KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

ponedjeljak, 31.08.2009.

********** SVAŠTA PO MALOOOO ********

Olaaaa,
evo nije mi net radio pa nisam baš bila često na blogu.
Evo kadeti već tjedan dana svakodnevno treniraju kako bi se što bolje pripremili za smotru koja će se u 10 mjesecu održati u našem gradu. Dok se kadeti pripremaju za smotru, naše predstavnice na Europskom prvnestvu već mjesec dana imaju mukotrpne treninge, kako bi naš grad i našu Udrugu predstavili na što bolji način. Nije im lako, ali izdržat će.
Europsko se bliži, pripreme i treninizi su sve češće tako da jedva čekamo da sve to prođe. Veselimo se putovanju i druženju sa ostalim mažoretkinjama, a pogotovo našim TG kraljicama :))))
Evo Karla je poslala slikice iz Sarajeva, pa možete vidjeti kako su se naši juniori (ali i seniori) zabavili na Orbico porodičnom danu:Naši juniori se također zagrijavaju za smotru tj. imaju treninge.
Seniori imaju treninge kada krene škola, ali prvo dok prođe Europsko. Seniorke će odraditi audiciju koja će se održati najvjerovatnije sljedeći tjedan (točan će se datum znati do srijede kada će krenuti promocija audicije), stoga ako imate zainteresiranih prijateljica javite im da se audicija bliži...
Odmarajte, tko odmara ( tj. nema treninga), čujemo se
pusaaaa

31.08.2009. u 13:32 • 5 KomentaraPrint#

subota, 22.08.2009.

*********** NASTUP U SARAJEVU *************

Kiseljačke mažoretkinje su prošle subote nastupile u Sarajevu u sklopu Sarajevo Film Festivala i to na Orbico porodičnom danu 2009. Sami projekt je osmišljen kako bi djeca zajedno sa svojim obiteljima uživali u jednom predivnom danu na Vilsonovom šetalištu. I doista je i bilo predivno, puno zabave, smijeha i igranja.
No, samo otvaranje je bilo osmišljeno kao parada mažoretkinja uz pratnju Sarajevo Drum Orkestra. No, zbog tragičnog događaja koji se samo dva dana prije dogodio u Sarajevu (ubistvo Amara Mistrića), otvorenje je odgođeno tj. odradili smo ovaj nastup bez glazbene pratnje (mada je Sarajevo Drum Oreksar stigao) i na taj način odali posljednju počast stradalom momku. No, nakon otvorenja naše su cure imale na raspolaganju 2 h kako bi obišli sve zeznacije koje su im se nudile taj dan. Stvarno smo se super svi zabavili i obećali smo kako ćemo i sljedeće godine doći :))))
Sa nama je išla i naša kadetkinja Dajana, koja se isto super zabavila i dobila je mnogo poklona... thumbup kiss
Slikice za sada nemam, ali dok ne budu slikice stigle vi uživajte u nastupu naše solerice Gaby sa državnog prvenstva....
pusaaaa svimaaapar slikica možete pogledati na sljedećem linku http://www.sff.ba/image_gallery/show/id/82

SUTRA TRENING KADETA U 10 H U DVORANI SREDNJE ŠKOLE... SEE YA

22.08.2009. u 09:11 • 6 KomentaraPrint#

utorak, 11.08.2009.

********** ZVJEZDICE U ČAPLJINI ***********

Evo Kiseljačke mažoretkinje su po prvi put nastupale u Čapljini, na ljetnom karnevalu i doista su se super provele. Iako su imale malih problema sa prijevozom, krenule su oko 13 h za Čapljinu. U Čapljini su stigli na domjenak u hotelu Mogorjelo, za koje kažu da je super.Tu su se presvukle i krenule do Sportske dvorane. Tu su se družile ne samo sa ostalim mažoretkinjeme nego i ostalim učesnicima ovog vrhunskog događaja. Pošto ja nisam išla, prenjele su mi svoje utiske. Kažu da im je bilo super, da su se ludo provele (što je bio i glavni cilj), te kako jedva čekaju sljedeću godinu da to opet ponove. Maska naših mažoretkinja je bila- navijačice, no ono po čemu su ostale upamćene je upravo ljubičasta zvjezdica na licu koja je postala njihov zaštitini znak toga dana.Uz juniorke i seniorke koje su nastupale na karnevalu, društvo su im pravile i naše kadetkinje koje su išle sa svojim curama kako bi se i one provele i osjetile tu ludu atmosferu koja je tog dana vladala u Čapljini.
Stoga cure moje, drago mi je što ste se super provele, jer sada ponovo kreću naporni dani. Od ponedjeljka kreću ponovo treninzi i pripreme za smotru u 10 mj koje smo mi domaćini. Matea i Jelena kreću sa pripremama za Europsko prvenstvo koje se održava od 11-13.09., dok će ostatak cura odraditi audiciju dok smo mi na Europskom. Evo najavljujem da ćemo ove godine imati 2 audicije. Jednu u 9, a drugu u 10 mj, stoga tko je zainteresiran imati će dva termina. Uživajte u slikicama.*************************************************
Kiseljačke mažoretkinje su pozvane od strane organizatora Sarajevo Film Festivala da ove godine nastupaju u sklopu SFF i to povodom obilježavanja Obiteljskog dana, koji se svake godine održava u sklopu SFF-a. Stoga se juniorke i seniorke vrijedno pripremaju za ovaj nastup.

11.08.2009. u 10:33 • 6 KomentaraPrint#

četvrtak, 06.08.2009.

******** MATEA, SRETAN ROĐENDAN ********

Evo danas je našoj drugoj predvodnici Matei Slišković rođendan, pa stoga MATEA SRETAN ROĐENDAN. Sve najbolje od srca ti želimo, puno uspjeha, zdravlja, sreće i dobrih momaka hihihhihi, puno uspjeha i u mažoretkinjama, da osvojiš još mnogo mnogo medalja sa namaaaaa. Volimo te puno i sretni smo što si sa nama sve ove godineeee. kiss cerek pjeva fino party kiss kiss

Image and video hosting by TinyPic
u odorithumbup

Image and video hosting by TinyPic
ljepotica naša kisskiss

Image and video hosting by TinyPic
sa mažoretkinjama cerek

Image and video hosting by TinyPic
naša pobjednica rofl

Image and video hosting by TinyPic

06.08.2009. u 07:56 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.

Free web counters
Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.
Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se