KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

petak, 26.02.2010.

****** DETALJI ZA NEDJELJU ******

Evo samo par napomena za nedjelju:
mjesto održavanja: cafe Mirjana ispod Općine
satnica:
* dječiji sastav 11-13 h
* kadeti: 13-15 h
*juniori: 15-17 h
* seniori od 17-21 h
datum: nedjelja 28.02.2010

Molimo vas da ne dolazite puno ranije, najranije 10 minuta prije početka partya vaše grupe. Pratnja roditelja dozvoljena je samo za dječiji sastav, za ostale nije. Ponesite brdo CD-ova i sve ono što ste se dogovorili na treningu, te osmijeh i dobro raspoloženje, a mi obećavamo ludi provod sa mnoštvom iznenađenja za vas.

**************
Ostala sam dužna par slikica sa nastupa za KK Kiseljak, stoga slijedi slide. Slikice sa maskenbala će biti u sljedećem postu ako mi donesete slike :)
pusaa


26.02.2010. u 19:16 • 0 KomentaraPrint#

petak, 19.02.2010.

****** OTVARANJE SARAJEVSKE ZIME *****

Kiseljačke mažoretkinje su zajedno sa timovima iz Tomislavgrada, Čapljine, Posušja, Gruda, Širokog i Mostara sudjelovale na otvaranje festivala Sarajevska zima. Ovaj nastup je prenosio direktno BHT, kao i drugi mediji. Ovaj će se nastup definitivno pamtiti po velikoj hladnoći, ali cure su to izdržale, jer su navikle na hladne nastupe :) One su ovaj put imale i specijalni zadatak a to je nošenje baklji kao broj godina postojanja Sarajevske zime- nosile su zajedno sa ostalim curama 27 baklji. Nastup je podrazumijevao mimohod kroz grad, kao i nošenje baklji kroz grad i to od Vječne vatre do Doma armije. U svakom slučaju, nastup je odrađen dobro, a i mi smo se dobro zabavile.

NOŠENJE BAKLJI

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ISPRED DOMA ARMIJE

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

A KOLIKO JE BILO HLADNO POKAZUJE I OVA SLIKA

Image and video hosting by TinyPic

Slikice sa maskenbala molim vas da mi pošaljete na mail ili donesete na trening!!!!!

19.02.2010. u 09:55 • 6 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 15.02.2010.

******* INFORMACIJE ZA SUTRA ******

Evo sutra u pola 12 počinje povorka ispred Osnovne škole. Sva tri tima koja nastupaju sutra trebaju doći u pola 11 u prostorije općinske vijećnice i sa sobom ponjeti stvari kako bi se mogli maskirati u zadanu masku. Obavezno ponjeti:

- štap
- svu odjeću potrebnu za masku
- šminku (tko se šminka)
- ukosnice i lak za kosu (seniorke)
- obući se ispod maske jako toplo (ponjeti deblje majice ili sl.)
- seniorke obući naše čizme
- osmijeh i veselo ponašanje :)


Treneri su zaduženi za svoj tim,pomoći im u odjevanju i svakako paziti na njih, za kadetski tim će biti zadužena Maja, a sutra će se nakon nastupa održati sastanak trenera radi dogovora oko plana i programa.
*******************
U subotu su dvije članice seniorskog tima Matea i Tatjana Slišković zajedno sa svojom trenericom odradile hostesiranje na tradicionalnoj plavo-bijeloj noći koja se održava svake godine u organizaciji NK Kiseljak.Ovaj nastup je isto tradicionalan jer su mažoretkinje već nekoliko puta nastupale na plavo-bijeloj noći.Naime, dvije mažoretkinje prodaju tombole zajedno sa dvojicom nogometaša.Bio je ovo super nastup i svakako se vidimo i sljedeće godine. Evo par slikica*****************
PRAVILA KOJA SE ODNOSE NA SVE TRI NATJECATELJSKE GRUPE (KADETI, JUNIORI I SENIORI)

