KiSeLJaCkE mAzOrEtKiNJe

utorak, 28.07.2009.

********* OTVARANJE VISOČKOG LJETA *******

Evo ide konačno novi post i nove slikice.
Nastup u Visokom bio je fenomenalan, zabave nije nedostajalo. Krenuli smo oko pola 8 za Visoko, nastup je počeo oko pola 9. Odradili smo defile kroz grad, gdje nas je pratilo mnoštvo okupljenih gledatelja, koji su sa oduševljenjem pratili svaki naš korak. Nakon defilea, stiglo se do glavne pozornice, gdje smo uz pratnju limene glazbe otplesale i koreografiju te na taj način obilježile početak kulturne manifestacije "Visočko ljeto 2009 ". Organizatori su bili i više nego oduševljeni našim nastupom, što nam je jako drago. Nastupale su seniorke i juniorke u sasvim izmjenjenim formacijama, jer mnoge cure nisu mogle nastupati. Dovoljno govori i činjenica da su Maja i Ana ušle u odoru :))))
Nakon odrađenog nastupa, osvježile smo se pićem, no tada je došao pjevač Armin Muzaferija pa su ga naše cure opsjedale sa fotografisanjem, svaka čast pa je izdržao sve.
Zbog velikog broja pojedinačnih slika javite mi se na mail pa ću vam poslati te slike, jednostavno sve nisam mogla staviti
Sa nama je i išla kadetkinja Dragica, (išla je jer su ostale kadetkinje izrazile želju da ostanu u gradu). Veliku pusu joj šaljemooo. Uživajte u slikicama:*************************

Danas smo dobile poziv od Čapljinskih mažoretkinja, odnosno od njihove Turističke zajednice da sudjelujemo na ovogodišnjem ljetnom karnevalu. Povodom dogovora i treniranja za taj nastup TRENING ĆE SE ODRŽATI U PONEDJELJAK 03.08.2009 GODINE SA POČETKOM U 18 H. Ovo važi za juniorke i seniorke!!!!!!!

I za kraj slika trenerica Kiseljačkih mažoretkinja u odori :)


28.07.2009. u 22:55 • 11 KomentaraPrint#

nedjelja, 19.07.2009.

****** SUZANA ŠKORO NIJE VIŠE TRENERICA ******

Evo sve dok nismo službeno potvrdili nisam htjela objaviti ovu vijest. No, trenerica kadeta Suzana Škoro je odlučila napustiti upravu Kiseljačkih mažoretkinja zbog neslaganja sa upravom našeg tima. Nažalost, došlo je do nesporazuma koji je za rezultat imao prekid suradnje između Kiseljačkih mažoretkinja i Suzane. Samo mogu reći kako mi je iskreno žao zbog ovoga, ali to je njena odluka i mi je moramo poštivati.SUZANA HVALA TI ZA SAV TRUD I ZALAGANJE ZA KISELJAČKE MAŽORETKINJE, sve najbolje ti želimo.
Nova trenerica kadeta je Maja.

*****************************

Kiseljačke mažoretkinje su sinoć odradile protokolni nastup za našeg načelnika. Naime, sinoć je 19 h počela svečana sjednica povodom obilježavanja Dana grada, gdje su mažoretklinje odradile protokol dočeka gostiju i polaganje vjenaca. Bile smo sretne što smo bar na ovakav način uljepšale ovaj svečani događaj i bar se na ovakav način pokušale zahvaliti načelniku za sav trud i podršku koju nam pruža.Evo par slikica:19.07.2009. u 11:26 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 14.07.2009.

******** POČETAK TRENINGA *********

Evo konačno počinju treninzi kao pripreme za ove nastupe koji slijede. Pošto najavljuju lijepo vrijeme do kraja tjedna sve treninge ćemo imati kod Osnovne škole, na nama dobro poznatom igralištu. Treninzi će se odvijati na sljedeći način:
znači od 15-19.07. imate treninge i to

KADETI: 16-18 h
JUNIORI: 18-20 h
SENIORI: 18-20 h

Kadeti ponavljaju i uvježbavaju svoju koreografiju, seniori isto tako, dok juniori imaju novu koregrafiju sa štapom.
INFORMACIJE ZA EUROPSKO: Evo skoro pa je sve gotovo i za put u Francusku na Europsko prvenstvo. Naša mala ali odabrana ekipa na čelu sa predsjednicom Majom, te Anom kao najvjerovatnije suca pripravnika te naše Matea i Jelena koje će braniti boje našeg grada u Fourasu od 11-13. 09
Putujemo zajedno sa Tomislavgradskim mažoretkinjama kiss wave
Pošto je ovo jako dalek put i imamo jako velike troškove izbor je sužen na minimum, ostatak ekipe dok smo mi u Francuskoj će odraditi audiciju i oni će imati mnogo posla tu. Eto toliko za sada. Pusa svima

14.07.2009. u 08:32 • 7 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 06.07.2009.

