utorak, 20.05.2008.

Prazan hod

Dobro jutro! (meni, za početak, ne znam tko ovo i kad čita, al štaaaajaznam predugo postoji ovaj blog da ga baš SKROZ zapustim...)
Dođe mi ponekad da pišem na temu "Kako sam promijenila život", ali previše je tu filozofije i uostalom, zašto bi se trudila objašnjavati to?! Meni je dobro, a ovi oko mene nek se snađu :), ako se mogu uklopiti, mogu...a ako ne, sretno im bilo! Trenutna faza mi je da se psihički divno osjećam, a i fizički, mada, ne mogu sad biti u 100%-tnoj snazi, ipak se moja krvna zrnca malo pate, ali trudim se oko njih, dobra sam im i pazim ih i mazim i hranim, ma samo što ne pričam s njima!!! (Ušla sam u fazu da molim cvijeće da mi lijepo raste, dok ga zalijevam, pa ako krenem pričati sa Malim Crvenim i Bijelima, nek se nitko ne čudi, hihi)
Al evo, da navedem par jako pozitivnih promjena... Spavam otprilike 6,7 sati i NASPAVANA sam! A prije se događalo da mi 10 nije dovoljno... Dan mi započne fino rano ujutro i iskoristim ga maksimalno! Što za neke općekorisne kućanske poslove, što za hobije, što za druženja i šetnje... ali ISKORIŠTEN je!!! I samim time sam zadovoljnija.. Oni koji me znaju, znaju i koliko moj fizički izgled ovisi o terapijama i periodima liječenja! E pa, unatoč svim kemijama i tabletama koje trpaju u mene, koža i ten su mi super, bjeloočnice BIJELE!!! (inače budu žućkaste i s kapilaricama..)
Uglavnom, ovo je životna faza posvećenosti samo i isključivo sebi :)
Ipak, na momente me hvata nostalgija za putovanjima, koncertima, ljudima... Ali dobro, kad se riješim ove napasti stignem sve nadoknaditi :)

Veeeeliki CMOK svima!
- 09:14 - Komentari (6) - Isprintaj - #

subota, 10.05.2008.

Dugo sam bila daleko (odavde)...

Od bloga, da se razumijemo!

Zašto? Zbog kriznog razdoblja... Sad sam ponešto bolje! Napokon! Paaaa ako jos ponekad netko svrati ovdje, čisto da zna što se dogadja ;)

Znači, nakon ponovne dijagnoze je krenulo eksperimentiranje kemoterapijama... osim što me slomilo ponovno suočavanje sa dijagnozom, slomilo me i to što prva kemo nije djelovala uopće! I da nije bilo mog homeopatskog lijekića, nemam pojma kako bi izdržala sve. Ne bi valjda...
Nakon što ta prva nije djelovala, odlučila sam preći na makrobiotički način prehrane, ali i izbaciti što je moguće više štetnih stvari... Prirodna kozmetika, izbjegavanje nekakvih kemikalija... Što kraće boravljenje pred kompjuterom, riješila sam se viška mobitela i slično...
Napredak sam na sebi primijetila skoro odmah! Imala sam više energije, bolje iskorišten dan i bila daleko smirenija! Samo sam iščekivala slijedeći ultrazvuk, da vidim dal to sve skupa sa drugom vrstom kemoterapije djeluje. I konačno sam dočekala i taj UZV, i djelujeeeeeeeeeee! Čvorovi su mi se smanjili!
I u međuvremenu sam naučila nešto novo... Po principu energije devet chi, moj element je metal, koji skuplja energiju. Tako ja skupljam svu onu pozitivnu energiju koju mi šalje Gux i njoj slični... I naučila sam da neke ljude jednostavno moraš izbaciti iz života, jer koliko god da ih voliš, oduzimaju ti tu tvoju energiju i to nikako ne valja :)
Da, svašta sam naučila i super mi je... Polako krećem ka novom životu!
- 22:01 - Komentari (5) - Isprintaj - #