01. Trenira se isključivo u trenerci, tenama i svezane kose- SANKCIJA: vraćanje kući sa treninga
02. Obavezno je na trening dolaziti na vrijeme- SANKCIJA 30 kazni + vježbe koje zada trener
03. Obavezno je javiti ukoliko ne možeš doći na trening- SANKCIJA 3 asistencije
04. Članarina se plaća do 15 u mjesecu- SANKCIJA kamata 5 KM
05. Nedolazak na nastup moguć je samo u smrtnim slučajevima, bolsti ili nekog događaja od iznimne važnosti ( o ovome obavjestiti trenera)- SANKCIJA izbacivanje iz tima
06. Nema mobitela na treningu!!!!

OVA pravila ste VI stvarali i ona će se primjenjivati striktno, bez izuzetka! Čak se jedno pravilo već primjenilo u seniorskom timu i iz tog razloga, da nebi bilo "nisam znala" objavljujem ovo na netu. Vi možete svakako izreći i svoje mišljenje ali za sada je ovo 6 zlatnih pravila tima.

15.02.2010. u 14:24 • 7 KomentaraPrint#

četvrtak, 11.02.2010.

***** PRVI NASTUP JUNIORKI OVE GODINE *****

Evo naše juniorke su imale prvi nastup ove godine i to u nedjelju su nastupale na rukometnom turniru. Njihova trenerica Ana Liješnić je vodila svoje cure na ovaj nastup, a kako im je bilo pogledat ćete u slikicama. Rukometni turnir se održao u organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Kiseljak, sa kojim mi već duže vrijeme imamo uspješnu suradnju. Iz priloženong se vidi kako su se naše juniorke lijepo provele na njihovom prvom ovogodišnjem nastupu.**************************
Više o ostalim nastupima u sljedećim postovima!!!
Nastupi koji slijede:
petak- seniorke - košarka
utorak- kadeti, juniori i seniori- defile ulicama grada- karnevalska povorka

Više detalja o nastupima koji slijede dobit ćete na treningu!

11.02.2010. u 10:30 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 02.02.2010.

********** PRIPREME ZA NASTUPE **********

Evo lagano se pripremamo za par nastupa koje ćemo imati u narednih nekoliko dana :))))
Svi timovi za sada osmišljavaju svoj izgled za predstojeće maskare. Seniorke su donjele odluku, ali nećemo reći šta :), juniorke su isto odlučile, ali kadeti još uvijek osmišljavaju svoj izgled. Između stotinu ideja treba se odabrati najorginalnija :) Treninzi se održavaju u redovno vrijeme i po redovnom rasporedu, seniorke večeras ponovo na razgibavanje- doći u 15 do 19 h ispred Dvorane srednje škole.
Uprava priprema malo iznenađenje za vas, ali o tome kada završimo neke detalje oko toga. rofl
Što se tiče nastupa, osim maskara, seniorke ovaj tjedan imaju nastup za košarku, možda još jedan nastup ali o tome dok vidim sa organizatorima, te vas očekuje nastup u Sarajevu zajedno sa još 100 mažoretkinja iz našeg Saveza. Vjerujem kako će ovo biti sjajan nastup, jer ćemo svi zajedničkim snagama raditi na promociji mažoret plesa, ali i predstavljati naš Savez. Juniorke će odraditi nastup na rukometnom turniru, ali o tome ćete dobiti više informacija na treningu :) tako da, očekuje nas buran tjedan. Uz sve to naći ćemo mjesta i za druženje i zezanciju, ali i za ozbiljne treninge. Ostala sam još dužna reći kako smo odabrali u kojim ćemo se kategorijama natjecati na predstojećem državnom prvenstvu:

* kadeti- formacija pom poni
* juniori- formacija štap, formacija pom poni, solo štap, duo štap i duo pom poni
* seniori- formacija štap, formacija pom poni, solo štap, duo štap i duo pom poni

Toliko za sada od nas. Pozdrav za sve čitatelje našeg bloga!

02.02.2010. u 10:11 • 14 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.

Free web counters
Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.
Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se