********** PLANIRANI NASTUPI *********

Evo novi post, kao što sam i obećala...
Nadam se da se lijepo provodite na ljetnom raspustu, ja vam jako zavidim jer je kod mene sezona ispita, ali eto do petka i ona i ja idem na mali odmor, ali ne dugo jer već 15.07. nam kreću treninizi i pripreme za jedan od važnijih nastupa ove godine a to je DAN NAŠEG GRADA- ILINDAN.
Nadam se da ćete ostati u gradu, jer vam ovaj nastup najavljujemo kroz cijelu godinu. Oko 15-tog ću vidjeti s načelnikom koje su točno naše obaveze kako bi se što bolje pripremile za taj nastup i odradile ga na što bolji mogući način. Stoga, iako ste na raspustu uzmite ponekad štap u ruke :)
Znači, 19 i 20.07. su nastupi vezani za Ilindan. No, ima tu i još jedan nastup.
Naime, zvali su nas iz organizacionog odbora ljetnog frestivala koji se održava u Visokom. Pozvali su nas da 20.07.- na sami Ilindan nastupimo i u Visokom. Nastup bi se trebao sastojati od defilea kroz grad i naših 30 min programa. U Visoko idu juniori i seniori, dok će kadetići uživati u igricama u našem gradu. :)
Ovaj nam je nastup jako bitan jer trebamo opravdati našu kvalitetu. Organizatori su rekli kako su čuli kako smo imali odličan nastup na Kids festivalu, pa su nas odlučili pozvati da uveličamo njihov festival.
Točan termin i mjesto prvog treninga bit će naknadno objavljen...
E da, i juniorke moje obećajem nastup na jednom turniru, no dok se to ne ostvari i ne realizuje neću vam ništa otkrivati :)- moram održati svoje obećanje
Evo čim uspijem neki video skinuti sa CD stavit ću ga obavezno na blog, jer ću i dalje stavljati neke zanimljive slikice i video-a.
Uživate, pusaaaaa

E DA, I ZA SAMI KRAJ konačno naš Savez ima blog... adresa je smfbih.blogger.ba- pa posjetite

06.07.2009. u 20:48 • 8 KomentaraPrint#

petak, 03.07.2009.

SRETAN ROĐENDAN, našoj dragoj predsjednici!!!!
SVE NAJBOLJE TI ŽELIMO, PUNO USPJEHA U VOĐENJU MAŽORETKINJA, KAO ŠTO SI TO I DOSAD RADILA....
DA NAM BUDEŠ ZDRAVA, SRETNA I PAMETNA I DA TI SE SVE ŽELJE OSTVARE....
ŽELE TI TVOJE


M A Ž O R E T K I NJ E!kisskiss

mah

03.07.2009. u 10:46 • 7 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Službeni mail: kissmazoretkinje@yahoo.com


TERMINI TRENINGA:
Sezona 2012./2013.
USKORO !!!Tko smo mi?
Kiseljačke mažoretkinje postoje od 2000. godine kada se održala prva audicija za prijem članica. Svojim radom i trudom s ponosom predstavljamo naš mali grad i Općinu gdje god da se pojavimo.
Prvi rezultati su brzo došli, pa su kadeti u kategoriji pon poni osvojili brončanu medalju na Državnom prvenstvu. Međutim, kako nije bilo razumjevanja niti podrške, kadetkinje nisu mogle ići na Europsko prvenstvo u Englesku.
No, ni nakon toga Kiseljačke mažoretkinje nisu odustale od rada. Uvijek nasmiješene oduševljavaju gledatelje širom Bosne i Hercegovine, ali i šire (Francuska, Makedonija, Hrvatska ...). Jedno vrijeme zbog različitih problema Kiseljačke mažoretkinje nisu djelovale niti radile, ali je uvijek postojala jedna grupica djevojaka kojim je ovaj ples u krvi i koja nije željela odustati tako lako, pa su ponovo aktivirale mažoret ples u našem gradu. Kada smo ponovno stali na čvrsto tlo okretale se nismo, puno snagom krenule smo prema vrhu. Još stigle nismo, ali po dosadašnjim rezulatima na dobrom smo putu.

