima i svog grada. Mi joj samo želimo dobru koncentraciju i da razvali kako samo ona to zna :))


Večerašnji trening... :)

Do tipkanja vas pozdravljaju,
Maja, Vanja i ona koja se dva puta zove- Anamarija :)
pusa

01.09.2012. u 22:31 • 0 KomentaraPrint#

DAN 3- Upoznavanje Mazameta


Pozdrav svima,
nadam se kako uživate u ovom našem malom dnevniku. Ipak, naveče kada dođemo iz grada uspijemo se priključiti na internet i podjeliti sa vama svoje doživljaje.
Nakon dolaska i smještaja u Francuski gradić Mazamet, (hotel je btw super) otišli smo na ručak (koji je isto bio ukusan, Ceco! :) i onda smo krenuli u razgledvanje grada. Mazamet je mali gradić, reklo bi se tipičan francuski gradić.


Mi ispred kina :)

Zanimljiva stvar da jako malo ljudi priča engleski, ali snalazimo se nekako. U obilasku grada smo vidjele staru crkvu, obišli smo centar grada.Borilište se nalazi u samome centru, staza za defile ali i korografiju je super, možete vidjeti i na slikama.

Nakon razgledavanja malo smo ogladnili (čitaj Vanja je ogladnila :) pa smo odlučili potražiti Mc :) No, Maja je krenula u traženje MC pod vodstvom DVIJE PLAVUŠE. Možete zamisliti kako se to završilo - MISIJA NEMOGUĆE!!!!

A ovako vam mi izjavljujemo ljubav u KM-a (šala)


Što se samog natjecanja i organizacije tiče, organizacija je za sada super. Danas su na programu bili pom poni i mace, nastupale su iz BiH Mostar, Široki i Glamoč - bili su odlični! U 19:30 h je uslijedila ceremonija otvaranja, i naša Vanja je nosila tablu sa natpisom naše države.


Vanja :)


Poznate DRACULA GIRLS uvijek imaju neku zanimljivu maskotu


Kata :)Toliko za sada.... a gdje su naše noge skitnice odlučile ići sutra - saznati ćete ubrzo.

Cecoooo tko kaže da se ne jede?


Puno vam pusa šaljemo iz Francuske!
Maja, Vanja i Anamarija

01.09.2012. u 00:04 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2012 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.

Free web counters
Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.
Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se