Bilo je teško progurati se u ovaj prelijepi mažoret svijet, ali upornošću i Kiseljačanke su pokazale da sve se može kad se hoće. Tako smo do sada, pored prve brončane medalje kadetkinja, osvojile brončane medalje u kategoriji kadeti (ponpon) na državnom 2004., kadeti (ponpon) na europskom 2004. i Juniori (štap) na državnom 2011. Naravno tu su i dosta dobri rezultati u neformacijama, a vrijedno spominjanja su i mnoga priznanja, a nama najdraža su priznanje za kulturnu promociju Kiseljaka i javno priznanje Općine Kiseljak "POVELJA OPĆINE KISELJAK" za 2011. godinu.
S ponosom možemo reći kako su mažoretkinje ovoga grada postale simbol grada, ljepote i mladosti, stoga pod novom upravom i s novom organizacijom kreću krupnim koracima naprijed, kako bi postigli što bolje rezultate, samu organizaciju podigli na još jedan veći nivo i s ponosom predstavljali svoj grad.


*********

Naše medalje:

**Brončana-Kadeti(ponpon) državno
**Brončana-Kadeti(ponpon) državno2004.
**Brončana-Kadeti(ponpon) europsko2004.
**Brončana-Juniori(štap) državno2011.
**Brončana-Kadeti(štap) državno 2012.
**Srebro-Solo junior (štap)-Vanja Bošnjak - državno 2012.

Free web counters
Image and video hosting by TinyPic
2010./2011.

Image and video hosting by TinyPic
2009./2010.

Image and video hosting by TinyPic
Početci Kiseljačkih mažoretkinja

*********Naše slike :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Audicija!

Image and video hosting by TinyPic
Klizanje u Zetri =P

Image and video hosting by TinyPic
Seniori-Sarajevska zima 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Plavo-Bijela noć

Image and video hosting by TinyPic
Mrvice :)

Image and video hosting by TinyPic
Kadetići u Zagrebu

Image and video hosting by TinyPic
Sarajevo *ŠETNJA ZA ŽIVOT*

Image and video hosting by TinyPic
"Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može..." =)

Image and video hosting by TinyPic
Državno prvenstvo 2011.

Image and video hosting by TinyPic
Kids festival =)

Image and video hosting by TinyPic
Dani cvijeća

Image and video hosting by TinyPic
Sa snimanja ;)

Image and video hosting by TinyPic
Još snimanja xD

Image and video hosting by TinyPic
Gradonačelnik uručuje povelju općine Kiseljak :D

Image and video hosting by TinyPic
Adventure fest, Vlašić 2011. ;)


Do sada smo nastupale za:

- AVON šetna za život
- Kid`s festival
- Sarajevska zima
- SARAJEVO FILM FESTIVAL
- Adventure festival - Vlašić
- Internacionalni festival puhačkih orkestara -Ohrid Makedonija
- Čapljinski karneval
- Ispraćaj maturanata - Kreševo
- Egipatske noći - nastup za konzula Egipta
- Nastupi za TV PINK
- Nastupi za OBN
-Nastup za FK Željezničar
i mnogi drugi, dok na većni nastupamo već tradicionalno!

Linkovi ostalih mažoret timova

* Mostarske mažoretkinje
* Mažoretkinje Širokog Brijega
* Mažoretkinje Tomislavgrada
* SMFBiH-naš Savez
* Grudske mažoretkinje
* Čapljinske mažoretkinje
* Uskopaljske mažoretkinje


Kako ostaviti komentar (za neregistrirane korisnike):
1. Na postu koji zelite pritisnite "komentiraj"
2. Nakon sto vam se otvori novi prozor pritisnite desno dolje anonimac (kruzic lijevo od rijeci)
3. Iznad toga upisite svoj nadimak (nick)
4. Upisite komentar (kod unos komentara)
5. Pritisnite narandžastu tipku "Pošalji"

* ukoliko vam ne pošalje komentar postupak ponovite (najcesce prvi puta ne zeli reagirati)
** ovaj blog se vrlo cesto zamrzne. Pisite poruke u Wordu i potom ih copy-paste ubacite u blog te posaljite.
Kolovoz 2013 (2)
Ožujak 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Listopad 2012 (18)
Rujan 2012 (10)
Kolovoz 2012 (5)
Srpanj 2012 (4)
Lipanj 2012 (14)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (5)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (4)
Kolovoz 2011 (4)
Srpanj 2011 (5)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (2)
Siječanj 2011 (2)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (4)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (5)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (6)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (5)
Lipanj 2009 (6)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (5)
Veljača 2009 (3)

<$ArhivaLinkoviDatum$>Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se